Gå til innhold

Palpantine

Medlemmer
  • Innlegg

    88
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Palpantine

  1. Har Azureus 2.3.0.0, funker stort sett fint til nedlastninger, men for en ukes tid siden stoppet bare all utgående og inngående trafikk opp. Jeg klarer ikke å finne kilden til problemet. Har prøvd å slå av firewall, men det hjelper ingenting..

     

    Utrolig frustrerende! Er det noen som har noen gode råd? :cry:

  2. Jeg skal (til sommern) kjøpe meg prosjektor for å ha i stua til å se på film, både fra DVD-spiller og fra PC'en.. Maxpris er 15k, men aller helst ikke mer enn 12k siden jeg enda må ha takfeste, lerret osv..

     

    Jeg har virkelig svært lite peiling på prosjektorer, og prøver nå å gjøre litt research, er det noen som vet av gode guider? Har prøvd å google litt, men ikke med verdens beste hell..

     

    Det er ca 6 meter fra der hvor prosjektøren er tiltenkt og til veggen, hvoprdan vil det gå? Vil jeg risikerer at bilde rett og slett kan bli for stort (og kornete)? Og hvordan vil det bli siden prosjektoren henger i taket? Vil bildet bli noe spesielt skjevt av dette, eller er det vanlig å kunne stille inn på prosjektorer hvor stort bilde skal være, og justere formen på det?

     

    Siden jeg ikke vet helt hvordan størrelsesen på bildet vil komme til å være (og pga. estetikk) har jeg lyst å bygge mitt eget lerret på ei ramme. Vil dette være mulig? Jeg tenker da spesielt på om veg vil måtte kjøpe et spesielt lerretstoff å kle det med, eller om jeg eventuelt kankjse bare kan spenne lerret(stoff) rett på veggen, eller kle veggen med slett tapet og male den hvit?

     

    Og så lurer jeg på hvordan det vil være smart å gjøre det lydmessige med hensyn til at jeg også skal se tv på prosjektoren, er det vanlig med innebygd tuner og lyd-ut på prosjektorer? Hvordan skal jeg eller løse dette?

     

    Har lest på en tidligere tråd å sett på HiFi klubbens BenQ 5120 og HiFi klubbens Toshiba MT200

     

    Innspill er SVÆRT velkomne fra dere som har peiling! :thumbup::hmm:

  3. Noen som har snøring på hva dette kan bety;

     

    Absolutt ALLE nedlastninger i Limewire blir plutselig stående på "Waiting For Busy Hosts". Å "mase" på filene har heller ingen effekt.. Hva kan ha skjedd? Før gikk jo nedlastning med LimeWire svært strømlinjet.. Jeg har prøvd å slå av ZoneAlarm, m det hjalp ikke stort...

     

    :no::no::no:

  4. Hvordan kan jeg slette sanger fra ipoden min (4g) uten å slette de helt fra iTunes? Har prøvd å gjøre det manuelt i iTunes, men når jeg er ferdig å ejecter ipoden går bare aldri "wait to disconnect" bort, som om den henger seg.. Trekker jeg ut kontakten er sangene der fortsatt... :hmm:

  5. Har to 17" Lcd skjermer i dual. Den ene fungerer som dataskjerm, den andre som tv. Har Radeon 9800Pro. Når jeg ser video (klipp, DVD, uansett) vises kun videoen på den ene skjermen som er satt som "primary"..

     

    Hvorfor? Hvordan kan jeg få opp video på begge skjermene samtidig? :cry::hmm:

  6. Jeg kjøpte en Sony MZ-N707 Minidisc 18.09.02. Den 10.3.03 måtte den inn på reparasjon for første gang, da for kontaktfeil. MD'en fungerte så fint fram til 13.2.04 da den igjen var inne for kontaktfeil og to løse skruer (begge gangene lå feilen på akkurat samme plass, ic302)..

     

    Nå, kun to uker etter at jeg fikk den tilbake fra reparasjon, vil ikke minidisken starte engang. Det kommer en vag klikking fra den, som om den prøver å starte opp, men ikke klarer det.. Ingen data kommer opp på displayet. :thumbdown:

     

    Jeg har bare hatt MD'en 18 måneder, og med en pris på 3000 kr, kan man vel forvente "en vesentlig lengre levetid" som det står i kjøpsloven. Garantitiden skal vel uansett være minimum to år?, fem år for gjenstander som kan forventes en lengre levetid?

     

    Hva kan jeg forvente? En selger skal jo kun ha to forsøk på å få den til å fungere plettfritt. Vil det si at jeg har rett til å heve kjøpet? Jeg ønsker meg ingen ny MiniDisc etter denne fadesen.. Jeg har alt av kvitteringer på kjøp og reparasjoner, og MD'en er kjøpt på Elkjøp.. :no:

     

    Hadde nå uansett forventet bedre kvalitet av et Sony-produkt.. Manglende har jeg svært vanskelig for å tro skyldes uaktsom bruk fra min side, for jeg har behandlet den som gull hele tiden.. :thumbup:

  7. Nå har jeg slitt noe fælt med å sette opp dual-view på min Samsung 172t og Orion LE750 TV...


    Tanken var at jeg skulle bruke tv'en (som henger på veggen litt bortfor pc'en) til å se på divx/dvd via dataen. Jeg har et Radeon 9800Pro kort, men tv-ut kontakten ser ut til å kun kunne overføre 1024x768 oppløsning, tv'en kan vise 1280x1024, noe jeg selfølgelig har lyst å utnytte. Jeg har derfor belaget meg på å kjøpe en 5m lang VGA-kabel slik at jeg kan bruke både VGA og DVI kontaktene, og få fullverdig oppløsning på begge skjermene.


    Problemet er at for å se noe på tv'en må jeg "flytte" vinduene over på den. Å ha to skrivebord kan jo ha sine fordeler i noen sammenhenger, men det jeg var ute etter, var å klone skjermbildet slik at jeg får nøyaktig det samme bildet på begge skjermene. :cry:


    Om noen kan hjelpe meg med dette vil jeg være evig takknemlig, da dette virkelig er i ferd med å irritere vettet av meg. :thumbup:
  8. Jeg lasta her om dagen ned Messenger 6.1, versjon 4.7 (som er inkludert i XP) var innstallert fra før av. Problemet mitt er at begge versjonene nå er innstalert på maskinen, jeg hadde forventa at 6.1 bare ville oppgradert 4.7.


    4.7 starter også automatisk når jeg starter Outlook Express, noe som er veldig irriterende. Det hadde vært helt i orden om det var 6.1 som var forbundet med outlook, men :thumbdown:


    Så visst noen kunne hjulpet meg med dette hadde det vært kjempeflott :blush:
×
×
  • Opprett ny...