Gå til innhold

decophly

Medlemmer
  • Innlegg

    751
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av decophly

  1. Hei,

    Holder på med en oppgave som krever en del modeller, men sliter å finne programvare som er egnet. Som regel kommer det bare opp 3D-software, noe jeg ikke er ute etter.

    Har dere noen tips?

     

    Må inneholde standard ting som muligheten til å lage piler, sirkler, trekanter og gjerne ha muligheten til å eksportere inn egne bilder.

    Trenger ikke være mer komplisert enn dette: Modellering.PNG

     

    Takk på forhånd!

     

  2. Beklager sent svar.

    Ja, festivalen har vedtekter på dette - hvor det står at man skal gi ut utbytte fordelt ut i fra en %-eierdel etter at man har fylt opp et sikringsfond til videre drift. Problemet er at organisasjonen per i dag ikke er registrert i brreg, og da vi søkte på nytt igjen fikk vi beskjed at vi ikke kunne ha vedtekter som sa at man skulle gi utbytte til eiere på denne måten.

    Hvilken organisasjonsform er det mulig for en slik festival å ha? Finne lite konkret om dette ("utbytte" til eiere) ift. en frivillig organisasjon, i steden for en ideell organisasjon.

  3. Hei!

     

    Jeg er i styret i en frivillig ungdom organisasjon som eier en større musikkfestival i Norge, sammen med to andre organisasjoner. Vi eier rett under 50 %, mens de to andre deler på resten.

    De andre organisasjonene har i flere år prøvd å få oss til å selge oss ut fra organisasjonen (nå som det begynner å gå bra resultatmessig), men dette er noe vi ikke ønsker uten et godt tilbud.

    Påstanden de bruker nå for å få oss til å selge oss ut er at vi ikke kommer til å få utbytte (flere hundre tusen i år) pga. festivalen er basert på frivillig grunnlag. Spørsmålet mitt er altså, hvordan er reglene for utbytte/overføringer fra en felles-organisasjon (musikkfestival) til eier-organisasjon (ungdomsorganisajon)? Hvis dette stemmer, er det noen måte vi kan unngå dette på?

    Har aldri hørt om noe slikt før, og har ikke opplevd det i andre organisasjoner jeg har vært leder for.

    Takk for alle svar på forhånd!

  4. Jeg ønsker å ha en fil som sjekker om en stream er online, og gi en link til denne streamen hvis den er på. Fant en kode som så ut til å være det jeg trenger.

     

    https://gist.github.com/992430/043485b8a6047a4aee37c416a5653cfee77869f4

     

    <?
    //Script for Saskgamers.com
    //Determines if a user's justin.tv stream is online, then displays it if it is
    //To add more streams add the justin.tv channel id to the $streams array
    $chan = "";
    $streams = array(
    "puttly", "j4sh", "strainkiss", "milfhunter", "gorgenzola", "steven_bonnell_ii"
    );
    echo "<span class=\"smalltext\"><strong>Live User Streams:</strong> ";
    foreach ($streams as &$i) {
    $chan = "http://api.justin.tv/api/stream/list.json?channel=" . $i;
    $json = file_get_contents($chan);
    $exist = strpos($json, 'name');
    if($exist) {
    echo " <a href=\"http://justin.tv/'+ streams[i]+'\">" . $i . "</a>";
    }
    }
    echo "</span><br />";
    ?>
    

     

    Problemet er at denne gjør at siden laster inn utrolig sent pga. stor stream liste som den må sjekke. Ser at f.eks. sc2.no har det jeg er ute etter, men de henter informasjon fra en output fil. Noen som har mulighet til å hjelpe hvordan jeg kan gjøre dette?

  5. Dette er vel javascript sin jobb.

     

    Dok1: et lita javascript som kalder til ditt "dok2", slik at resten av siden kan lastes ferdig, mens den trege siden (justin.tv) laster i 5 min til.

    Dok2: Koden du har der.

     

    Hmm, usikker hvordan jeg skal angripe dette med javascript. Går ut i fra jeg egentlig bare vil hente frem:

    if($exist) {
    echo "» <a href=\"http://justin.tv/" . $i . "\">" . $i . "</a>";

    på en eller annen måte?

     

    Takk for svar, selv om jeg ikke har peiling på hvordan jeg skal fikse det!

     

     

    Edit:

    Hadde det vært mulig å få denne php-fila til å sende output til en html-fil, for også bruke php for å include bare html-fila?

