Gå til innhold

YtmnD

Medlemmer
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av YtmnD

  1. Hei, når jeg kobler til pc på tv'en kommer det bare bilde på midten av tv skjermen. Bruker vga kabel, og jeg lurer på hvordan jeg endret det slik at det blir fullskjerm på tv'en? :)

     

    Tv'en er forresten en philips 42" lcd, og pc'en er en dell vostro 3300.

     

    Takker for svar!

  2. Lurer fryktelig på hva en Röyksopp-sang heter. Jeg tror i alle fall at det er det!

    Det spilles av et lite stykke av den i reklamen på Radio Norge for konserten de skal ha på Akershus Festning. Det er en av de siste låtene i reklamen. Litt vanskelig å forklare hvordan den går, men etter det jeg husker, er det en litt tung melodi med en utpreget synth-variant.

     

    Blir veldig glad hvis noen finner ut hvilken sang jeg mener!

     

    Ren gjetting :p

     

  3. Har oppkjøring om akkurat 1 uke, i Trondheim. Noen som har erfaring/tips om oppkjøring her? :)

     

    Hadde oppkjøring i Trondheim i dag selv. Sannsynligvis får du jo en rute som innebærer en del landeveiskjøring på isete veier, og hvor strøingen er så som så. Vær veldig forsiktig her. Jeg kjørte et langt, passe svingete strekk i 80-sone i dag, hvor jeg aldri lå over 60. Fikk stort pluss for det. Det er også en del isete rette strekninger på disse veiene hvor du sannsynligvis ikke vil se noen andre biler. Ta gjerne en bremsetest på eget initiativ der, det kan telle positivt. Sensoren min var i tillegg veldig hyggelig og grei, så det er ihvertfall en fin sjanse for at du opplever det samme.

     

    Får du bykjøring er vel kanskje den største utfordingen i Trondheim for ukjente og urutinerte sjåfører å passe på hvor det er kollektivfelt. Får du kontroll på det går det nok bra! Lykke til!

     

    Takk for det! :)

    Jeg kjørte opp på tirsdag, og bestod! :-D

    Sikkerhetsoppgaven var null stress, jeg skulle sjekke om parklys, bremse og skiltlys fungerte ;p

    Jeg hadde en veldig snill å hyggelig dame som sensor, jeg fikk rute nr 3, så det ble lite med bykjøring, men kjørte en del på landeveien som det var 80-sone, jeg kjørte maks 50-60.

     

    Kjør etter forholdene sier jeg bare.. ;)

×
×
  • Opprett ny...