Gå til innhold

oslo0666

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av oslo0666

  1. Det er bare å ringe å spørre hos de som utfører service for samsung. Jeg snakket med de i går og fikk da opplyst at om telefonen var en dag eldre enn 12 måneder så gikk prisen i fra 700,- til 2000,-

     

    Synes godt de kunne hatt en mellom ting eller flere alternativer:

    Enig der.....tlf ble kjøpt i Juli 2011 og dermed over et år gammel.....så enten blir den kassert for godt eller kanskje jeg bestiller et glass og prøver å gjøre jobben selv....

  2. Værsegod. Fant du bare glasset og instruksjoner for å ,bytte bare det eller bytter du hele klumpen med det, pluss skjerm m.m.? Er jo flere som sier det er vanskelig å bytte bare glass. (Noe som IMHO er et rimelig ræva designvalg på en mobil. Det er ofte glasset/touchscreen går uten at skjermen gjør det.)

    Leverer tlf til Samsungs Quick shop i oslo...koster 700 kr å få byttet det, så da gidder jeg ikke å gjøre det selv :)

     

    Når kjøpte du den?

    Kjøpte den for ca et år siden....

     

    Mer eller mindre enn et år siden?

     

    Spør fordi jeg er i samme situasjon vedrørende telefon og skjerm.

    Kjøpte den i juli i fjor.

  3. Værsegod. Fant du bare glasset og instruksjoner for å ,bytte bare det eller bytter du hele klumpen med det, pluss skjerm m.m.? Er jo flere som sier det er vanskelig å bytte bare glass. (Noe som IMHO er et rimelig ræva designvalg på en mobil. Det er ofte glasset/touchscreen går uten at skjermen gjør det.)

    Leverer tlf til Samsungs Quick shop i oslo...koster 700 kr å få byttet det, så da gidder jeg ikke å gjøre det selv :)

     

    Når kjøpte du den?

    Kjøpte den for ca et år siden....

  4. Værsegod. Fant du bare glasset og instruksjoner for å ,bytte bare det eller bytter du hele klumpen med det, pluss skjerm m.m.? Er jo flere som sier det er vanskelig å bytte bare glass. (Noe som IMHO er et rimelig ræva designvalg på en mobil. Det er ofte glasset/touchscreen går uten at skjermen gjør det.)

    Leverer tlf til Samsungs Quick shop i oslo...koster 700 kr å få byttet det, så da gidder jeg ikke å gjøre det selv :)

  5. Har et lite problem.....

    Har en SII som er rootet og som kjører Checkrom V7, har kjøpt meg en SIII nå og kunne tenkt meg å få tilbake den originale rommen til Samsung, er det mulig ??

    Kjøpte den av en som ikke sa at den var rootet og har derfor ingen backup av originalrommen, er det noe sted der man eventuelt kan laste den ned ??

    har du et triangel som varsler om at det har vørt installert uoriginal programvare når du skrur den på? I tilfelle trenger du en liten usb-dings som fjerner det (finnes en softwareløsning og, men den er litt risky) Koster en dollar på ebay.

     

    Du kan følge denne guiden, men anbefaler altså en sånn dongle i stedet for triangelaway-appen. I tråden han linker til for å laste ned original ROM, skal du ha "I9100XWLPO". Husk å IKKE ta factory reset ETTER å ha tilbakestilt til original ROM, da kan telefonen brickes. (Kombinasjon av hw/sw-feil fra Samsung, har ingenting med at den har vært rootet å gjøre.)

    Takker for hjelpa...da skal jeg sjekke det etter å ha byttet glass først....greide å knuse det på søndag :)

  6. er dette prisen for jobben eller er skjermen inkl. i prisen?

    har du eventuelt en link til en av disse butikkene? :)

    tenkte egentlig kanskje å prøve å fikse det selv, men skulle gjerne vist om jeg ble nødt til å bytte hele skjermen eller om det er mulig å kun bytte glasset :)

    Spørs hvor i Norge du bor...er hvertfall en butikk i oslo som heter Foto og Video i Møllergata 4 som driver med det......du kan også sjekke Facebooksiden til Samsung Norge......

  7. Hei!

    har en samsung galaxy s2 som jeg presterte å miste i bakken og knuse glasset på :(

    er kun glasset som er knust, lcd skjermen har ingen skader ;)

    er det mulig å bare bytte glasset eller må jeg bytte lcd skjermen også, for har hørt at de er limt sammen og at man må bytte hele, men går det ann å få a glasset fra lcd skjermen å så lime på nytt glass på skjermen??

    noen som har noe råd til hvordan jeg skal gjøre dette??? :)

    takker for svar :)

    Hei,samsung har åpnet quick service butikker rundt omkring som skifter glasset for rundt 700 kr, det er halv pris i forhold til de som opererer på Finn.no

×
×
  • Opprett ny...