Gå til innhold

bjornw7

Medlemmer
  • Innlegg

    275
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bjornw7

  1. Hei! Jeg kjøpte meg nettopp Klipsch RF-62. 

     

    Nå viser det seg at den forsterkeren jeg har fra før ikke strekker helt til. Derfor lurer jeg på litt anbefaling til en ny en som fungerer bra sammen med disse! 

     

    Har sett litt på disse to nedenfor!

     

    https://www.hifiklubben.no/stereo/forsterkere/denon-pma-1520ae-integrert-forsterker/

     

    http://www.soundgarden.no/stereo/forsterker/hegel-h80-stereoforsterker-med-dac-sort.html

  2. Kjøpte en ny TV til mine besteforeldre her om dagen. Denne typen http://www.expert.no/led/samsungue46f6345sbxxe46ledtv/p/10429/ . Men møtte på et problem da jeg skulle koble til det trådløse headsetet de hadde fra før. På den forrige tven de hadde var dette koblet til og samtidig fikk de lyd fra høyttaleren på TVen. Men når jeg kobler til headsetet nå forsvinner lyden på TVen og er kun på headsetet. Jeg har sjekket alle innstillinger men finner ikke ut av det. Noen som har en løsning på dette? Synes det er rart hvis ikke dette skal være mulig på en såpass ny enhet

  3. Er det noen som vet om forsikringseier og bileier må være samme person? Altså om min far oppretter forsikring på bilen som står registrert på meg. Eller må det være samme person som har forsikringen og er oppført som eier på bilen?

  4. Kjøpte meg en Suzuki FZ 50 for 3 mnd siden. Det var montert trim sylinder, gasser, påtte og diverse andre småting. Jeg byttet trimsettet som stod på mot orginal sylinder, gasser og det som måtte til for å få den original. Etter original settet ble montert startet jeg mopeden og den gikk kanskje 15 sekunder før den stoppet igjen. Det jeg da legger merke til er at gasseren fylles opp med bensin og besinen går halvveis opp tilbake i bensin slangen igjen. Har tatt av gasseren og tatt en rens av den men problemet er der fortsatt, har også sjekket at flottøren ikke har hengt seg opp. Den starter med stopper som sakt etter en liten stund.

     

    Virker som om det kommer kun noen få dropper bensin ned til sylideren, har rett og slett gått tom for løsninger om hva dette kan være. Ser ut til at problemet ligger i gasseren, innsuget/reeden. Har et lite håp om at noen kanskje kan komme fram med en løsning til meg? På forhånd takk :)

  5. Prøver bare å få frem at det finnes erfarne og flinke folk som arbeider på treningsstudio. Men som dere sier, det er nok flere uerfarne enn erfarne ;) I mitt tilfelle vil jeg si jeg trener på rett treningsstudio, fikk oppfølging gjennom alle øvelsene første og andre uke etter jeg begynnte, noe som fører til at jeg får rett teknikk på øvelsene og ikke får skader jeg kan slite med resten av livet :)

  6. Som oftest er det noen som arbeider på treningsstudioet som kan sette opp et treningsprogram til deg også
    Jeg tørr nesten å påstå at i 99% av tilfellene vil man få noe dårlig av noen som ikke vet hva de gjør.

    I noen av tilfellene har du kanskje rett, men de fleste ERFARNE på ett treningsstudio kan sette opp ett program til den som skal trene. Stoler iallefall på han som driver treningsstuidet og som satte opp program til meg. Var vinner av Sandefjord Open 2007 Bodybuilding Senior Herrer -80 kg. :)

×
×
  • Opprett ny...