Gå til innhold

felzius

Medlemmer
  • Innlegg

    336
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av felzius

  1. Server nettside: http://straycraft.net/home

    Server IP: 198.27.74.70:25590 / play.straycraft.net

     

    Jeg spiller på en temmelig fersk server, basert i Canada.

    Serveren kjører mcmmo, factions, buycraft, backpack, anticheat med mere.

    Survival games er installert, men ikke satt opp enda.

     

    Med server plassert i Canada, er det en noe merkbar latency, i forhold til servere plassert i norge. Men jeg har til gode å finne en norsk server som kjører mcmmo og factions, som overlever mer enn en måneds tid!

     

    Serveren trenger spillere, så om noen er interessert, så er det bare å slenge seg på. Det er ingen whitelist, så det er bare å logge seg på. Inntil det blir flere spillere på serveren, er det en "world limit" på omtrentlig 2000 blokker i hver retning. Det gjør serveren litt mer sosial, da man ikke kan bygge basen sin i x -4540 y 60 z -10000, som jeg har sett på noen servere.

     

    Enkle regler å følge: respekter andre spillere, ingen cheats/hacks, ingen rasisme o.l ikke bygg/grav rett utenfor spawn.

     

    Tilgjengelige kommandoer, blant andre: /home /spawn /tpa og evt /f home via factions plugin.

     

    Eier : Mohfl2

    Admins: ReagerX, ronpethal

    Mods: Felzius

     

    Velkommen! ;)

  2. Kanskje verdt å nevne at "spawn" har 1 reell exit, og den fungerer ikke. Får bare error når man prøver å bruke warp-skiltet.

     

    Derimot, man kommer seg videre ved å svømme oppover, noe tungvint :p

     

    Så langt har jeg til gode å se andre spillere på serveren. Trenger også en restart, da det lagger ganske mye med 1 spiller på.'

    '

    edit: Møtte admin, har visst vært ett "angrep" på serveren, blir vel restart om ikke lenge.

  3. Liker innholdet, men interface er noe av det verste innen spill.

     

    De påstår at de har laget den "FOR PC", men det er svært tydlig dette er et konsol port...ivertfall UI'en.

     

    huff...

     

    Er det inntrykket jeg også fikk av å spille noen timer igår. UI og hvordan man interacter med omverdenen er veldig konsoll-vennlig.

     

    Det klart værste derimot er delayen fra man rører på musa til den flytter på pekeren. Fungerer fint i menyer, men ikke in-game. Utrolig slitsomt og ødelegger for meg hele opplevelsen. Prøvd både med og uten Mouse Smoothing, og overraskende nok er det marginalt bedre med det på.

     

    Hm, ikke noe jeg har lagt merke til. Det virker som at mus fungerer mye bedre i B2, enn i Borderlands. Feks så er "dpi" på mus mye høyere, husker jeg måtte "strafe" for å fin-sikte i eneren.

  4. City of Heroes, som kom ut i 2005(?) eller noe, hadde først et enkelt "sidekick" system, hvor karakterer med mer enn 4 levels under deg, måtte være sidekicked for å få xp/være nyttig.

    Senere ble det utvidet, hvor høyere level folk kunne bli "omvendt sidekicked" nedover i level. Sidekicks fikk ikke ekstra krefter, men slåss på samme nivå som mentor, mens de som gikk ned i level, mistet ferdigheter de fikk, i nivåene de mista. I spillet kan man også forbedre ferdigheter med å gi de spesifikke enhancements, slik som skade, treffsikkerhet, energi brukt etc etc.

     

    Det her var et forsøk på å svare på et annet innlegg, men sitatgreiene nektet å fungere o.0

  5. Felzius her ^^ Tror jeg må avinstallere spillet, jeg har en "reload" bug hvor det ofte dukker opp meldingen "reload" midt på skjermen, for så å bli der resten av dagen..

     

    Men jeg har ikke lyst! Fordi jeg har fikset på config'en for å fikse mouse-smoothing! Det er ikke bare bare :S

  6. Vel, når jeg tenker meg om, har jeg heller ikke hørt noen snakke i BC2. Har prøvd selv, men har fått det bekreftet at det ikke fungerte. Trodde det bare var meg, men kanskje ikke? Tror ikke du burde satse på løsningen du fant. Den høres veldig tullete ut, og jeg tviler på at du får de andre i spillet til å høre deg.

     

    Gå inn i konfig filene og let etter mikrofoninput.. Er en skrivefeil der som gjør at man ikke får riktig input, om jeg husker riktig.

     

    Ok fant den, I dine dokumenter - bfbc2 - gamesettings - "VoipReceiveVolume=x"

    Gjør om til: "VoipRecieveVolume=x"

    , hvor x er ønsket volum. Fixed!

  7. 4870 gir mer for pengene. Om du ikke er nVida fanboy eller skal kjøre SLi ville jeg gått for et ATI skjermkort.

     

    Ikke fanboy, men begrunnelsen er mindre støy og varme (skal man tro kommentarene på prisguiden) gtx 260 er også hakket frakkere enn 4870 i de testene jeg leste da jeg bestilte denne maskinen 2 dager siden. Men eh, vanskelig å si hva man skal tro når ulike tester viser ulike resultat. De virker ganske jevne. Jeg skulle egentlig kjøpe asus kortet som viste seg å ikke være på lager, det kostet 2100, i forhold til MSI kortet til 2411,-

×
×
  • Opprett ny...