Gå til innhold

Hevneren

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hevneren

  1. Jeg bestiller hos begge men bare frem til all gratis ringe tid er ferdig etter det er det tilbake til billigste ringe abonnementet Chess.

    :-) Råder alle til å gjøre dette. Ny nummer hos både Ipea og One call , og en fast nummer hos hoved leverandør.

    Når gratis ringe minutten er ferdig bruk hoved operatøren som tilbyr billigst ringe minutt. For det er ikke IPEA eller Onecall.

     

    Og oddsen for at du som skriver dette er ansatt i Chess, er 1000 %. Dvs at hvis du legger inn en oddskuppong på tipset ditt, så taper du like mye penger i måneden som når du har abonement hos Chess. Useriøs oppfordring. Like useriøst som den misslykkede prisgarantien Chess kom med.

     

    Hilsen X chess kunde. Nå Ipea kunde !

     

     

    8681121[/snapback]

    Fullt mulig, men ganskeforvirrende for kameratene at du har 3 nr. F.eks når en sender melding, så "svarer" man alltid. Spørs om det ikke er verdt å holde på ett av dem, for å heller betale overskuddet ;)

    8681188[/snapback]

    post-129488-1179928803_thumb.jpg

  2. Det er ett punkt Telenor og Netcom fremdeles er uslåelige på, og det er prisen for datatrafikk

    Uslåelige? Kanskje det. Billige? Langt der i fra.

    8578939[/snapback]

     

     

    det beviser jo bare hvor kyniske og sleipe telenor og telia/netcom er. De sitter og ruger på nettene sine og beskytter datatrafikk, utenlandstrafikk, takster på innholdstjenester, MMS og mer....foreløpig er krigen bare begynt på tellerskritt....det varer ikke evig...snart kommer det vel priskrig på disse andre områdene også. La oss håpe det....ser forresten at ipea er billigst på utenlandspriser også...har krigen begynt ?

  3. Noen som har abbonement hos IPEA? Lurer på om det er noe skjulte utgifter bak dette nye gratisabbonementet deres. Er det f.eks. en 50 lapp i faktureringsgebyr? Eller sender de faktura på mail?

     

    EDiT: Ser på telepriser.no at fakturaavgift er kr 0,- :-)

    8580580[/snapback]

     

    jeg har abonement hos IPEA. Epost faktura er mulig. I tillegg er det gratis og lettvint. Ringte de i tillegg og spurte hva det kostet å ringe kundeservice,,,,hos mange er dette en skjult og DYR ekstra kostnad. Blant annet hos chess og one call....hos IPEA var det faktisk gratis,,,

×
×
  • Opprett ny...