  6. Hei!

    Fant et script for et par dager siden som skulle sjekke om en stream var online, for også vise linken til denne streamen hvis dette var sant. Likevel så gjør dette scriptet nettsiden super treg! Har ikke noe særlig med erfaring innen PHP, men forstår basics.

     

    <?
    $chan = "";
    $streams = array(
    "puttly", "DECOPHLY", "NHCFENRIR", "NHCTWIMP", "EIRIKLAGO", "CELADAN", "AURIOUK", "AXLAV", "YNGVIS", "xmindfr3akx", "AJACO92", "DEOWEE", "PEACEBREAKER_92"
    );
    echo "<br />";
    foreach ($streams as &$i) {
    $chan = "http://api.justin.tv/api/stream/list.json?channel=" . $i;
    $json = file_get_contents($chan);
    $exist = strpos($json, 'name');
    if($exist) {
    echo "» <a href=\"http://justin.tv/" . $i . "\">" . $i . "</a>";
    }
    
    }
    echo '<br /><br /> <a href="index.php?site=forum_topic&topic=291&type=ASC&page=1">Legg til din stream her!</a>';
    
    ?>

     

    Googlet litt til, og fant en tråd på JustinTV-forumet hvor en person forklarte prosessen slik:

    Pretty easy, just write a PHP script using curl/fopen/regex/whatever and look for this on the stream page's HTML:

     

    Quote:

    PP['channel_live'] = true;

     

    If you find it, then the stream is live!

     

    Jeg forstår at scriptet jeg bruker, og forslaget fra denne personen ikke bruker samme metode, men med mine dårlige ferdigheter innen PHP så finner jeg ikke ut en god måte løse dette på. Link til hele forum-tråden finner du her.

     

    Takk for all hjelp på forhånd!

  7. Hei!

    nhcsoknad.png

     

    NHC Esportklubb søker alltid nye medlemmer! Spiller du Starcraft 2, World Of Warcraft, Heroes of Newerth eller Dota 2 seriøst, så kan du ta en titt her. Spiller du andre spill, eller spiller flere spill bare ikke så seriøst kan du lese videre!

     

    Informasjon om NHC Esportklubb og krav til deg

     

    NHC Esportklubb (Ne Humanus Crede) er en norsk multigaming clan. NHC Esport har historie i fra semi-profesjonell dataspilling innen Warcraft 3, CS, Heroes of Newerth, DoTA og World of Warcraft. I dag derimot, består klubben av Starcraft II, HoN og WoW lag. Esportklubben ble startet i 2009, med hensikt om å være en sosial og hyggelig møteplass for lokale dataspillere som ønsket å organisere seg, i tillegg til å spille dataspill på et relativt høyt nivå.

     

    Vi elsker esport og ønsker å spre denne gleden til alle andre. Vi ønsker også som sagt å bli et av de største esport miljøene i Norge, men det viktigste for oss er at esport i Norge blir større og større.

     

    For å bli medlem av NHC Esportklubb må du være over 16 år (født i 1995 i 2011) og norsk statsborger. Det kreves at du gir skriftlig beskjed hvis du ikke kan møte til kamp, trening eller møter. For at NHC Esportklubb skal opprettholde sitt rykte som et stabilt og hyggelig miljø med gode manerer, er det viktig at du også er dette. De fleste som driver med esport på relativt høyt nivå har et ekstremt konkurranseinstinkt, og da blir det naturlig å bli sur når man taper. Likevel skal NHC medlemmer kunne kontrollere seg i det offentlige og respektere alle på lik måte.

     

    Ønsker du å søke deg inn som spiller i enten Starcraft 2, World of Warcraft og Heroes of Newerth/Dota 2, må du bruke de andre søknadsskjemaene.

     

    I NHC Esport har vi to medlemstyper; aktive og passive medlemmer. Aktive medlemmer er personer som har søkt seg inn, eller startet en egen avdeling. Per dags dato er det bare aktive medlemmer i Starcraft 2, World of Warcraftt og Heroes of Newerth. Under ”Lagene” i menyen øverst på nettsiden vårs (www.nhcesport.com) kan du se hvem som er aktive og passive medlemmer. Passive medlemmer er medlemmer som ikke har nok ferdigheter eller motivasjon til å drive esport på et relativt høyt nivå. Disse personene ønsker bare å være en del av Norges mest voksende esportmiljø. Det er alltid lov å søke seg inn som aktiv medlem hvis du først er tatt opp som passiv medlem, men dette vil bli gjort av de ansvarlige for hver avdeling, som vi kaller kapteiner.

