Gå til innhold

khatranac

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av khatranac

  1. faktisk, hos meg funker det bare når jeg slår av krypteringen på nettverket. Selvom jeg har angitt passord osv for nettverket. Har prøvd med wpa2 mixed og wpa2 aes men får bare opp når jeg prøver å surfe på nett at nettverket ikke blir funnet. Selvom jeg kan se det i ventemodus

    8504843[/snapback]

    -----------------------------------------------------------------------------------------------

    Jeg bruker ikke noe kryptering på min nettverk. Den klarer å koble seg på men den kobler seg fra veldig ofte. Faktisk kan jeg aldri bruke nettet mer en 5 min. om gangen før den kobler seg fra. Mens laptopen min oppleves aldri noe sånn problem.

  2. N95 har vel ikke imponert så mange på gps delen for å nevne en modell. Gps er godt innarbeidet og fungerer glimrende dersom produsenten som integrerer gps-modulen har utviklet software som virker. Mener derfor at SE kunne være selskapet som kan utviklet noe som fungerer da de ikke "rusher" frem med alt mulig før ting er noenlunde testet i motsetning til enkelte andre produsenter.

    8513521[/snapback]

    -----------------------------------------------------------------------------------------------

    Jeg en N95 og GPS funger utmerket den. Vet ikke hvordan den fungerer i utlandet, men her i Bergen så har jeg ikke fått noe problemer. :thumbup:

  3. Hei prøver meg igjen på forum. Er det noen som har peiling på hvordan benytte seg gratis  av mobil ip telefon over trådløse nettverk. Har hørt om fring og skype Hvordan fungerer det. Er det noen sm har oppsett hvordan en kommer i gang med fring. Har selv abonement hos phonzo. Min telefon er e n80 ie.

    8522947[/snapback]

     

    IP-telefon via mobilen fungerer som bare det, i allefall på N95. Det finnes mange løsninger, selv benytter jeg voipdiscount.com som gir meg gratis ringing til fastnr. Prøvde Vyke, men der synes jeg forsinkelsen ble for stor, plagsomt.

    8525740[/snapback]

    ------------------------------------------------------------------------------------------------

     

    Kan du forklare litt mer om hvordan vi kan bruke voiddiscount på N95?

×
×
  • Opprett ny...