Gå til innhold

jhb1

Medlemmer
  • Innlegg

    77
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jhb1

  1. Heisann, jeg er 26 år gammel og har bestemt meg for å begynne med studier. Jeg har kommet frem til at de områdene som interesserer meg mest er sosiologi, sosial antropologi, statsvitenskap og psykologi.

     

    Finnes det noen retninger som pakker så mange som mulig av disse sammen?

     

    Kan nevne at mine hovedtanker ligger rundt valgene mennesker tar på ulike nivåer, hvorfor vi tar de og hvordan dette påvirker fremtiden på globalt nivå.

  2. Oppbrukt, dette er det eneste Tower defence spille som ikke er flash eller en mod. ( så vidt jeg vet)

     

    er nok feil det, master of defence er et frittstående td-spill.

    Så jeg tok feil :hmm: jeg var jo langt ifra sikker så det er ikke så veldig overaskende.

     

    Ps: er det noen som har en god taktikk? for eksempel er det best og oppgradere eller bygge nye tårn. har hele spillet btw

     

    jo, seff tenkte bare jeg skulle nevne det. i master of defence er oppgradering nøkkelen, men det er jo langt ifra sikkert at det er noe likt

  3. Banal psykologi tilsier at også normale mennesker påvirkes om de utsettes for enkelte situasjoner lenge og intenst nok.

     

    Du tar derfor feil.

     

    Jo, for så enkelt er det? kom igjen!! JA man påvirkes av både det ene og det andre og det i varierende grad, men det er ikke så enkelt som det. Du blir ikke kake i hodet av å spille feks gta, postal eller manhunt 24 i strekk hver dag. Du påvirkes ved at du drømmer om det og tenker på det, men steget til å faktisk gjøre som i spillet kan bare tas om du har noe alvorlig som feiler deg. I disse tilfellene kan det være hva som helst som fremtvinger det.

     

    Jeg har selv spilt ugudelige mengder gta og andre ikke akkurat barnevennligespill og til og med fått ut agressjon ved å spille. Når jeg slår av, så er det over.

     

    Som nevnt, så har de fleste av de spillfratatte morderne/voldsutøverne et fanatisk forhold til spillet og agressjonen som utløses når de blir fratatt spillet leder til mord/vold. Ta fra en skadet person som forguder gitaren, ballen, pcn, spillet eller hva som helst og er det rett person så går de til angrep, det er bare en utløsende faktor.

  4. Problemet med volds spill/ filmer er at det gjør voldshandlinger, drap o.l. mer vanlig.

     

    Soldater trener ikke på å skyte bare for å bli flinkere til å treffe blinken, men også for å bli mer vant til å skyte. Volds spill/ filmer øker sannsynligheten for at vanlige mennesker tyr til vold.

     

    Dette er noe produsentene og forbrukerne burde være klar over og ha ett bevist forhold til. Det betyr ikke at det er farlig med slike spill, men overdrevet bruk kan være skadelig.

     

    vet ikke helt hvilken verden du lever i, men jeg kan ikke for alt i verden på noen måte ha forståelse for det du skrev der. folk var akkurat like voldelige og drapslystne før film/spill kom. barriæren som er imellom drap på spill og drap i virkeligheten er så utrolig stor, så det er ytterst få som krysser den og de er som oftest meeeget mentalt ustabile og klarer ikke å skille virkelighet og fantasi.

     

    I så godt som alle saker der spill har vært innblandet så har mental sykdom vært kjærnen og noe hadde nok før eller siden skjedd uansett.

     

    Dessuten, overdreven bruk av ALT er skadlig inkludert spill, men det betyr ikke at det får oss til å begå voldshandlinger.

     

     

    I denne saken var det mest sannsynlig agressjonen som oppstod da han ble fratatt spillet som utløste det. prøv å gå inn i et lanparty for cs avhengige 12-åringer og skru av strømmen og det skal godt gjøres at du tar deg ut levende :)

  5. aaaaargh!!! *grrr* *spytt* *freees* :mad: jeg alt-tabba spillet for å sjekke hvor jeg kunne finne noen molerats til moira questen (hadde allerede tatt de nede i den seweren som questen foreviser). da jeg skulle tilbake kræsja spillet... etter å ha starta spillet skulle jeg loade gamen, men da var alle saves helt ned til save 2 (jeg var oppe i 80) borte inkl auto og quick :( på denne saven hadde jeg snart alle quests og var lvl 16, mengden loot hadde fått onkel skrue grønn av misunnelse og alt var som jeg ville ha det.. og nå... borte.... :( blir nok ei stund til jeg spiller fallout 3 igjen for å si det sånn :cry:

  6. Skal vel klare å komme over det, men det kjipe er at jeg hadde akkseptert det faktumet at det var slutt helt til i desember da jeg for alvor begynte å tenke på henne igjen.. Så nå må jeg på en måte begynne forfra igjen :/ Har full tro på nye fisker, men jeg kjenner meg selv såpass at jeg vet at jeg vil kvele den neste fisken også..

