Gå til innhold

PoL-E

Medlemmer
  • Innlegg

    238
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av PoL-E

  1. Har ett greit forhold til power metal, det var den sjangeren som fikk opp øynene mine for metal i sin tid. Men merker også dette at når man er "ny fan", er nesten alt man finner gull, men etter som årene går, blir man mer kresen.

    Noe jeg la fort merke til er at power metal er noe av den mest overbefolka sjanger i metal, dvs, flust med band, men lenger mellom perlene. Italia f.eks er voldsom til å pøse ut med band, mens bare ett ytterst fåtall av de faktisk er bra. De banda har som oftest minst "holdbarhet". Skal jeg nevne ett eksempel der, titter Rhapsody (eller Rhapsody of Fire, som de heter nå) frem. Husker jeg digget dette bandet villt når Dawn of Victory-plata kom, den, SOEL og Legendary Tales var gull i mine ører. Men nå til dags, klarer jeg ikke høre gjennom en hel plate av bandet, selv ikke av de nevnte tidligere.

     

    Tyskland har sine store stødige: Helloween, Gamma Ray, Blind Guardian og Edguy (som har blitt mer tullete i det siste), og de mindre kjente, men meget bra, Heavens Gate.

  2. I denne tråden kan dere dele deres opplevelser i forbindelse med at dere har møtt Glintern. Når møtte du Glint? Syns du han var sexy? Lukta han? Fikk du\dere klina med han? Sa han noe rasende festlig?

     

    Så har DU en spesielt festlig historie i forbindelse med når du møtte Glint så ta pennen fra munnen og skriv det her!

     

    Pga. stor pågang så kan jeg nok dessverre ikke svare på alle postene personlig, men jeg skal gjøre så godt som jeg kan å få svart alle der ute som håper på en personlig quote fra Glint.

    6972065[/snapback]

     

    mener å ha lest en svært lik topic på ett mer høylydt forum, hmm :hmm::p

     

    har aldri møtt glint, but the night is still young ;)

  3. største ulempen jeg har lagt merke til med mitt VX-6000 er at msn kresjer etter cirka en times bruk med cam'et. Noe som i seg selv ikke gjør så veldig mye, for min del. Men det er klart at det blir ett lite irritasjonsmoment i lengden.

     

    Jeg er ikke sikker på om dette skyldes msn eller programvaren til cam'et, så jeg håper at begge kommer med en fix eller update snart.

     

    PS: bruker x64 Windows XP

×
×
  • Opprett ny...