Gå til innhold

shoot_me

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av shoot_me

  1. Etter mange år i bruk begynner min 13/14 år gamle 19" dell crt skjerm å ta kvelden og jeg er derfor på jakt etter en ny.

    Skjermen skal primært brukes til spilling men den vil også bli brukt til kontorarbeid av og til.

     

    Etter som det begynner å bli en del år siden sist skjermkjøp kan du trygt si at jeg ikke helt har kontroll på hva jeg skal se etter når jeg nå leter etter en ny.

     

    Har sett litt på både Dell 24" UltraSharp U2412M og BenQ 24" XL2411T, noen som har erfaring med disse? eller eventuelt andre gode forslag til en god skjerm?

  2. Hei, kjøpte nylig en Audi A4 2001 modell og har et problem med sentrallåsen på denne.

    Låsen på førerdøren reagerer ikke på sentrallåsning verken med fjernkontroll eller fra låseknapp på insiden av døren. Låsen fungerer fint når jeg låser opp døren med nøkkel i førerdøren, men ikke fra pasasjersiden, og når jeg låser opp med nøkkel låses alle dørene opp.

    Noen som har en ide om hva problemet kan være? og er det noe som eventuelt kan fikses lett selv?

  3. Jeg har nettop begynt å få tilbake et problem med at skjermen skrur seg av under spilling, det skjer med alle spill, også spill som har fungert fint lenge. selv om skjermen skrus av er pc'en ennå på men den har gått inn i en slags hvilemodus og eneste måte å komme ut av det på er restart.

    sist jeg hadde dette problemet forsvant det bare etter en liten stund, men jeg liker ikke at det skjer og vil derfor finne ut hvorfor det skjer.

    har nettop "støvsugd" pc'en men det hjalp ikke.

    hva kan være problemet?

×
×
  • Opprett ny...