Gå til innhold

100-prosent-naturlig

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 100-prosent-naturlig

  1. Hei, jeg bare lurer på om noen vet hvor mye det koster å ta lappen, sånn ca. Jeg har sett rundt på nettet og ulike kjøreskoler, men ingen vil oppgi en samlet ca. pris. Jeg har selv regnet meg fram til at det vil koste ca. 25.000 kr (alt av obligatoriske kjøretimer og tester inkludert + selve oppkjøringen og 4-5 vanlige kjøretimer).

     

    Hva måtte dere ut med til sammen for å ta førerkortet?

  2. husk å gjør det før lanseringen da.. den er vel rett rundt hjørnet.. skal du kjøpe ville jeg gjort det før helga...!!

    9059086[/snapback]

    Vell vell, Funcom blir lansert i Oktober/November. Funcom kan dog gå mange % før dette da f. eks om det skulle komme gode nyheter fra E3 messen i L.A. i August om jeg ikke tar feil. Skulle det bli mer enn 400.000 abb av AoC vil mange av de som sitter med aksjer i Funcom kunne gni seg i hendene og smile til banken ;) Kjøp nu før toget går!

    9062517[/snapback]

     

     

    Jeg vil gjerne ha aksjer i Funcom, men føler at jeg trenger å vite litt mer om framgangsmåten ved aksjekjøp, først. Noen som kan gi en liten og rask innføring? :blush: Det jeg fant på Google var litt vel innviklet :roll:

  3. Men nå anbefaler vi ikke formateringer før alle andre muligheter er eliminert!

     

    Hva gjorde du før problemet startet?

    Hvilket OS bruker du?

    Hvilken versjon av FF?

    8879204[/snapback]

     

    Hei, jeg burde nok ha skrevet dise opplysningene i begynnelsen av innlegget mitt, men her kommer de:

    1. Gjorde intet spesielt eller uvanlig i forkant av problemet. (Ikke som jeg kan huske, i hvert fall.) Så det gjør det hele enda mer forvirrende og irriterende.

    2. OS: Windows XP (v.2002)

    3. Firefox: v. 2.0.0.4

     

    Jeg vil helst unngå å formattere hele dataen, ja;)

  4. Hei, de siste dagene har jeg opplevd at Firefox tar lange pauser helt plutselig, og at jeg ikke kan skrive mer enn 2-3 ord før vinduet fryser fast i ca. 10 sekunder.

     

    Jeg har ingen problemer med dette i Internet Explorer, kun i Mozilla Firefox.

     

    Jeg har forsøkt å slette Firefox og installere det på nytt, men samme problem oppstår. Jeg har også forsøkt å gå inn på safe mode, og slette forskjellige ting (som f.eks. alle bokmerkene), men dette har heller ikke gitt noen effekt. Det hjalp heller ikke å fjerne private data (som historikk, osv.).

     

    Har noen av dere opplevd det samme? Jeg søkte rundt på Google, men fant ikke hjelp for dette problemet på norsk. Kanskje noen av dere andre kan hjelpe?

     

    (Jeg skulle ellers gjerne brukt IE, men jeg har fått visse problemer med den for lenge siden, som f.eks. at den ikke klarer å gå inn på hotmail og andre sider).

  5. Så bra at du begrunner svaret ditt grundig.

    8668494[/snapback]

     

    Jeg gadd ikke å si særlig mer, fordi jeg ikke ønsket å kaste bort tid på å beskrive en tulleside. Men jeg kan allikevel nevne noen av grunnene til at dette er en såkalt søppelside.

     

    Siden skal blant annet få deg til å tro at du kan tjene masse penger på spørreundersøkelser - opptil 15.000 kr. i måneden. Hvis du googler "paid surveys", finner du lett ut at dette rett og slett er direkte løgn. Massevis av hjemmeværende personer har prøvd dette i opptil flere år(!) og har ikke tjent noe særlig på dette i det hele tatt. Derimot har de opplevde mange problemer, slik som store mengder reklame i postkassene sine og telefonselgere som stadig ringer.

     

    Ellers bruker vedkommende nettsiden til å promotere sine andre nettsider, der noen av disse ikke består av annet enn reklame.

     

    Her har du en forumtråd hvor vedkommende bak den nevnte nettsiden diskuterer fordelene ved bruk av enkle reklame/søppelsider:

    http://norskwebforum.no/viewtopic.php?t=31...ght=aksjeskolen

  6. Tidligere da jeg kjørte, så blinket en bil 10 ganger på meg. Og rett bortenfor var det radarkontroll.

    8663100[/snapback]

     

    Dette er standard i mange land i Europa. Det kan forståellig nok argumenteres for at det er dumt å hjelpe eventuelle råkjørere på denne måten, men jeg antar at bilister ofte føler en form for samhørighet med andre bilister, og derfor velger å foreta en "hyggelig gest".

  7. Min ide er at man enkelt og greit skraper bort koden fra kortet, og heller har koden på en egen lapp (eller husker den). Dermed er det vanskeligere at noen kan misbruke kortet på internett. Bortskraping av denne koden vil jo ikke ha noen betydning i noen andre sammenhenger.  :thumbup:

     

    8662397[/snapback]

     

    Godt tips! ;)

  8. Jeg elsker gensern min, det er etter min mening den barskeste i hele verden! Men alle andre ler av den :!: .

     

    Så, hva synes dere?

    8447950[/snapback]

     

     

    Eh... Hmm.. (Hvordan kan jeg si det på en måte som ikke blir sårende...) :hmm:

     

     

    Vel, folk har jo forskjellig smak og sånn... Og farger er jo bra... Så, sånn ellers da? Hvordan har været vært der borte? :whistle:

  9. Tror anslaget til ronny-andre er mer i det kostnadsleiet du må tenke på hvis du skal betale noe for å gjøre jobben (uten f.eks. å betale noen i eierandeler).

     

    15000 rekker ikke lenge. Hvis vi regner på en veldig lav timespris på 300,- så rekker ikke 15000 til mer enn 50 timers arbeid. Med planlegging, design og koding så kommer man ikke så langt på den tiden.

    8568413[/snapback]

     

    Er ikke 300kr en ganske så høy timepris da? :dontgetit:

  10. Jeg tror Wii først og fremst er best på partyspill med venner. Det er i hvert fall det jeg hadde brukt den til, selv. Men det kommer sikkert mange gode spill til denne maskinen for én spiller også. Men som med alle andre nye spillmaskiner, så må du vente en stund på de virkelige godbitene.

×
×
  • Opprett ny...