Gå til innhold

Argusblikk

Medlemmer
  • Innlegg

    986
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Argusblikk

  1.  

     

     

    Bose QC35 har også fordelen av at du kan ha aktiv tilkobling med to enheter samtidig hvor den dynamisk endrer avspilling avhengig av hvilken enhet som spiller av lyd. Sony WH-1000XM3 har ikke noe tilsvarende i det hele tatt. Du har også fordelen av at du kan koble 2x Bose QC35 sammen så du kan dele lydavspilling fra en enhet med to hodetelefoner. Kan være nokså praktisk i flere anledninger.

     

     

     

    Det var rart at den ikke har dette. Jeg kan fint bruke mine hodetelefoner (Sony MDR-1000X) med 2 enheter samtidig (har testet mellom en android-telefon og en Windows 10 PC), der mobilen er tilkoblet med ringelyd og PCen med medielyd.

     

    Er dette en funksjon som har blitt fjernet på WH-1000XM3 eller er det noe annet vi snakker om her?

    Denne funksjonen har også XM3. Problemet er at du ikke kan være koblet til flere enheter med medielyd samtidig, noe flere andre bluetooth-headset kan. Altså kan man høre litt på podcast med mobilen, før man trykker play på pcen og lyden derfra tar over

    • Liker 1
  2.  

     

     

    Ganske sikker på at du får løst dette problemet ved å deaktivere "vis detaljert varselinfo" under "skjermlås og passord" i innstillinger :)

    Jeg finner ikke alternativet "vis detaljert varselinfo". Noen som vet hvorfor?

    Hei! Mulig jeg tok feil den gang, eller at en oppdatering har flyttet funksjonaliteten. Nå finner jeg det under "notification and status bar", "notification management", klikk på tannhjul oppe til høyre, og under "when device is locked.." Kan man velge å skjule sensitivt innhold.

  3. Har ikke spesielt god kjennskap til Mac, men ifølge Macrumors kjøpeguide bør man kanskje avstå:
    https://buyersguide.macrumors.com/#MacBook_Air

     

    Ser også at de har femte generasjons Intel-prosessorer, når syvende generasjon ble lansert i fjor høst. Ingen av mac'ene har imidlertid fått den generasjonen enda.

     

    Likefullt, det er den laveste prisen produktet har hatt, og det er det mest populære produktet i kategorien for bærbare på Prisjakt:

    https://www.prisjakt.no/product.php?p=3677959

     

    Hvorvidt Apple skal lansere nye produkter i nærmeste fremtid vet jeg heller ikke, men Macrumors mener tydeligvis at det er lite sannsynlig at en ny Macbook Air vil lanseres uansett. Har man lyst på Air er det altså kanskje like greit å kjøpe nå. Nye Macer vil nok uansett ikke bli billigere.

  4. Har selv kjøpt erstatningskabel på Ebay. Vær obs på at fjernkontrollen og mikrofonen kan være av ganske dårlig kvalitet. Jeg kjøpte det billigste som var, og flere har klaget på elendig lyd i telefonsamtale. I tillegg falt "dekselet" rundt mikrofon/fjernkontroll fra hverandre, men det ble greit løst med litt lim ... Lyden har jeg imidlertid ikke merket noen forskjell på.

  5. Jeg oppdaterte til slutt telefonen til Nougat, og var forberedt på å kjøre en full reset. Det har heldigvis ikke vært nødvendig foreløpig. I motsetning til det enkelte har opplevd, kan det virke som om min batteritid har bedret seg! Jeg har nå rett i overkant av 50% batteri, med 3:21 timer skjermtid. Da har jeg også hørt på podcast og gjort andre ting i bakgrunnen. Håper det holder seg sånn :)

  6. Honor 8 til 2888,- er vel eit meget godt tilbud? http://cdon.no/elektronikk/huawei-honor-8-bla-32gb-dual-sim-p38695824

     

    Hadde eigentleg sett meg ut Moto G5 Plus som min neste mobil, men når eg får denne til omtrent samme pris er det vel eit bedre kjøp?

    Hørt mye bra om Moto G4/G5 serien, men ville nok valgt Honor 8 til den prisen. Da jeg kjøpte min vurderte jeg også G4 Plus, samt en annen telefon med Qualcom 625, men endte på Honor 8 da den var på tilbud :)

  7. Jeg bruker denne, som dekker helt ut i kantene.

     

    https://www.ultimateshield.co.uk/products/huawei-honor-8-black-tempered-glass-screen-protector

     

    Hvis du bruker et deksel med "leppe" kan det være du får problemer, og at beskytteren løfter opp glasset. Vær også obs på at den har et "dot matrix"-mønster under glasset, som kan være synlig i sollys. Syns også det er litt teit at det er utskjæring for logoen, men den har reddet skjermen min, så jeg er fornøyd. Er på min andre.

  8. Har planer om å installere oppdateringen, men først i en periode da jeg har tid til å kjøre full reset.

     

    Det er stort sett lurt, og jeg har i tillegg lest litt ymse om Huawei sin Android 7 - særlig folk som har opplevd redusert batterikapasitet.

     

    Noen som vet hvordan jeg kan roe ned maset?

     

    Edit: Kan se ut til at root behøves...

×
×
  • Opprett ny...