     

    NHC Esportklubb er alltid med å støtte alle som vil starte en ny avdeling! Trenger du hjelp til å spre ordet, få inn nye medlemmer eller ordne ulike prosjekter, så er administrajsonen i NHC Esport med på dette!

     

    Dette søknadsskjemaet er delt i to deler. Den ene for dem som ønsker å bli passiv medlem av NHC Esportklubb for første gang, mens den andre delen går til dem som ønsker å starte en avdeling i et nytt spill (de som skriver på del to må også skrive på del én).

     

    Søknadsskjemaet (enten del 1 eller begge) sendes til [email protected]

     

    Søknadsskjema del 1

     

    Fornavn:

    Etternavn:

    Nick:

    Fødselsdato:

    Adresse:

    Postnummer:

    By:

    Fylke:

    Telefonnummer:

    Mailadresse:

     

    Hvilke spill spiller du? Fortell gjerne om hvilken plattform du spiller de forskjellige spillene på.

     

    Når begynte du først å spille?

     

    Har du vært i klaner tidligere? Hvilke? Hvorfor forlot du dem? Fortell gjerne om dine oppgaver i klanene hvis du har hatt noen.

     

    Skriv litt om deg selv. Går du på skole? Har du studert? Hvor mange søsken har du? Sivilstatus? Hva gjør du på fritiden? Hvis du jobber, hvor jobber du? Hvorfor liker du esport?

     

    Hvorfor ønsker du å bli medlem av NHC Esport og hvor har du hørt om oss fra?

     

    Søknadsskjema del 2

     

    Hvilket spill ønsker du å starte en avdeling i (presiser hvilken plattform)?

     

    Er du alene om dette, eller er dere flere? Hvis dere f.eks. er et counter strike-lag, så kan du fortelle kort med navn, nick og alder til de andre medlemmene i gruppa di.

     

    Hvorfor ønsker du at NHC Esport skal starte denne nye avdelingen?

     

    Ville du tatt på deg ansvaret for å starte denne avdelingen, med hjelp fra administrasjonen i NHC?

     

    Har du vært i andre klaner som har spilt dette spillet? Hvorfor sluttet du/dere der?

     

    Hvilke ambisjoner har du for denne nye avdelingen?

     

    Er det noe som du ikke har fått skrevet om, som du mener er nødvendig å ha med i søknaden så skriver du det under. Alt er positivt, og ekstra informasjon vil gi oss et bedre bilde av deg som spiller og person. Har du/dere spilt turneringer tidligere i dette spillet? Kom gjerne med resultatene fra disse turneringene/datapartyene.

     

    Kontaktinformasjon

     

    Ønsker du å komme direkte i kontakt med kapteinene eller noen i klubben, kan du bruke kontaktinformasjonen under. Husk at søknadsskjema må bli sendt inn for å kunne bli medlem. Du vil bli kontaktet så fort som mulig for en eventuelt prøvetid.

     

    [email protected] (klubbens mailadresse)

    [email protected] (Starcraft 2)

    [email protected] (Heroes Of Newerth)

    [email protected] (World of Warcraft)

    [email protected] (Dota2)

  8. 14.jpg

    Fra og med uke 34 starter høstens store attraksjon i NHC – starcraft turneringen NHC Open. Dette er en turnering som først starter med gruppespill, hvor de beste i hver gruppe kommer seg videre til sluttspillet. Størrelsen på sluttspillet vil komme an på hvor mange grupper det blir – altså hvor mange deltakere. Det skal være maks 36 spillere i turneringen. Blir det mindre enn 18 spillere, vil gruppespillet bli mindre, men sluttspillet større.

     

    I hver gruppe vil det være seks spillere, hvor alle skal møte alle i én best av tre. Hver spiller skal ha en kamp i uken, som betyr at gruppespillet varer i fem uker. Deretter vil sluttspillet ta over, med en kamp hver uke. Spillerne selv bestemmer når i løpet av denne uken de skal spille mot hverandre. Mer spesifikke regler og penaltypoints kommer senere. NHC Open er først og fremst for å gi motivasjon til trening og forberedelse til en kamp, men er også en test for å se om norske spillere er modne nok til å kunne avtale sine egne kamper i forkant hver uke slik at dette systemet kan brukes i NSC2L (Norsk Starcraft 2 Liga).

     

    Gruppene seedes etter ladder league og rank en gang perioden 15. august til 21. august. Alle er velkomne til å søke seg inn på turneringen, men de høyeste leaguene vil bli prioritert for å fylle opp gruppene.

