Gå til innhold

Sajamann

Medlemmer
  • Innlegg

    91
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sajamann

  1. Hvis det er fiber helt inn, så skulle det vært en annen "fiberkontakt" i veggen (som skal kobles til grønn/blå kontakt "optical" i fiberboksen). Hvis det brukes vanlig nettverkskontakter, så skal det være to kontakter (separat til TV og nett).

    Regner med det er fiber helt inn da, siden det bare var en kontakt i veggen, skal være en bra ny bolig så.

    Var ikke separat TV og nett kontakt i veggen i alle fall.

  2. Fant denne når jeg søkte på "Get fiberboks" http://www.get.no/kundeservice/veiledninger/_attachment/25302?_ts=134563fcd60

    På side 12 ser jeg "Fiber vegguttak". Søkte på det og fikk opp denne: https://www.diskusjon.no/uploads/monthly_10_2011/post-102988-0-23257800-1317830904.jpg regner med det er det som var der.
    Det burde da fungere om jeg kobler det opp med Huawei HG8245 fra Get som på bildet?

    Vil det fungere med en annen vanlig router også med tanke på at det var bestemt på Huawei hvilke LAN porter som skulle brukes til hva?

  3. Hei.

    De som bor der jeg skal flytte neste måned har hatt problemer med å se på TV sammtidig som de er på nett.

    Leiligheten har kun ett vanlig internettkabeluttak i veggen. De prøvde vistnok en switch (fra biltema) som ikke hjalp noe. De har måttet ta ut kontakten fra routern og sette i kontakten til TVen (get boxen?) når de vil se på TV.

     

    Bør det ikke være mulig å koble TVen til routern å få både trådløst nettsignal sammtidig som TVen får kablet signal fra routern? Det er dette jeg først ville gjort om jeg fikk prøve, burde det være et problem?

    Hvorfor ville det ikke fungert egentlig? Hva eventuelt annet tror dere jeg kan gjøre?

    Har som sagt ikke tilgang på leiligheten for å se/prøve hva jeg kan gjøre, har ikke mye info om så mye annet før jeg flytter inn, hadde vært kult å klargjort dette før :)
    Takk :)

×
×
  • Opprett ny...