Gå til innhold

md_86

Medlemmer
  • Innlegg

    154
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av md_86

  1. Heisann folkens! :)

     

     

    Skal selge bilen min, som er en Audi A4 1999 mod. stasjonsvogn, som har fulgt alt av servicer og har kjørt VELDIG lite. Bilen er utstyrt med sportsinteriør. Fremstår som meget pen og velholdt.

     

    Lurer på om det er noen triks for å få få solgt bilen raskere og til en god pris? Bildene bør jo selvfølgelig være klare og lyse, men jeg lurer på om det er noen idelle lokasjoner i Oslo/Akershus omegn, man kan benytte til fotosession?

    Bør jeg f.eks ta bilder utenfor Audi sine lokaler, for å få skape en tryggere atmosfære f.eks?

     

    Når det gjelder salg av bil som privatperson, så skjønner jeg at folk flest finner det mer betryggende å kjøpe fra forhandler. Derfor lurer jeg på om det finnes noen gunstige ordninger for finansiering, dersom kunden skulle ønske det? Slik at jeg kan bistå med dette, ved salg av bilen. Garanti er også lokkende, men kan jeg bistå med dette som privatperson?

     

    Tar i mot alt av tips og råd!

     

    TAKK!

  2. Hei folkens!

     

     

    Skal starte å ta solarium, men lurer på hva slags solkrem jeg bør bruke.

    Jeg er av natur litt gyllen i huden, og lurer derfor hvilken solkrem som vil være riktig for meg? Kan jeg evt bare bruke bodylotion? Eller...?

     

    Noen som forresten vet, hvor lenge man bør sole seg av gangen for å få en gjennomgående fin brunfarge?

    Altså, man bør vel ikke f.eks sole seg 60 min hver gang?

     

     

    Takk for alle svar.

  3. Hei Centuss! Den sykkelen ser helt knall ut, men er nok litt i det dyreste laget for meg. Jeg ønsker ikke å bruke over 10 000 kr på en sykkel. Det er uaktuelt. Men finnes det ikke noen lignende varianter fra Scott, som er billigere? Gjerne en racingsykkel. Liker å ha racingdesign + at jeg liker å kjøre fort og kan tenke meg å sykle racing! Noen som har noen forslag? Bare kom med forslag om modeller, så kan jeg jo alltids finne dette brukt! Takk til alle!

  4. Det er vel en hybrid-sykkel du tenker på. Vil du ha bukkestyre kalles syklene ofte "cyclocross".

    Slike sykler har som oftest 29" hjul og ikke 26" (størrelse).

    Du bør ikke se deg blind på bakgiret og vurdere hele sykkelen ut i fra det. Jeg vil si at Scott er et forholdsvis dyrt merke i forhold til hva du får. Men her er i hvert fall to Scott cyclocrossere:

    Scott Cyclocross Team

    Scott C yclocross Comp

     

    Her er også hybridsyklene til Scott:

    Scott hybrid-sykler

     

    Er usikker på hvor du kan få tak i disse, men det er vel bare å kontakte noen som selger Scott-sykler. VIL ANNBEFALE DEG Å PRØVE SYKKELEN FØRST. Kjøp en sykkel som du føler behagelig/passelig og som du synes er fin/tøff.

    Er du ikke en dreven sykkelmekaniker KAN det være lurt å gå til noen som er spesialister innen sykkel, og få gode råd og god service. Men det er ikke alltid det er nødvendig. De fleste vanlige sportsbutikker kan dessverre være utsolgt for de beste tilbudene på 2007-modeller, men nå kan du vel skaffe deg nye 2008-modeller.

     

    Det er lurt å kjøpe lys, skjermer, sykkelsko og pedaler og selvfølgelig lås og medlemsskap i Falcken.

     

    Takk for godt svar!

     

    VIl det lønne seg å importere fra utlandet? Kanskje de sidene du linket til?

    Forslag til hvor jeg kan kjøpe lys,skjermer, sykkelsko og pedaler og lås? Og hvilke merker bør jeg gå for innen dette?

     

    TaKK!

  5. Hei igjen folkens!

     

    Har ennå ikke fått kjøpt meg en sykkel. Men nå har jeg i hvert fall solgt bilen min, og tenker derfor å starte med å sykle til og fra jobb. Nå har det seg slik at jeg jobber i byen, men bor litt i utkanten. Bruker vel ca. 10 min med sykkel til jobb.

     

    Jeg er på utkikk etter en sykkel (helst av merket Scott), som kan benyttes både i by(asfalt) og litt i terreng. Jeg vet ikke hva de racing-syklene heter, men de har et kult design. Jeg vet ikke om de er egnet så mye til terreng, men til asfalt er de nok godt egnet.