     

    Slik søker du:

     

     

    Navn:

    Nick:

    Starcraft 2 ID nummer:

    Email:

    Race:

    Battle.net profil link:

     

    Denne søknaden sender du til [email protected] merket med ”NHC Open søknad”. Søknader som ikke er komplett vil ikke bli vurdert opp til gruppespillet, så husk å sjekke alt og tittelen på mailen før du sender. Det er ditt eget ansvar å holde Starcraft 2 Iden oppdatert gjennom hele turneringen, hvis du for eksempel skifter ID. Det forventes at du er registrert på www.nhcesport.com for å kunne delta.

     

     

     

    Eksempel på en søknad:

     

     

    Navn på mailen – NHC Open søknad

     

    Navn: Arne Undheim

    Nick: NhcDecophly

    Starcraft 2 ID nummer: 485

    Email: [email protected]

    Race: Protoss

    Battle.net profil link http://eu.battle.net/s...le/1419586/1/NhcDecophly/

     

     

    Spørsmål som du har nå kan sendes til [email protected] med tittel "NHC Open spørsmål", kommentere på denne topicen eller skrive på wallen til NHC på Facebook.

     

     

    Siste frist for å søke er 14. august!

  9. Min drømmedate er relativ enkel. En god middag på en fin resturant som man vanligvis ikke går til i byen. Under middagen går praten veldig bra og enkel, om alt mulig rart. Både seriøse og useriøse temaer. Deretter blir det en tur gjennom byen, for å ende opp hjemme/på hytta, ute på terrassen med noe godt å drikke mens man slapper av og ser solen går ned etter en veldig lang og god sommerdag! Det beste hadde vært hvis man hadde gjort en vanlig, men romantisk aktivitet tidligere på dagen - som å vær ute på tur i bra vær.

     

    Og selvsagt må dette være med drømmedama MI. :)

    • Liker 1
  10. Det er en klubb med egne lag i spill, blant annet i Starcraft 2, men korrekt å sammenligne det med Fnatic. Likevel er det spesielle med denne esportklubben at nesten hvem som helst har mulighet til å bli medlem, selv om de ikke er gode nok til å spille i et lag som allerede eksisterer eller å starte eget lag i et spill. For å ta det i fra posten min;

    "Det viktigste for klubben er å gjøre spilling til en større og bedre sosial opplevelse for alle medlemmene."

  11. Hei!

    starcraftsoknad.png

    Informasjon og krav til deg

    NHC.sc2 er en underavdeling for NHC Esportklubb hvor det er til nå to lag. A-laget er henholdsvis for spillere plassert i master league, mens B-laget er for platinum og diamond spillere.

     

    A-laget spiller én fast ESL Clanwar Ladder kamp hver uke, ofte etter 20:00. Du bør ofte ha mulighet for å være med på disse. Vi skal også starte med ESL Clanwar B-series så fort som det starter.

     

    Hver søndag fra kl. 18.00 til 21.00 har NHC.sc2 felles treningstid, hvor vi startet med et lite møte med eventuell ny og nødvendig informasjon. Etterpå blir det satt opp kamper ut i fra spillernes ønske til motstander.

     

    A-laget har som mål å komme inn i SC2CL neste sesong, og det forventes at du, hvis du blir tatt opp til a-laget, er med å gjøre ditt beste for at dette skjer.

     

    Det kreves at a-lagsspillere er generelt aktive hver dag(det er selvsagt lov å reise bort eller å ikke kunne spille i en mindre periode), og man kan bli nedsatt til b-laget hvis man ikke følger det tempoet som de andre a-lagsspillerne har. B-lagsspillere bør være aktiv minst annen hver dag.

     

    NHC.sc2 ønsker å ha et av Norges beste Starcraft 2-lag, og det er spesielt viktig for oss at du har samme ambisjoner hvis du søker deg inn på a-laget. Det er mulig å bli oppgradert fra b-laget til a-laget, og visa versa, hvis du viser gode holdninger, motivasjon og veldig gode ferdigheter.

     

    For å bli medlem av NHC Esportklubb må du være over 16 år (født i 1995 i 2011) og norsk statsborger. Det kreves at du har mikrofon og kan bruke teamspeak, og at du gir skriftlig beskjed hvis du ikke kan møte til kamp, trening eller møter.

     

    Det kreves at du er medlem på Facebook-gruppene som tilhører NHC Esportklubb og Starcraft 2-avdelingen. Du må også sjekke forumet på vår nettside hver dag for å få med deg nyheter og informasjon rundt clan wars.

