Gå til innhold

Shangala

Medlemmer
  • Innlegg

    69
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Shangala

  1. Takk for mange tips. Har tenkt litt på det med treningssenteret,(finnes bare ett, er ikke en del av noen kjede), når jeg ser på været ute nå er det kanskje greiere å vente med det til høsten. Da skulle jeg ha bedre råd også.

     

    Når det gjelder sykling, har sykkel, men tror ikke jeg klarer å bruke den noe særlig, hater å tråkke rundt.

    Har gått til innkjøp av joggesko, så planen nå er å ta en 3-4km tur to ganger i uka eller noe sånt gjennom sommeren for å få opp kondisen. Vet ikke helt hvor mye det vil hjelpe, men tviler på at jeg kan klare noe mer nå. Får prøve å ta noen push ups hjemme jevnlig også. Dette er vel ting som må gjøres i militæret i alle fall. Så får jeg heller prøve å fikse på utseendet og den totale mangelen på muskler til høsten på senteret.

  2. For å være ærlig så har jeg aldri en gang vært innenfor døra på det "lokale" treningssenteret, og så snakker vi små bygde-Norge forhold her, så jeg tviler vel litt på at jeg kommer til å "henge" på treningssenteret. Men bare jeg kommer meg inn døra er vel mye gjort muligens. ;)

     

    Ellers så går det vel kanskje ann å betale for en time også for å sjekke hvordan det er? At jeg ikke har peiling på hva jeg skal gjøre når jeg først kommer meg inn døra er et annet problem, men det får vel tas i en annen tråd. (Eller forum? Finnes det noen slags treningssenter-newbie guide et eller annet sted?)

     

    Går det ann å presisere litt nærmere hva vanlig trenningsttøy er også? Må nok få ting inn med teeskje er jeg redd for...

  3. Mitt attenårige liv har hittil blitt brukt foran PC-en, den eneste formen for trening jeg noen gang har vært gjennom er noen slappe gymtimer. (Er ikke overvektig, men begynner å få mage og den totale mangelen på trening synes, for å si det sånn.) Om jeg skal overleve militæret er tiden i ferd med å renne ut, men det blir liksom aldri til at jeg får begynt å bevege på meg.

    Problemet nå er vel egentlig at jeg ikke har råd til å begynne å trene. Tusenvis av kroner for et par måneder på treningssenter pluss relativt store bensinutgifter pga. avstanden dit frister ikke akkurat. Ja, jeg vet jeg kan begynne å jogge litt (må bare kjøpe joggesko først...), men synes jeg må gjøre noe med den totale mangelen på muskler i kroppen også...

     

    Tja, det jeg lurer på akkurat nå i alle fall da, er om noen kan komme med et slags kostnadsoverslag over hvor mye jeg må ut med for å komme i gang, så jeg kan se om det er noe å satse på eller ikke. Mulig jeg burde å punge ut for tre måneder på treningssenteret som en begynnelse for eksempel, men jeg vet rett og slett ikke hva som kreves av penger og utstyr for å få muskler i kroppen.

  4. http://www.online.no/kundeservice/veiledni...-som-modem.html

     

    Jeg har dette modemet pluss en trådløs Belkin ruter. Jeg prøver og åpne noen porter for uTorrent, og har lest at jeg bør sette modemet i bridge modus slik at jeg bare trenger å tenke på konfigurasjonen til ruteren. Vel, jeg gjør som det står i linken over, men det som skjer da er at internett slutter å virke, jeg får ikke lenger åpnet noen sider.

    Hva kan være feil?

  5. Tenkte å kjøpe en ny PC snart og trenger da ny mus, tastatur osv. Er vel ganske kresen egentlig, men det viktigste er at tastaturet har ekstra macro knapper. Har hørt mest om G11 og G15, så det blir vel sannsynligvis en av dem. Siden det finnes så mange "user reviews" av dem skal jeg vel klare å velge etter hvert.

     

    Så det jeg lurte på her er om dere kan anbefale andre gode tastaturer med ekstra macro knapper. :)

  6. Du kan da vel umulig ha garanti etter å satt en del inn i PC-en, det meste av annet elektronikk kan jo nesten ikke åpnes en gang uten å miste den.

     

    Men bygge selv er vel ikke akkurat aktuelt for meg uannsett.

     

    Så det er altså ikke noen nettbutikker, som netshop.no for eksempel som tilbyr dette til vanlig? Hvor mye ekstra blir det vanligvis da, hvis du greier å overtale dem til å sette den sammen?

     

    Planlegger å kjøpe en slags "gaming-pc" tidlig på nyåret, og vil jo helst få mest mulig for pengene.

×
×
  • Opprett ny...