    For å si det kortfattet, så ønsker jeg en kombi-sykkel, men som legger mest vekt på asfalt.

    Fint om den er i fargen svart (mørk).

     

     

    Takker for all hjelp!

  6. Kjedelig at man må ta fly for å komme seg til pyramidene altså. Vil jo veldig veldig gjerne få sett litt av historikk også. Selv om det er artig nok med snorkling og alt det der. Når det er nevnt, vil det være varmt nok til å kunne bade og snorkle osv? Tenker jo tross alt på å dra i januar. Nå vet jeg ikke helt hvor i Sharm dette hotellet er, men jeg regner med at det er nokså sentralt. Dette med 4-hjuling og kamel i ørkenen, høres knall ut. Mosesfjellet er heller ikke å forakte. Hvordan synes dere vi burde fordele alle disse attraksjonen på en uke? Altså med tanke på beliggenhet og tid som går til de ulike attraksjonene. F.eks ta pyramidene først, eller sist? Takk for svar.

  7. Madame Tussauds, Buckingham Palace, Piccadilly Circus, The National Gallery, Downing Street, Big Ben, London Bridge, St. Paul's Cathedral, Tower Bridge, The Tower of London og Westminster Abbey.

     

    Det beste er nok å hoppe deg på en sightseeing buss for å få med deg mest mulig.

     

    Vi skal være der i 3 dager. Fra mandag morgen til onsdag kveld. Sitatet inneholder en del attraksjoner. Jeg lurer veldig på hvordan vi skal fordele det på de 3 dagene. Har dere noen forslag? Med tanke på beliggenhet i forhold til hverandre, og hva som vil være mest gunstig å se de ulike dagene. Og selvfølgelig hva som krever mest tid!

  8. London er en by med full fart døgnet rundt og fotballkamp er et ”must”. Jeg har vært noen ganger på kamp og har faktisk ikke hatt noen favorittlag. Likevel det er så stor stemning at du er med og synger og jubler.

     

    På tide du får deg et lag, da! Vær så god: Tottenham Hotspur FC!

     

    Spiller de i tidsrommet som jeg skal dit?

  9. Hvor får jeg kjøpt Ender Sagaen billigst? Kan noen hjelpe meg med Amazon?

    Jeg kjøpte Ender og Shadow serien på Norli på Torgallmenningen,Bergen. Tror Ender og Wheel of Time er mulig å få kjøpt i de fleste bokbutikker i større byer, f.eks selger Norli på senteret bare Ringenes Herre og litt til, men ingen god sci-fi. Så start søket i større bokbutikker!

     

    Ok, men er det noen som kan hjelpe meg med å f.eks finne "Wheel of time" (lydbok) samling, på www.amazon.com? Det er nemlig så mange alternativer å velge i mellom. Dette gjelder også "Enders".

     

    Takk for hjelpen.

  10. Jeg forsøkte å søke medlemskap i Diners Club, men mottok en tilbakemelding om at opplysninger om meg bl.a fra Lindorff, gjorde at de ikke kunne godta min søknad.

     

    Jeg har da ingen betalingsanmerkninger hos Lindorff? Har kanskje fått en inkasso eller to vedr. mitt mobilabonnement, men dette har jo vært pga dårlig påminnelse om betaling fra mitt mobilselskap. Dette er jo i tillegg også blitt betalt på dagen. Og slik jeg har forstått det, så skal ikke betalingsanmerkninger bli vedvarende, dersom de blir betalt og avsluttet.

     

    Noen som har noen innspill vedrørende dette?

     

    Det kan jo selvfølgelig være at kredittopplysningene mine ikke har innfridd de ulike krav Diners Club har til sine kunder, ettersom jeg er student.

     

    Takker for alle innspill.

  11. Hei.

     

    Finnes det noen større nettside hvor man kan delta politisk gjennom debatter og diskusjoner? Gjerne rettet mot næringslivet. Har fått en del gode tilbakemeldinger på mine politiske innspill vedrørende politikken i Norge og næringslivet generelt. Ønsker derfor nemlig å ta større del i slike saker, men lurer på hvor jeg skal starte...

     

    Noen forslag?

     

    Takk.

  12. Hei folkens!

     

     

    Leser stadig støtt hvor lett ferdigutdannede fra BI får seg jobb. Kunne derfor nemlig tenke meg å kanskje ta en liten grad på BI, slik at jeg kanskje vil bedre mine jobbmuligheter. Nå har det seg slik at jeg studerer juss, men selv for dette tror jeg det hjelper med en liten grad fra BI. Forretningsjuss f.eks? Noen andre forslag? Økonomi-tittel er også veldig aktuelt, selv om jeg ikke hadde realfagene på vgs. Er det mulig å få en grad på et halvår?

     

    Setter stor pris på alle svar.

×
×
  • Opprett ny...