  7. I dag fikk jeg det.. sparket i skrittet, det gjorde ganske vondt, men jeg satt jo så si å venta på det. I et halvt år har jeg sagt til meg selv at nei, det vil ikke skje. I dag skjedde det altså; jeg fikk vite at hun har fått en ny kjæreste.

     

    For litt over et halvår siden ble det slutt, jeg kvalte henne med depresjoner og dårlig humør. Ufrivillige krasse kommentarer og veldig feilvalgte ord ledet inn til det uunngåelige bruddet. Jeg satt der å så på mens den jeg elsket forsvant mellom hendene mine uten at jeg kunne gjøre noe.

     

    Jeg hadde håpet på å kunne bli friskere, men ting tar tid og jeg har ikke kommet igang med noe behandling selv etter fire år. Jeg håpet å kunne få henne tilbake, men akk nei.. Nå er det forsent. Aldri mer vil jeg kunne holde henne i mine hender, aldri mer...

     

    Det finnes riktignok mange fisker i havet, men det var denne fisken jeg ville ha mest av alt. Jeg visste det fra øyeblikket jeg så henne, jeg ville ha henne for alltid.

     

    Nå sitter jeg her på en øy, uten penger, uten skole, uten jobb og uten henne... Akk ja.. Sånn er livet noen ganger :(

  8. kan anbefale mount & blade. et action rpg med strategi elementer (er ikke sikker).

    http://www.taleworlds.com/ er ingen story, men føler at gameplayet veier opp. er også et tonn med mods til spillet.

     

    ser du liker homm 3 , så jeg vil anbefale disciples 2. det er omtrent som heroes, men litt dårligere. er morsomt å spille om man er lei heroes og trenger noe nytt. spillet er gammelt, så graffiken er ikke all verden, men det trenger ikke alltid ha noe å si.

  9. Overraskelse:

    Mass Effect: Jeg vet Mass Effect kom ut i 2007, men jeg spilte det ikke før i år. Som PC-spiller ble jeg veldig positivt overrasket over hvor bra et RPG/skytespill kunne være på Xbox.

     

    Hehe samma her (spilte det på pc da), men den store overaskelsen for meg er nok Left 4 dead. Jeg hadde ikke hørt om spillet. plutselig var demoen der og jeg visste med ett at jeg måtte ha det :)

     

    Årets skuffelse hadde nok vært spore om det ikke var for at jeg ikke hadde noen forventninger til det. Min skuffelse er dermed red alert 3. Stemninga og storyn er der, men jeg føler at de har gått for langt bort med tanke på gameplay og grafikk/unit design.

  10. min første store spillopplevelse var nok demoen til command & conquer. vet ikke hvor mange ganger jeg spilte de brettene, men det ble ganske mange etterhvert :) når jeg hadde begynt å gå lei var jeg hjemme hos en kompis og så red alert for første gang. jeg frydet meg og sprang hjem for å frotelle broren min at han måtte skaffe det. da jeg kom hjem hadde han og en kompis installert det og satt å spilte. gjett om jeg ble glad :)

     

    jeg husker første gangen jeg så heroes of might and magic 2 og da spesielt da jeg fikk min første drage, jeg forelsket meg så grundig i grafikken, gameplayet og verdenen og jeg har nok aldri hatt et lignende førsteintrykk av et spill, jeg følte litt av magien da gitt ;) må jo nevne at mitt intrykk av homm3 bare var hakket under for det er til dags dato det beste spillet jeg har spilt, har vel en 5-600 timer med gode gamle homm 3 :)

     

    diablo 1 var veldig stort for meg og åpnet en ny verden, husker da jeg starta spillet og hørte musikken i byen :) skader heller ikke at jeg er en equipment whore og alt det tøffe utstyret trollbandt meg helt.

     

    den neste store er vel ocarina of time. har ikke noe spesifikt, men oot er jo et spill der man kan plukke bøtter og spann med fine øyeblikk :)

     

    husker min første tur til vardenfell i morrowind.. ahh... det var noen fine timer i et mystisk sumpelandsskap.. og de forbaskede cliffracerne.. åhh som jeg plagdes med de.. opptill 10 igangen og et sverd som aldri ville treffe^^

     

    er sikkert fler, men disse er av de største for meg, vet at jeg ikke har plassert mange øyeblikk, men er helheten som har gjort det for meg :)

     

    ok.. skal nevne en til (mulig spoiler her for de som ikke har spilt kotor spillene)

    husker ikke om det er eneren eller toeren, men uansett.. husker jeg møtte en robot som hadde ei dame som var forelska i den etter seg. jeg sa til roboten at jeg skulle drepe han og si til dama at han levde og hadde gått mot ei viss retning. dama blei overlykkelig og sprang i retninga jeg sa den var... har aldri vært så gøy å være ond i et spill før :D

×
×
  • Opprett ny...