Gå til innhold

AudiTQ

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AudiTQ

  1. Kanskje jeg skal invitere henne på neste fest og drikke meg skitings nok til å kunne klare å fortelle det...

     

    Ikke helt det jeg mente. Men inviter henne på fest. Etter en 3 øl innabords bør du ha klart å komme inn på temaet. Flørt litt med henne. Og når du føler at hun gir tegn tilbake. gå nermere ansiktet henne og kyss henne. Viss hun ikke tar hintet da. Nei, da vet ikke jeg. Men selvfølgelig viss du får beint avslag enkelt å greit drikk deg drita med kompissene dine.

  2. Jeg får vondt i hodet av å prøve å skjønne hva du skriver der.

    Er det bare jeg som ikke klarer å tyde en eneste setning i det jeg siterer?

    Jeg skal oversette:

    Er det ikke noe som sier. Du er mot andre som du kjenner deg selv

    = Ordtaket som egentlig går noe mer lignende "på seg selv kjenner man andre".

    Jeg mener kansje hun må droppe alt det dere fordi hun ikke stoler på seg selv. Om hun vet på forhånd at hun ikke kan ha kontakt med gamle arbeidkoleger pga tidligere hendelser.

    = Her er grunnen til ordtaket, innleggsskriveren mener at damen til trådstarter kanskje er nervøs fordi hun selv har gjort noen dårlige valg i forhold til kollegaer, og derfor er hun redd for at også kjæresten skal gjøre det samme.

     

     

    Flink jente=)

  3. Det er dette som blir problemet viss man har sex for tidlig. For jenter er ikke sex så Big deal men for gutter derimot skjer det veldig mye når man plutselig har sex. Men uansett det har skjedd. Først må du nok finne ut om du er klar for ett fprhold til henne. Og viss du har det. Kan jo du begynne å planlegge litt middager og gjerne noe filmkvelder med henne. Men prøv å vent med sexen fordi da kan spenningen bygge seg opp igjen. Dette er litt viktig viss du har planer om ett forhold med henne. Ellers blir alt bare "one night stands"

  4. Har prøvd masse av tipsene dere har gitt. Og det føles faktisk ganske mye lettere nå. Har vert sammen med masse venner og festet litt. Men om det er noen som har noen tips på å få kontakt med henne igjen prøve å begynne på nytt igjen. Føler at jeg har energi til det nå som jeg ikke er så deppa, Vi har jo hatt brudd før men da hadde vi ikke vert så lenge sammen. Men det fikk vi til. Hele greien bunner egentlig i at hun var i Oslo for å gå noe skole i ca ett halvt år. Men når hun kom tilbake igjen funket det liksom ikke. Noen som har noen tips om hvordan jeg skal fremtre. Kan tenke meg at det ikke er det beste og bare begynne slik som det var. Men på en måte begynne på nytt.

     

    Tips anyone?

  5. Noen ting du må tenke over i lengden. Fordi det er det som går ille. Kan bli litt slitsomt å bli kjent på "nytt" igjen hver gang. savnet kan bli for jevlig noen ganger. Men viss begge er like giret kan jo det fint gå en stund men ikke for lenge, tenk på det. Planlegg gjerne å flytte sammen. Det kan hjelpe på vente tiden. Fordi da vet du at dere har en fremtid og noe å glede dere til.

  6. Bruker å jekke opp bilen min (Vw Vento) på punktene i kanalen selv med hydraulisk garasjejekk. Prøvde med en såkalt jackpad men den var for stor for jekken og resulterte i nesten ulykke, hehe. Prøvde den da selvsagt IKKE på kanalen da det er dødfødt.

     

    En ting jeg lurer på, bør jeg ha noen betenkeligheter med å bruke garasjejekk på grus? har bare brukt den på asfalt/betong før.

     

     

    Mvh

    Erik

     

    Kan være en fordel å legge en planke under jekken så du ikke begraver den og evntulelt at jekken mister grepet og går igjennom gulvet på bilen din.. Ikke så kult.

     

    Men til trådstarter: Finn en bærebjelke under bilen din. skal funke fett det.

  7. Du har 3 ting du må sjekke viss du ikke får start på bilen din.

    Tenning

    Bensin

    Luft

     

    Skru ut en tennplugg på motoren og legg tuppen på blokken mens du får en annen til å vri på svitsen. Viss det kommer gnist vet du at det ikke er det.

     

    Bensin. For guds skyld sjekk at du har bensin på bilen. Viss du har det. Er det lenge siden du skifta bensinfilter? Denne ligger på undersiden av bilen. Du kan se at det går ett rør fra bensintanken. Og videre virker bensinpumpen?

    Hører du pumpen går mens du vrir tenningen ett hakk fra start. Kan hende det er kondens på tanken. kjøp en kondensfjerner på en bensinstasjon.

     

    Prøv å luk ut om det er noen av disse feilene. For det kan være større problemer siden bilen din gikk dass før du stoppet den.

  8. For all del bytt reima når opel mener den skal byttes. Følg det, ikke magefølsen.

     

    Noen biler er det 60 000 andre er det 120 000 eller 5 år.

     

     

    Helt enig. Reimen er lagd for å holde 60 000 km. Ja den holder nok til 70 og kansje 80. Men det er jo ikke noe å gamble på. Kan love deg at det blir litt dyrere viss motoren din havarerer. Bare til å skifte den.

