Gå til innhold

Jenschr

Medlemmer
  • Innlegg

    66
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jenschr

  1. Hei! Det var kjapt :)

     

    Det øverste bildet er hentet fra Google (og er Windows 7 regner jeg med), men error-dialogen i det andre bildet ser ikke ut til å være av den nyeste sorten nei. Jeg kan kontakte deg om jeg ikke skulle finne feilen i løpet av kvelden (med Mr D's tips ovenfor her).

     

    Åssen går det med feilsøkinga? Har du forresten testet disken på en annen maskin? Evt. testet en annen disk i den stasjonære maskina? Byttet minnepinne med Windows 10 installasjonen på?

  2. Hei, jeg så posten din via finn.no småjobb :)

    Men da jeg så bildet du hadde lagt inn over, så stusset jeg litt. Det ser da vitterligen ikke ut som Windows 10 sine dialogbokser. Har du forsøkt å plugge ut alle andre disker enn den SSD-en du skal installere Win 10 på? 

     

    Det kan se ut som at det ligger noe preinstall-rester fra Windows 7 på en annen disk eller liknende.

     

    Ellers kan jeg godt gjøre et forsøk på å fikse maskina di. Bor i Løten. :) Du kan evt. kontakte meg på [email protected]. Gidder ikke betale for å låse opp småjobben :D

    • Liker 1
  3. Singleplayer delen av Battlefield 4 fortjener maks en 4/10 og heller mer mot 3/10. Makan til horribel og kort opplevelse har jeg aldri vært borti før. Masse scripting og haugetalls av scriptbugs gjennom hele spillet. For ikke å snakke om hvor nedlatende squadmedlemmene dine er mot deg. Trodde Recker ble plassert som squad leader, men i mine øyne virker han mer som et barnehagebarn som følger ordrene til de andre squadmedlemmene.

     

    AI for disse squadmedlemmene er også helt på jordet. De fyrer skudd ut i løse luften om du ikke assigner targets. Og når de først får targets å skyte på treffer de aldri. Jeg tror jeg telte 15 squad member kills gjennom hele campaign der jeg sikkert sto for godt over 1000 kills selv. Hard i dette spillet er også langt i fra vanskelig. Du kan enkelt stå å fyre skudd rett mot fienden uten cover i en god stund uten å bli truffet.

     

    De burde holde seg langt unna singleplayer i fremtiden, for dette her er helt på jordet. Makan til makkverk av en singleplayerdel fra dice.

    Du drar frem punkter ved singleplayer i et spill som er bygget for multiplayer? Det blir litt for dumt. Det er ingen som kjøper bf4 for singleplayer.

    MP all the way! SP suger, enig i det. Men det er nødvendig for å åpne opp for noen våpen som man kan brukes i MP.

  4. Fortsatt skrivefeil på side 3, avsnitt:

     

    "AIDA64 CPU AES måler hvor raskt systemet klarer å kryptere filer, og gir poeng etter ytelse. Her leverer Intel Core i7 4960X imponerende verdier med elleve prosent høyere enn Core i7 3960X, og nesten 40 prosent høyere enn LGA1050-plattformens toppmodell Core i7 4770K."

    og avsnitt:

     

    "Når vi måler responstiden ser vi 3,5 prosent raskere responstid enn Core i7 3960X. Vi ser at Intels LGA2011-plattform forøvrig har noe tregere responstid på minnet enn produsentens LGA1055- og LGA1050-plattform."

     

    :)

  5. Problemet er ikke at grafikken er er veldig daarlig, men at den vil kreve en nyere PC enn de fleste har tilgang til for aa faa pen grafikk. Men en aldrende PC er det mulig du vil faa darligere grafikk i AoC enn i eldre spill som er mer tilpasset datidens maskinvare. God grafikk er ikke et minus, for all del, men det er veldig begrenset hvor mange kunder som har hardware til aa se at spillet kom ut i 2008 og ikke i 2006.

     

    Dårlig HW er fanken ikke en unnskyldning. Fordi du får en PC som drar AoC på Medium grafikk med 60-70 FPS(som er sinnsykt bra!) eller High grafikk med 25-30 FPS til 7000kr.

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=326294

    Og den har du i linken ovenfor.

