Gå til innhold

winspar

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av winspar

  1. Hei.

    Legger ved noen lenker til den siden jeg synes jeg er best ift. dette. Ikke bare se på SAR, men se det i forhold til sendestyrke (Sendeleis­tung). Totalen blir her omtalt som connect-Strahlungsfaktor.

    Lav stråling har mobiltelefoner med lav SAR og høy effektiv sendestyrke.

    En mobil med lav SAR og lav sendestyrke kan med andre ord stråle mer enn en mobil med høy SAR og høy sendestyrke.

    http://www.connect.d...Bestenliste.pdf

    http://www.connect.d...ung-374582.html

     

    Den gamle mobien min er i ferd med å ta kvelden og jeg vurderer å kjøpe meg en smart telefon. Jeg har ikke hatt det tidligere, men det er absolutt fristende å kjøpe det.

     

    Stråling fra mobilen er noe som opptar meg og jeg lurer på om det er noen som vet hvilke smart telefoner som har lave SAR verdier, i følge Grønn hverdag bør den ligge på under 0,6W/kg.

  2. http://www.ebay.co.u...=item2a20f022f2

     

    Tror dere Dark Blue vil se bra ut på en peddle blue s3? Eller skal jeg bare gå for svart ? :) Ser jo egentlig grå ut..

    Noen som forresten vet hvordan beskyttelsen på disse er? De er jo veldig tynne, hjelper de noe særlig i det hele tatt, eller er det bare mot skraper og riper ?

     

    De er ubrukelige. De ser heller ikke slik ut som på foto. De dekker ikke hele rammen.

  3. Hva skjer etter 1 måned? Må man levere den tilbake? Isåfall kan man da like gjerne gå på elkjøp en tur, så levere den tilbake etter 1 måned, eller bruke angrerett parr ganger :hmm::ph34r:

    Angrerett kan du bruke hvis du kjøper den på nett, men ikke hvis du kjøper fra butikk. 30 dagers returrett gjelder ikke for mobiltelefoner :-)
    • Liker 1
  4. Hvis surfing og e-post er det han skal bruke mest er skjermen avgjørende. Jeg ville valgt en super amoled skjerm, men super lcd er også ok. Skjermen bør og være minst 4 tommer. Med et pristak på kr. 2000,- kan jeg bare finne en aktuell mobil: HTC Incredible S.

    http://www.komplett....A0-8720D71DBD87

    Hvis du har 500 kr. til ville jeg valgt Samsung Galaxy S plus. (Xperia Arc har for dårlig innsynsvinkel)

    • Liker 1
  5. Hva er det med Nokia?! Lansere telefoner litt her og litt der, det blir det ikke mye storsalg av. Hadde de lansert de nye telefonene sine "world wide", tror jeg salget totalt sett ville vært MYE høyere enn ved del-lansering. De skal liksom ta opp kampen mot Samsung og Apple, men dette går jo ikke an. Nå har jeg ventet på at Lumia 800 skal komme til Norge siden lansering, men i mellomtiden lanseres det nye telefoner som plutselig virker mer tiltrekkende, kanskje jeg bare glatt hopper over Lumia 800 og venter på Lumia 900. :) Nei, Nokia, få ut telefonene deres overalt!
    I motsetning til Aple og Samsung som nå er tungt etablert i markedet med kjente enheter er nokia i praksis på vei inn i markedet, det samme gjelder WP7/8.Derfor kan man ikke forvente at en like stor lansering lar seg gjennomføre innenfor samme tidsperspektiv som for eksempel en lansering av iPhone.For det første skal man nå ut til kundene, og da må man ha på plass en hel del viktige avtaler, spesielt i USA. Så skal man ha markedsføring av produkter, noe som heller ikke er en lek, eller billig.Nye produkter skal så produseres, og et slik førsteopplag av enheter kan nesten ikke uten videre produseres i 100millioner enheterklassen tilpasset markedene i de forskjellige verdensdelene.Man kan ikke sette seg i en situasjon der man ikke klarer å levere nok enheter, med mindre man har disipler som venter trofast. Men man kan heller ikke satse alt for høyt, og risikere å bli sittende tilbake med mengder med mobiler man ikke får solgt. Da må man først ha nok disipler på plass som trofast kjøper hver gang.Det er trist at Europa utelates akkurat nå, men det behøver ikke ta lang tid før det dukker opp noe sprekt her i gården.Selv har jeg Omnia 7, som etter min mening fremdeles er en av de beste WP7-telefonene man får her i landet. Fungerer utmerket. To minus jeg opplever med denne er mangelen av frontkamera, som jeg ikke opplever som en mangel da jeg aldri har savnet det. Faktisk trodde jeg at jeg hadde det helt til jeg leste en omtale nesten et år etter at jeg kjøpte den der dette ble poengtert. Viste seg at det jeg i farten hadde trodd var kamera var lys/proximity-sensoren. Desuten er jeg ikke 100% sikker på om den kommer med norsk versjon av OS-et, jeg har engelsk.

     

    "To minus jeg opplever med denne er mangelen av frontkamera, som jeg ikke opplever som en mangel ... "

     

    Bare et minus med andre ord :-)

×
×
  • Opprett ny...