Gå til innhold

adriano_pes6

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av adriano_pes6

  1. Hmm, jaja, syns det var merkelig at Shadow of the Colossus ikke var der da dette er det beste spillet jeg noensinne har spilt, og må da være mye bedre en Assasin's Creed 2, tror det kommer med rett og slett for det er i korttidsminnet og derfor forbinder folk det med noe større en tidligere gamle spill, men men skal ikke klage, eneste jeg syns var litt merkelig var at noen spill som er etterfølgere kommer høyere på listen enn originalen f.eksempel Gta-serien. Dette syns jeg blir feil når man tenker på hvor stor innflytelse GTA III fikk på senere spill og måten det satte standarden for slike sand-box spill, GTA IV kan kanskje ha hatt en mye bedre historie osv men fy så stort og såpass fantastisk mye bedre GTA III var i forhold til andre lignende spill på samme tid. På samme måte likte jeg at Mass Effect ble foretrukket i stedet for del to i trilogien (selv om det kanskje er bedre, vet ikke(?)), for på den måten blir det vist hvor bra spillet var sammenliknet med andre spill fra dens sjangre når det kom ut.

  2. Bare en ting, tenkt å bestille dette spillet fra VGP men så lurer jeg på om hva det vil koste til sammen, ser at 69.99CAD er 371 eller 376 husker ikke helt, og husker at en sa at det ville komme til sammen inkludert frakt for 400,- på dette forumet, men er det for sending med DHL Express og har noen brukt dette eller vil det koste mer, for tror det går fortere med DHL?

  3. Ser her at mange! sier at VGP er en ganske så bra butikk, og frister veldig å kjøpe derifra. Men det er en ting jeg lurer på, og det er; jeg har sett at noen sier at man betaler 400 kr inkludert frakt for helt nye spill og 69.99 CAD er 376,71 for å være helt korrekt :) men det står at man kan bruke DHL Express hvor lang tid tar dette og er det det, det er snakk om når man sier at det koster totalt 400 kr for et spill.

    Takker for svar. :)

  4. Takk for svar. :) Men det er ca så mange det kan være på routeren, men det har jo gått før da kanskje routeren tror jeg er en ny enhet. For Ps3 finner routeren men når jeg skal ta forbindelses test så vil den ikke finne ip adressen. Det står at den har utløpt. :(

  5. Hei jeg har lenge brukt trådløs forbindelse og alt har gått fint men i dag så skulle jeg logge meg på PSN og der sto det :" Forbindelse til nettverket kunne ikke etableres. Gå til [innstillinger]> [Nettverksinnstillinger] og sjekk instillingene så jeg gjorde det , men og satt alt på automatisk og enkel som ip o.l men da den skulle finne ip adressen så gikk det ikke. Litt rart siden alt dette har funket før, :hmm: så jeg prøvde det samme med den med følgende ethernet kabelen , men der fant den ikke kabelen engang.

    Takker for svar. :)

  6. Veldig Vica Versa her, seriøst når PS3`en jeg lånte låste seg flere ganger når brukte låste seg når jeg skulle laste ned en demo da ble det liksom et stort nei til den konsollen. Selv om det har forandra seg litt nå(bare på grunn av MGS4), er jeg mer fornøyd med PS3 enn 360, men annser meg ikke som noe særlig stor fanboy. Jeg bare liker 360 mer på grunn av spillutvalget er langt mer fristende for min del enn de som kommer til PS3 og online-delen er langt mer stødig enn hva PS3 har å tilby. Personelig er jeg drittlei fanboy-krangling.

    9261933[/snapback]

    JEG og, enig. xbox har mye fetere spill , for øyeblikket så ingen tar av, men jeg skulle ønske jeg kunne ha spilt halo 3 , mass effect og sikkert fler jo PGR 4 men jeg har bare ps3 den er utrolig bra og er kjempe fornøyd , men er såpass lei av utsettelser , tror vel det har med at utviklerne av spillene ikke er kjent med motoren til ps3, :hmm:. Gleder meg til assasin`s creed men er det noen som veit om dette skulle kanskje blitt utsatt husker ikke hvor jeg så dette. Beklager viss dette var off-topic.

  7. Takk for svar. nå funker den. det er ikke tv som ikke støtter det, det var det med instillingene, men det ble grønt på dvd, da :( litt dumt men da måtte jeg bruke den kabelen som fulgte med og stille tilbake så funket det. Mye bedre med rgb , men vil det også være grønt på blu-ray ?

    9189017[/snapback]

     

    på bluray vil det ikkje bli grønt TRUR eg..

     

    er jo berre og teste egentlig..;)

    9189157[/snapback]

    Takk for svar. Men blir det bedre bilde på blu-ray på vanlig tv med rgb kabel i stedet for den kompositt kabelen som følger med. Trenger svar for ikke så mye vits å kjøpe blu-ray viss det ikke er noen forskjell fra dvd.

  8. Takk for svar. nå funker den. det er ikke tv som ikke støtter det, det var det med instillingene, men det ble grønt på dvd, da :( litt dumt men da måtte jeg bruke den kabelen som fulgte med og stille tilbake så funket det. Mye bedre med rgb , men vil det også være grønt på blu-ray ?

  9. Noen som veit om noen skikkelig gode spill til Ps2 :D Kjøpte meg nemlig old school konsollen i slim versjon i går kveld :p

    8809787[/snapback]

    Shadow Of The Colosus er helt ekstremt magisk bra også , God of War 2 har bare prøvde dette, GTA:San andreas for eksempel rett og slett en klassiker. Mange fler men jeg anbefaler det første.

×
×
  • Opprett ny...