     

    Delen nedenfor kopierer du, fyller ut og sender til [email protected]. En søknad som ikke har fylt inn, eller kommentert alle punktene i søknaden vil bli vurdert til useriøs og slettet. Bruker ikke du fem minutter på å skrive en god søknad, bruker vi ikke over fem minutter på å behandle søknaden. Du er selv ansvarlig for hvordan du fremstiller deg selv i søknaden. Språket skal enten være bokmål eller nynorsk. Skrivefeil eller en generelle feil i søknaden vil tyde på umodenhet og useriøsitet. Skriv gjerne fullstendige setninger, og legg gjerne til ekstra punkt i søknaden som gjør at din søknad skiller seg fra mengden.

     

    Søknadsskjema

     

    Fornavn:

    Etternavn:

    Nick:

    Fødselsdato:

    Adresse:

    Postnummer:

    By:

    Fylke:

    Telefonnummer:

    Mailadresse:

     

    Starcraft 2 ID:

    Starcraft 2 real-ID mailadresse:

    Denne søknaden gjelder i utgangspunkt til: A-laget / B-laget

    Rase:

    Sesong 3 plassering til nå:

    Plassering i sesong 2:

    Generell spilletid hver ukedag:

    Når på dagene bruker du ofte til Starcraft 2-spilling:

    Antall 1vs1-kamper hver ukedag:

    Historie fra tidligere RTS-spill:

    Dine måloppnåelser i Starcraft 2 (turneringsplasseringer m.m.):

    Når begynte du å spille Starcraft 2:

    Jobb eller studier som foregår etter 20:00 i ukedager:

     

    Har du vært i en Starcraft 2-klan før? Hvorfor forlot du dem? Hva var bra? Hva var negativt?

     

    Hvorfor søker du til NHC.sc2? Hvordan fikk du vite om NHC Esportklubb?

     

    Hvorfor skal vi godta din søknad? Hva gjør deg spesiell?

     

    Beskriv din måte å bli bedre og spiller på. Streamer du? Spiller du bare ladder, evt. custom games? Hvilken league ble du plassert i da du først startet å spille Starcraft 2?

     

    Gjør du noe utenom å spille 1vs1 som er direkte relatert til Starcraft 2? Caster du? Ser du casting? Leser du taktikker? Er du daglig innpå Starcraft 2-forum? Hvorfor gjør du eventuelt disse tingene? Hvorfor gjør du dette istedenfor å spille selv?

     

    Fortell om dine ambisjoner i fremtiden og for NHC.sc2. Gjerne i sammenheng med dine tidligere måloppnåelser.

     

    Kunnet du tatt på deg en kaptein rolle i enten A- eller B-laget (uavhengig hvilket lag du søker deg inn på)? Hvorfor?

     

    Er det noe som du ikke har fått skrevet om, som du mener er nødvendig å ha med i søknaden så skriver du det under. Alt er positivt, og ekstra informasjon vil gi oss et bedre bilde av deg som spiller og person. Fortell gjerne litt om deg selv, familie, sivilstatus, hva du gjør på fritiden, jobb, studie osv.

     

    Kontaktinformasjon

    Ønsker du å komme direkte i kontakt med kapteinene eller noen i klubben, kan du bruke kontaktinformasjonen under. Husk at søknadsskjema må bli sendt inn for å kunne bli medlem. Du vil bli kontaktet så fort som mulig for en eventuelt prøvetid.

     

    Facebook

    [email protected]

    [email protected]

    #NHC @ Starcraft 2

    http://www.nhcesport.com

     

    (Beklager Idra/MC-footage, da jeg ikke hadde noe annet fra SC2)

  12. Satt dessverre ikke igjen med den ekstreme følelsen jeg har gjort i de andre 7 episodene, men episoden var god! Føler likevel det er litt tidlig med krig? Blir spennende å se hva som skjer videre.

     

    Har egentlig to ting som jeg ikke likte med denne episoden; første dialog fra den minste Stark gutten kom litt utav det blå, og var trolig litt forvirrende for folk som ikke har satt seg inn i serien for fult. Den andre tingen var avslutningen på episoden. Var litt 'kjedelig' til å vær GoT, bare avslutte med en enkel kamerabevegelse. For min del hadde det vært mer spennende med litt White Walkers-action (fra han som angrep Jon). Likevel tror jeg på en kjempe cliffhanger neste episode, da man ofte roer ned stemningen i en episode (stille før stormen) også avslutter med noe ekstremt i neste.

     

    Winter is coming.

    (sangen blir dårlig etter 3:33)

×
×
  • Opprett ny...