Gå til innhold

Cadaverfur

Medlemmer
  • Innlegg

    113
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cadaverfur

  1. FORTELL!

    8734725[/snapback]

     

    en jeg har blitt kjent med over nettet for rundt 2 uker siden bare, men vi klikket så utrolig bra sammen, har sotte og pratet på msn hver dag siden da, gjerne hele dagen, og i helgene fra jeg sto opp, til jeg la meg... på dagen mens jeg er på jobb er jeg arbeidsgiverens skrekk, og sender meldinger hele dagen... går hele tiden og bare tenker på ho...

    8734779[/snapback]

     

    Høres bra ut det da :) Bor hun langt unna? Tenkte bare hvordan det er hvis dere skal møtes eller noe slikt

  2. Hva med en blanding? Kjøpe alt man har råd til, laste ned resten.

    8732056[/snapback]

     

    Det gjør jeg også, laster ned med god samvittighet da jeg vet at jeg kommer til å kjøpe de albumene jeg liker etter hvert. Tipper det hjelper lite i en rettsak, men samvittigheten er i hvertfall ren ;)

    8732558[/snapback]

     

    Gjør dette jeg også. Da vet jeg at cden jeg kjøper ikke skuffer og at den er verdt pengene ;)

  3. Da har jeg vært uten Snus i 24 timer  :w00t: .. Men sliter litt med å finne motivasjon.. Grunnen til at jeg prøver slutte nå er penger, og at jeg får økt appetitt når jeg ikke snuser. 

     

    I hele dag har jeg følt meg kjempe "sulten".. men samme hvor mye jeg spiser blir jeg ikke mett..  Tror ikke det er mat jeg er sulten etter.. :p  Har også vært litt gretten i hele dag.  Noen som har no tips til hva jeg kan spise / gjøre for å komme på andre tanker enn snus? :ph34r:

    8717258[/snapback]

     

    Ja, du kan spise godteri/noe annet godt. Frukt osv. Bare du har noe du kan tygge på. Funka værtfall for meg når jeg skulle slutte. Men sprakk etterværdt :no:

  4. Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
    After the credits, in a scene captioned "Ten Years Later," a young boy nine years and three months of age is seen singing "A Pirates Life for Me" as Elizabeth walks behind him. It is implied that this is the child of Will and Elizabeth. The sun sets followed by a green flash and Will, on the mast of The Dutchman, sails towards the shore.
    Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
    According to the film's writers, the curse of The Dutchman is broken if, after the ten years, the captain's lover remains faithful. The final post-credit scene suggests that Will can now return to land, as Elizabeth has remained faithful. The green flash, which symbolises a soul returning from the dead, supports this theory. Apparently, a scene of dialogue between Tia Dalma/Calypso and Davy Jones, which explained this, was cut from the film, leading to confusion about the ending.

    8713299[/snapback]

     

    Oh, synd jeg ikke fikk med meg det :hrm: Skulle ikke gått så tidlig

  5. Husker også en is jeg spiste når jeg var liten som jeg aldri har sett mer. Den var et ansikt med en nese av en tyggiskule. Den hadde også rosa ører som smakte jordbær. Oh, den var god! :love:

×
×
  • Opprett ny...