Gå til innhold

ojesva

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ojesva

  1. Det kommer veldig ann på hva man skal bruke brettet til. RT kommer med Office pakke ferdig installert, mens på en Surface Pro må man kjøpe Office og installere det selv. Jeg har et Asus RT brett som fungerer helt greit for min del. Bruker det mest til mail og jobbing i diverse dokumenter. Det som irriterer meg mest med det brettet er Internet Explorer (Modern UI versjonen), alt er veldig tregt, og navigering frem og tilbake på nettsider er rett og slett håpløst. Jeg tror at dette kan komme av at brettet er gammelt og ikke har spesielt gode specs da alt dette fungerer mer eller mindre sømløst på et Surface Pro 2 brett jeg bruker på jobb.

    Hvis du skal bruke et Surface brett med tastatur tilkoblet, så er det verd å merke seg at det ikke egner seg godt til å ha i fanget. Da er det bedre å ha det på ett bord når man bruker tastatur, og heller holde det i hånden og bruke touch når du skal lene deg tilbake i godstolen.

    Hvis tastatur og stor valgfrihet når det kommer til applikasjoner er viktig, ville jeg heller gått for en liten laptop med touch skjerm fremfor Surface Pro 2.

  2. Jeg har hatt Asusen i noen uker nå, og må si jeg er veldig fornøyd med den. Den virker veldig solid, og godt bygd. Men så har ikke jeg noe erfaring med andre brett, så hvor solid den er i forhold til andre brett er litt vanskelig for meg å si.

    Jeg valgte Asus fordi den kan kjøpes med mulighet for 3G, som er et must for min del.

    I tillegg har den tastatur dock, som jeg ikke kjøpte med, men som jeg i ettertid har innsett at er noe jeg må ha.

    Tror Samsungen også har mulighet for dock, men har ikke sett dette for salg noe sted enda.

     

    Samsung har USB port på sitt brett, det har ikke Asus, på Asus sin følger det med en overgang til USB som man plugger i på undersiden av brettet. Dette kan være noe upraktisk, men jeg har ikke brukt USB mye, så har ikke vært spesielt plaget av det.

     

    I daglig bruk synes jeg alt fungerer fint, har ikke opplevd at noe henger eller går tregt.

    Om man skal gå for Win 8 eller RT kommer helt ann på hva man skal bruke det til.

    RT kommer med Office, og da var egentlig mine behov på programvaresiden dekt så langt. Men jeg er helt sikker på at jeg på ett eller annet tidspunkt kommer til å savne noe som jeg ikke kan installere på RT, men den tid den sorg.

×
×
  • Opprett ny...