  9. Har vert borti noe lignende og dette spillet hette wow. Det som skjedde var at jeg var på ett spesielt sted i wow verden og plutselig ble skjermen blå. Men jeg kunne være hvor som helst i wow verden uten at det skjedde. Dette viste seg å vere en feil i wow spillet. Så det du kan gjøre er å slette spillet å reinstalere det igjen. Kansje dette hjelper. Eller at du kjører for høy grafikk på spillet. prøv å sette dette ned og se om det hjelper.

  10. Er det ikke noe som sier. Du er mot andre som du kjenner deg selv. Jeg mener kansje hun må droppe alt det dere fordi hun ikke stoler på seg selv. Om hun vet på forhånd at hun ikke kan ha kontakt med gamle arbeidkoleger pga tidligere hendelser.

     

    Men jeg mener seriøst at du bør tenke på det dere om at hun sa at hun hadde vert utro for en stund siden. Det er ikke noe man kødder med når man er i et forhold. Er veldig viktig for å få et forhold til å fungere er at tilliten er på plass.

     

    Sitt deg ned å prat med henne om hva som egentlig foregår og vurder selv hvilket forhold du er ute etter.

  11. Du bør aldri godta noe sånt. Once a cheater always a cheater. Kan forstå at du er veldig glad i henne men det som hun holder på med er uakseptabelt. Sett foten ned og kom deg videre. For det er det eneste riktige å gjøre i denne situasjonen. Du skal no vere glad for at det ikke er din unge da hadde situasjonen blitt mye vanskeligere.

  12. Synes at programmet til Christoffer Schau er helt genialt. På tide at det er en som står å pisser på bålet mens de andre bare fordømmer og forteller alt som kommer til å skje. Men det som er det morsomme er at fyren bare knuser på og forteller, Alt er bra med meg. Og vi som er lei over å høre på alt pisset som kommer ut av kjeften til kristne folk over hva gale som kommer til å skje viss ditten dutten datten. Altså dere klarer sikkert å hjernevaske folk men det er på tide at dere får opp øynene.

  13. Det er helt vanlig. Har skjedd med meg flere ganger. Men da pleier det å vere en stund siden jeg har nappet i løken. Men pleier å ha sex drømmer når det skjer. Jevla kjedelig fordi man våkner bare med en klissete bokser. Men du har ingenting å bekymre deg over. Bli flinkere i å trene "armen"

  14. Hadde vert fint om andre som har opplevd dette forklarer hvordan dere gikk igjennom dette og hvordan det var.

     

    Det som er så rart er at siden vi hadde vert sammen så lenge, så trodde jeg at jeg kjente dene damen inn og og ut og bare plutselig ble hun helt fremmed for meg. Det er det som er vanskelig og bare plutselig etter 3 år ser jeg henne ikke så mye lenger. Er snakk om sikkert 1 gang pr andre måned. Prøver så godt jeg kan å prate med henne men det blir liksom ingenting å prate om. Synes dette er veldig trist side vi pleide å prate hele tiden når vi bodde sammen.

     

    Hadde vert fint om noe damer kunne uttalt seg om hva de forventer i ett forhold. Kan det bli for bra? Får dere angsten over hva dere ikke har pult? Tror dere at damen min var for lite voksen? Prøver dere å bli mest mulig selvstendig?

     

    Takker for alle tilbakemeldingene men håper selfølgelig på flere

  15. Har ikke planer om å ta livet av meg selv. Men selvom hvor syk tanke det høres ut som. Så er det en veldig befriende tanke. Men har hatt mye problemer med nye "damer". Selvom det er slutt har jeg prøvd å treffe nye damer. Men det skjer liksom ingenting, mulig at det gnistrer for de, men for meg er det helt dødt. Føles på en bisarr måte at jeg er utro. Og det er jevla nedtur. I natt våknet jeg at jeg hadde en drøm om eksen min. Var jevla trist å våkne sånn. Selvom det bare var en drøm gikk det veldig inn på meg.

  16. Hei jeg er en mann på 21 år snart 22. Damen som jeg var sammen med gjorde det slutt med meg etter 3 års langt forhold. Vi hadde bodd sammen i 2 år. Dette er ca 3 mnd siden. Og livet mitt har egentlig bare vert dass siden. Føles som om jeg driter i meg selv. Elsker henne over alt på jord. Jeg spiser veldig usunt siden det ble slutt. Lettest å slenge på en grandis fordi jeg gidder ikke å lage noe spess middag til bare meg selv. Føler meg så jevla aleine. Hver gang jeg tenker på hun får jeg en stor klump i halsen og bare tenker på at hun driver på med en eller annen fyr. Blir kvalm av tanken. Har mange ganger tenkt på om det ville blitt bedre av å bare smelle bilen min i 200km/t i en fjellvegg. For det gjør fremdeles vondt. aldri hvor langt nede jeg har vert i livet mitt har jeg vert nå. Føler ikke for å snakke med vennene mine om det heller. Så jeg regner med at det er flere av dere der ute har vert borti noe lignende. Og jeg håper at hun kommer til fornuften hun x.en min og gjerne ombestemmer seg på om hun virkelig ville gjøre det slutt. Jeg mener, hun har sagt selv at jeg er den beste som noen gang har skjedd henne. Jeg var bestevennen hennes. Men probbet var at jeg var for snill. Hvordan går det ann å vere for snill med en som man elsker av hele hjertet sitt? Håper at noen der ute har noen svar og tips..

×
×
  • Opprett ny...