Gå til innhold

osvald

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av osvald

  1. Hei på dere!

    Har selv Viasat+ og har vært i kontakt med dem angående denne tuneren flere ganger, tuneren er grei nok den, MEN Viasat må ikke komme å påstå at de leverer digitale signaler til oss som kunder, fordi deres tuner er ikke utstyrt med en hdmi utgang. Det er digitale signaler inn til min tuner men ikke utifra tuneren til min tv., dette grunnet i at det er kun hdmi kontakt som leverer fullverdige digitale singaler til tv`en og det gjør ikke en standard scart. Dette har jeg diskutert med Viasat utallige ganger fordi jeg fikk vesentlig dårligere bildekvalitet når jeg kjøpte min nye Samsung lcd 40". MEN vil de være med på dette NEI, NEI og atter NEI.

    Men jeg har et lite spørsmål. det blir referert til at denne pakken jeg har så er det 2 lnb hoder, det er riktig det, men jeg til dags dato ikke fått tilgang til noen gratis kanaler grunnet dette?? Kan noen hjelpe meg med å forklare hvordan jeg kan få dette til??

  2. Hei!

     

    dette med å få denne lisenskoden gikk greit for meg, men jeg tror det smarteste er å bruke visa kortet, for da får du en kvittering på kjøpet ganske raskt, og der fremkommer koden hvis du må bruke den på nytt. Mail adressen din oppgir du når du bestiller, har lest flere tråder på nettet hvor folk har betalt over telefon regningen og etter dette så har de ikke fått hva de har betalt for med engang, virker som det kan ligge litt bugs i dette med å bruke telefonregningen eller en forsinkelse. Jeg bestilte for 1 mnd. og dette gikk smertefritt, men nå skal jeg kjøpe 3 års lisens, pris alternativene får du opp når du bestiller, så mitt råd er bruk VISA kortet. Har brukt min gps mye og som sagt tidligere dette fungerer perfekt...

     

    Jon

  3. Hei folkens!!

    Har hatt noen problemer også med min N95, men har gått inn for å løse disse for det er lite hjelp å få på nettet. Dette er en drømmetelefon, men GPS funksjon har gitt meg et par grå hår, her er min formel for å få gps til å fungerer perfekt og raskt. Antenna til gps`en sitter jo i bunnen, snu telefonen opp ned og du har sattelitt lock i løpet av 1/2 -1 minutt, etter dette snur du telefonen igjen og locken holder seg uten problem. last ned kart via wlan hvis du har mulighet eller ta deg råd til å supplere med å gå på nettet via telefonen ( dette koster ikke mye) Min stemmenavigasjon fungerer ikke med norsk tale, MEN den svenske fungerer perfekt og det gjør meg ingenting. Dette er min formel for å få dette til å fungere perfekt, har prøvd dette mye nå , har etter dette ikke hatt noen problemer med min gps, den er raskt til å regne ut nye alternative ruter (ca.5-10sek.) og den er meget nøyaktig synes nå jeg. Håper dette kan være til hjelp!!

     

    Jon

  4. Hei!

    Jeg synes denne mobilen er veldig bra jeg. Men jeg har ett problem og det er at min stemmestyring ikke fungerer lengre. alt annet fungerer perfekt med navigasjonen. har lastet inn nyeste firmware, men intet bedre.. Noen av dere sier at man kan bruke en annen navigasjons programvare på denne mobilen, KAN dere være så snille å forklare hvordan man går frem da for å få dette til??

    Ring meg gjerne 40048164

     

    JON

  5. Hvordan klarer du å få lastet ned lisensen engang til?? Kan dere forklare meg det litt enkelt. finner ingen meny som tilsier at jeg kan legge inn noen som helst av verifiseringskoder ifra lisens kjøpet.. og er det noe sted på denne telefonen jeg kan få fjernet det programmet slik at jeg kan re innlegge det??

     

    JON

  6. har lagt inn kart på min n95, alt fungerer bra, den finner sat. og kan sette opp ruter. lisensen er betalt og voice kommandoer er lastet ned, voice command fungerte igår men ikke idag?? Kan noen hjelpe meg, må jeg laste ned voice commands for hver eneste rute jeg legger opp?? eller er det noe galt jeg gjør .

    kan noen hjelpe meg ring gjerne 40048164..

     

    Jon

×
×
  • Opprett ny...