Gå til innhold

Boxster

Medlemmer
  • Innlegg

    97
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Boxster

  1. Har endelig etter mye frem og tilbake endelig bestemt meg for hva jeg tenker å kjøpe. Har prøvd flere ganger men pengene har en tendens til å forsvinne ut til andre prosjekt. Har byttet minne og skjermkort opp til flere ganger.

    Penger er jo alltid et problem så jeg måte kutte ned på minne som ellers skulle være 2gig i samme serie.

     

    Her er det jeg endte opp med dette oppsettet

     

    Om noen har noen innvendinger inputs av noe slag. Er de veldig velkommen. Lurer også litt på hvilken cpu kjøler som passer til det. I og med HK et er passivt lurer jeg på om det må en annen kjøler til.

     

     

     

    AMD Athlon 64 X2 4200+ sokkel AM2

    Asus M2N32SLI Deluxe

    Corsair XMS2-6400 DDR2-800 1024 MB (2x512)

    PowerColor Radeon X1950 Pro Extreme 256 MB

    Zalman CNPS9500 AM2

     

    Edit: litt feil kjøler

  2. Tenker endelig å oppgradere min gamle stasjonære.

    Tenker at den skal brukes til alt også noe spilling, vil ha ASUS hk. ellers har jeg bare satt sammen resten ut fra artikler o.l.

    Men det store spm er om noen vet hvilket minne som passer til oppsettet?

     

    HK: Asus M2N32SLI Deluxe

    CPU: AMD Athlon 64 X2 4200+

    skjermkort: GeForce 7900GT

    minne ?

     

    om der er noe som er uklart eller helt feil tar jeg i mot konstruktiv kritikk ;)

     

    edit: skrivefeil, Takk r@zer/d@hl

  3. Jeg har et problem som for meg er meget snålt. Jeg har et ATI Radeon 9500PRO kort. Dette er ikke det beste på markedet, men jeg pleier aldri oppleve at jeg ikke kan kjøre et program. Ihverfall ikke et Win program. Men så skaffe jeg meg et kartplotting program som en bruker med GPS. Problemet er at programet er rimelig gammelt, derfor kan en ikke bruke det om en ikke setter oppløsingen til 256 farger. Jeg med min ati driver kan ikke det. Jeg kan kun velge mellom 16 og 32bits.

     

    Så er der noen som sitter med en smart måte og få opp de lavere valgene slik at jeg kan bruke programet?

     

    Jeg vet jeg kan installere en gammel nok driver og det vill fikse det, hvis en slik finnes, men jeg har mer lyst til og beholde den jeg har.

     

    Alle seriøse tips taes imot med TAKK.

  4. Jeg bare lurte på hvortid dere vil ha vifteguiden oppe å gå?

    Dere skrev (for en god stund siden) at dere skulle prøve å lage få den opp høst 02/vår 03 og nå er det allerede blitt sommer.

     

    Hvis dere ikke har tid/kapasitet til å holde på med den sammen med alle andre saker dere holder på med er det vel likegodt og bare ta ned linken inntil videre.

  5. Jeg hører hele tiden at trådløse muser er så dårlig i FPS.

    Akkurat å kalle meg gamer er vel å gå langt, men jeg spiler nå av og til.

    Spm er enkelt:

    Hvor stor forskjeller er der på trådløst og USB basert mus og tastatur? Er forskjellen så stor at vi vanlige dødlige (ikke gamere) vil merke en klar forskjellen?

     

    Edit: dårlig formulert tema.

  6. Jeg lastet ned online spillet ArmyOps. Det funket greit helt til andre trenings kurs. Hinderløype.

    Jeg klarte enkelt løypen på den gitte tiden, men det blir ikke godkjent.

    Når jeg er kommet ut på andre siden bare løper klokken til jeg har brukt for lang tid. Hvis jeg beveger meg litt lenger fremover når jeg er ferdig blåser han bare av og sier jeg bevegde meg utenfor området.

     

    Noen gode råd?

  7. Ja jeg skal overføre det jeg kan av filer fra en annen PC sin HDD. alle doc osv går greitt. problemet er at jeg kan jo ikke åpne den HDDen sin mail leser uten konflikt problemer.

     

    Jeg klarte å finne DBX filene (takk for hjelpen) men disse er jo bare mappene og noe uhånterlige. Så hvordan hente ut infoen på de?

     

    Kan jeg legge de sammen med mine mappper/DBXer på min HDD sin også åpne de på den måten jeg åpner mine egne mapper. Altså gjennom MS Outlook på min HDD?

  8. Kjøp f.ex. en brukt skjerm til 500 spenn.

     

    Ja enig med Mr Dillon når det gjelder skjerm. Der er veldig lite utviklng på skjem fronten og de fleste skjermer taper seg ikke så veldig selv om de har vært brukt i 1-2 år.

     

    Pc fra multicom virker som den beste av de.

    Uansett så kan ikke Pcen bli noe bra av bare 5k. Det er ikke så veldig mye en kan få for det.

     

    En annen ide kan være å kjøpe et godt hovedkort og resten billig deler. Så bare bytte ut de andre komponentene etter som en ser de ikke holder mål. For da vil en ha et godt grunnlag å bygg de på. ( Det kommer ikke til å ta så lang tid :wink: )

  9. Jeg er nå veldig fonøy med NGt men i starten var det noe annet.

     

    Vi bestillte det tok lang tid før vi faktisk fikk routeren, men når vi endelig gjorde dette tok det enda noen dager før jeg skulle fått tilkoblet linje.

    Jeg klarer ikke helt å huske hvilken lys som lyste osv. Men det virket i hvertfall ikke. Jeg trippel sjekket alle tilkoblinger og alt annet, men det hjalp ikke. Så måte jeg gjøre det soom jeg hater ved NGT ringe brukerstøtten.

    Det er ikke det at de ikke klarer å hjelpe for de fleste gjør det. Problemet er at det tar så inn i vanvittig lang tid. Jeg har sittet fra min 25min til en time før jeg kommer igjenom.

    De par første sa at det nok ville komme, etter en stund skulle de sjekke det med sentralen. Så først etter en uke fant de ut at det var routeren der var noe gale med. Jeg fikk tilsendt en ny og alt funket bra.

     

    Forrsatt er det sånn at jeg prøver mest mulig å unngå og ringe brukerstøtten for det tar utrolig lang tid.

×
×
  • Opprett ny...