  6. Trådstarter har tydeligvis IKKE prøvd Anarchy-Online. (Funcoms første MMO).

    Wow blir liksom barnemat i tillegg. Det tar lenger tid å bli level 200 enn det tar å bli level 70 i Wow. Og da har du enda 20 levels du skal grinde deg gjennom i AO for å bli 220. Og de siste 20 levels tar lenger tid enn det tar å gå fra 1 til 200 :) Og som om ikke det var nok, så er det enda 50 "levels" du kan ta (de er ikke vitale men muligheten er der)

    Selvforklarende quests er dull.

     

    Jeg gleder meg STORT til AoC. Er stor tilhenger av Funcom og har tro på det de driver med. Hell, trådstarter er sikkert ikke gammel nok til å oppfylle aldersgrensen i AoC.

  7. Hei.

     

    Jeg har hatt en del problemer med samme feilmelding. "Display driver nvlddmkm stopped responding and has successfully recovered".

    Jeg har også forsøkt i 64 og 32 bits versjoner av Vista Ultimate og XP. Samt en hel rekke med nvidia drivere i samtlige OS. Samme resultat.

     

    Så til dere som har denne meldingen gjør følgende; Last ned RivaTuner fra http://downloads.guru3d.com/download.php?det=163

    Og sjekk hva deres temperaturer på GPU er. Det har seg nemlig slik at kilden til mitt problem er mest sannsynligvis høy temperatur. Jeg har hatt problemer fra dag 1. Og det er kun i det siste jeg har vurdert at det kan være temperaturer som er problemet. Ut ifra denne testen http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=1189&pageID=4121 som Komplett.no viser til på dette kortet som jeg har http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=342384 så skal temperatur være ca 54/65 (idle/load).

    Mine temperaturer ligger på 73/95 (idle/load) Og 95 grader etter en 6 minutters test i 3DMark 2006 er jo helt forkastelig og kan ikke være riktig.

    Jeg sendte inn en reklamasjonsforespørsel til komplett.no i dag. Får se hva svaret blir. Ønsker i hvertfall nytt kort, for selve kortet er glimrende.

  8. Så da kan jeg legge en iPod touch på lårene og kalle den en laptop fordi den også kjører os x? Selvtilliten øker sikkert mye når du har fått Apple til å endre reklamene sine.

    Reklamen sier "verdens tynneste bærbare" og har et bilde av Macbook Air. Reklamen signaliserer tydelig at det er snakk om bærbare datamaskiner, ikke mp3-spillere. Folk har også et klart bilde av hva "en bærbar" er for noe. Ser man reklamen i sin rette kontekst så er det løgn. Rett skal være rett og jeg håper Apple blir tvunget til å fjerne den feilaktige påstanden. Hvis myndighetene ser gjennom fingrene med slike lovbrudd så vil den villedende markedsføringen øke. Det er viktig for forbrukerne at markedsføringsloven håndheves.

     

    PS. Dette er ikke noe korstog mot og heksejakt på ett enkelt selskap men en rett og rimelig reaksjon på et lovbrudd.

     

    Du må gjerne komme med saklige argumenter for:

    - Hvorfor du mener at dette ikke er et brudd på markedsføringsloven (hvis du mener det) eller

    - Hvorfor du mener at markedsføringsloven bør endres (hvis du mener det).

    Jeg vil ikke kommentere markedsføringsloven eller Apple markedsføring, men iPhonen min kan jeg surfe med, sjekke mail på, spille på, høre på musikk på, så på film på, skrive på osv. Den har kalender, innebygd karttjeneste og mer til. Forøvrig kan den gjøre alt det uten en eneste nettverkskabel. Hva gjør at den ikke betegnes som en bitteliten datamaskin? Den har forøvrig maskinvare og operativsystem også. Til og med kamera.

    Jeg vil ikke kalle den en bærbar datamaskin, men heller et verktøy som _kan_ gjøre alt det en laptop kan gjøre. Vær snill og ikke kom med usaklige argumenter for at du skriver saktere på den, for det har jeg ikke sagt og det kommer ann på brukeren.

     

     

    Poenget er at din iPhone kategoriseres som smart phone. Ikke laptop (foruten kanskje ønsketenkning fra deg selv). Og reklamen sier verdens tynneste bærbare. Noe som ikke er sant.

    Det er andre enn Simen1 som er på jordet her.

    For all del, du kan surfe og gjøre alt det penisforlengende på din iPhone. Men ikke i nærheten med samme funksjonalitet som med en bærbar. Du kan vri og vrenge på det så mye du vil, men din iPhone vil aldri bli en bærbar.

×
×
  • Opprett ny...