Gå til innhold

fredrick4

Medlemmer
  • Innlegg

    449
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av fredrick4

  1. Du er tung å få informasjon ut av. Du fikk ikke nett når du koblet den rett i hva?? D-Linken?? Modemet??

    Jeg fikk ikke signal når jeg tok en kabel fra den gamle routeren til airporten, så derfor kom airporten med et forslag om å sett airporten i bro-modus og da fikk jeg signal. men problemet er at jeg skal bytte den gamle routeren siden den begynner å bli treg med en ny, så lurer jeg på om jeg bør kjøpe en airport til eller en DIR-855

  2. Hei, jeg skal bytte ut en 7 år gammel router. Jeg har en gammel router som står først i rekken og deretter har jeg koblet til en Apple airport extreme.

     

    Prøbleme mitt er at nettverket begynner å bli tregt pga den gamle routern og derfor må jeg kjøpe en ny.

     

    Så jeg har tenkt å kjøpe en DIR-855 eller en airport extreme til å bytte ut med den gamle routern.

     

    Jeg tenker at DIR-855 er my bedre og nyere enn airporten extremen, men at to airport extreme snakker bedre sammen enn en DIR-855 og en airport extreme. hva tenker dere og hva bør jeg kjøp?

     

    takker for svar ;-)

  3. kontakt forbrukerpotalen, du må ha de i ryggen. men tror du ikke kan heve før 7 dager er gått. ikke siker.

     

    bruk kontaktskjemaet jeg linket til. har du de i ryggen så stiller du bedre til.

     

    da kan du legge krav om lånegjenstand. spesielt siden de bruker ås sykt lang tid på repp. skjønner ikke hvorfor det gok så lang tid! min to kun 2 uker!. lurer på om siba var treg med å sende på repp for deg

    ok jeg skal kontakte forbrukerportalen:)

    siba klage på at mange som jobbet på nordisk film hadde ferie xD

  4. nei er for sent nå. klage på hvor lang tid det tar må gjøres før du får den tilbake

    i linken du postet står det:

     

    "Er det sannsynlig at det vil ta lengre tid enn syv dager før du får konsollen tilbake har du krav på lånegjenstand med en gang"

     

    Siba veit at det tar lengere en 7 dager før jeg får den tilbake.

     

    det står også i linken at:

     

    "Dersom butikken ikke låner deg en konsoll med en gang, kan du ifølge Forbrukerkjøpsloven nemlig kreve å få salget hevet"

     

    det vil si at jeg kan dra tilbake på siba å få hevet salget?

  5. gjør det når jeg får svar fra de;) om de ikke kan gi låneprodukt innen 7 dager kan du heve kjøpet ifølge nettavisen. men husk det blir en kamp nå for å få lånemaskin.

     

    tar det over 6 uker har du rett å heve kjøpet

    ok. jeg skal sende siba en mail nå. men kan jeg heve kjøpet fordi at den var på reprasjon i 8 uker så fikk jeg den tilbake og måtte levere den inn neste dag?

  6. mobil er heller ikke livsviktig. tv er ikke livsviktig, heler ikke pc er men alle 3 pleier kjedene å låne ut. loven sier:

     

    Dette gjelder likevel bare hvis kravet fremstår som rimelig sett i forhold til forbrukerens behov og den kostnad eller ulempe som selgeren påføres.

     

    jeg vil si underholdning går under noens behov. står ikke livsviktige ting her men behov. kunden må da fortelle om sitt behov. og om det er eneste maskin under tven så er det et behov å ha. sender mail til forbrukerportalen nå for å høre hva de sier

    kan du fortelle meg hva dem sa? :D

  7. du har RETT på lånemaskin. står i loven:

     

    Hvis selgerens avhjelp vil medføre at forbrukeren i mer enn en uke vil bli avskåret fra å bruke tingen, kan forbrukeren kreve å få stilt en erstatningsgjenstand til rådighet for selgerens regning. Dette gjelder likevel bare hvis kravet fremstår som rimelig sett i forhold til forbrukerens behov og den kostnad eller ulempe som selgeren påføres.

    ok. men selgeren sa at jeg ikke hadd noe krav fordi jeg ikke hadde noe behov for en spillemarskin i verdagen:( men hvis det hadd vært for eks en mobil vile jeg fått en lånetelefon:(

  8. Hei!

     

    Idag fikk jeg min ps3 tilbake fra siba etter 8 uker med venting. Jeg sende den inn pga vifte støyen. De som jobbet på siba sa at jeg hadde fått en ny ps3 noe jeg synes var litt merkelig fordi ps3 var innpakket i bare plast. Når jeg kom hjem får å spille litt var den lyd løs i ca 5 min og etter det bråkte den mere enn min gamle ps3. Hva skal jeg gjøre med dette? Jeg gidder ikke å vente i 8 uker til før jeg får en "ny" ps3 som sikkert bråker enda mere. Har jeg noen muligheter på å få hevet kjøpet sånn at jeg kan få kjøp meg en ny slim versjon? Den jeg har no er en 2. gen med 40 gb

     

    Takker for svar :D

  9. Trenger ingen perle, for å si det mildt. Hadde Lade i tankene og det blir vel Lade, da. Er det noe fisk å få der? jeg har med en totalt udugelig klovn som aldri har dratt opp en fisk med stang i hele sitt liv, så hadde vært greit om det var noe å få der.

    Nei, da må du kansje spør fisken da om det er noe fisk å få der!!

×
×
  • Opprett ny...