Gå til innhold

Tia

Medlemmer
  • Innlegg

    55
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tia

  1.  

     


    Dette kommer vel helt an på hvem det er snakk om og hvilket grunnlag man har fra før av? Jeg trente ikke mye før opptak, men det gikk helt fint allikevel. Min erfaring er at mange anser opptaket som faktisk hardere enn det det er.

    Det hjelper ikke å si at opptaket ikke er så enkelt som mange tror, når noen er såpass stressa her inne. Mitt råd er; tren akkurat slik du har tenkt til fram til opptaket og på opptaksdagen slapper du helt av. Jeg stod ved siden av folk som skalv og svetta før vi i det hele tatt hadde begynt. Prøv å ha kontroll på følelsene og tenk positivt (tenk positivt uansett om du vet du kanskje er litt sliten før øvelsen).

    Og de folkene som ikke klarer minimum reps har jo helt klart begynt å trene altfor seint. Da er det bedre å gå i seg selv og se fram et år og heller komme sterkt tilbake.


     
  2. Om du bor på østlandet et hundifokus.no alt du trenger ;)

     

    Her er det nok mange veier til Rom, og noen av dem er dessverre minelagte (gjelder vel spesielt youtube - der er overhodet ingen kvalitetssikring, dvs hvem som helst kan legge ut video av nesten hva som helst).

    Skal du få bikkja god på søk, sørg i alle fall for å trene positivt. Har selv gjort kantarellsøkskurset der med egen hund, og anbefaler det lett.

     

    Fin link du ga meg! Bor på østlandet, så muligens jeg kan prøve noen av de kursene som blir holdt!

  3. Hei.

    Har du sjekket ut youtube?

     

    Om du søker på "How to teach your dog" så kommer det opp mange alternativer, feks på "Search".

     

    Kikket bare fort igjennom, men mulig du får noen gode tips derifra eller tilsvarende youtube-filmer. :) Lykke til.

     

    Takk for svar! Burde jo egentlig skjønt at youtube er hvor man finner løsninger på dagens problem :)

  4. Jeg har masse "lekser" (arbeidskrav på høgskolen) ! Men jeg har bare sakt ifra til min bedre halvdel at han må være tålmodig og la meg bli ferdig med det berget av jobb jeg har foran meg, noe han respekterer. Kan vel trygt si at forholdet vårt ikke blir første pri, men sånn er livet.

     

    Enkelte føler at det blir mye press, det å være kjærester og skoleflink samtidig.

  5. Du kan ta Shuttelbus fra flyplassen til hotellet om dere har veldig masse bagasje, de pleier ha greie priser (iallefall de gangene jeg er i NY). Ofte er det trangt på subwayen, og etter en lang flyreise er det deilig å komme seg enklest mulig frem. Det er derimot ikke farlig å ta subwayen når dere tar dere rundt på Manhatten, ikke alltid behagelig for føttene å gå 15-20 blocks.

     

    New York har blitt mye tryggere de siste årene!

  6. Jeg er 20 år og søker dermed naturligvis for første gang. Håper ikke alderen skal være noen hindring, og jeg tror heller ikke at det kommer til å være det :w00t: Studerer idrettsfag nå, og fullfører egentlig kun for de to ekstrapoengene det gir meg.

     

     

    Alderen din er ingen hindring, den yngste i klassen min i år fylte 20år i løpet av første semester. Og de fleste er mellom 21 til 25. Det handler først og fremst om modenhet, om du er klar for å ta ansvar for andre mennesker, kunne ha så mye makt uten å misbruke det og holde hode kaldt i stressende situasjoner.

  7. Min mann og jeg får hund 17.mars. Han er en blanding av b.collie, labrador og rottweiler, mest av de to første rasene.

    En slik hund trenger ikke bare masse aktivitet men også hjernetrim. Jeg ønsker blant annet å bruke hunden til søk av forskjellige objekter, og starter enkelt med soppen Kantarell, noe man finner masse av ute i skogen.

     

    Men det jeg lurer på er hvordan lærer man en hund å finne det vi ønsker, skjønner det så langt at man lar han lukte på objektet, men hva etter det. Hvordan får man hunden til å utføre et søk på kommando.

     

    Noen syns muligens jeg spør dumt, men jeg ønsker virkelig å lære. Slik at hunden får best mulige oppdragelse.

     

    På forhånd takk!

  8. Jeg er ganske lik deg, har vært ofte sjenert, og vennegjengen min var ganske liten. Det jeg gjorde da var å begynne med noe sosialt. Jeg er riktig nok jente, så jeg begynte å danse, ellers kan man jo bli med i noen klubber eller melde seg på noe sosiale begivenheter. Og forsette å på fester. Jo mer ute du er av gutterommet, jo større sjangse har du for å bli kjent med nye mennesker;)

  9. jeg sitter her med en hel haug av oppgaver som jeg skal løse i Examen Philosophicum. Og helt ærlig står jeg litt fast på denne oppgaven:

     

    Hva karakteriserer filosofien som vokste frem i det gamle Hellas, og hva slags problem var de tidligste kjente filosofene (thales, anazimander osv) opptatt av?

     

    Noen som kunne gitt meg noen stikkord eller et lite "dytt" inn på riktig emne? Er usikker.

     

    på forhånd takk

     

    Tia

  10. Ta ut reléet til bensinpumpen når du parkerer. Men hvem stjeler en gammel Mazda uansett, en som har trodd det var en firedørs Ferrari?

     

    Alle alarmer fra Defa etc. kan du innstallere i bilen selv, finnes mange billige alarmer som ikke er FG-godkjente òg. Hvis du er skikkelig gjerrig kan du kjøpe en slik juksealarm. :p

     

     

    Var en narkoman som prøvde å stjele bilen min:P Kan hende han bare så en rød bil og regnet med at det var en Ferrari^^

  11. I natt ble min Mazda 323 89 modell forsøkt stjålet. Personen klarte det heldigvis ikke og nå har jeg masse som må reparere for å kunne kjøre igjen. Men det jeg lurer på er, siden bilen min ikke har alarm og tydligvis er attraktiv til de som ikke har peil på verdi av biler, er det en alarm ute på markede som jeg selv kan installere i bilen? Har tenkt på å ha sånn motorsykkelalarm som begynner å pipe hver gang noen røren den, men vil gjerne ha noen andre tips før jeg gjør noen nye innkjøp!

     

     

    på forhånd takk:)

     

     

    Tia

  12. Du kan sette begge på nettverket (hvis du har et) og dele mappene som inneholder bildene og musikken din.

     

    Dette kommer automatisk opp i Finder, så det er bare å navigere seg frem til det du vil kopiere over, og "drag-n-drop" det til mappen du skal ha det i på iMacen din. :)

     

    (Om du ikke forstår dette, kan jeg forklare mer inngående)

     

     

    joda, jeg skjønte det sånn halvveis;) Resten burde ikke være så vanskelig. Takk for hjelpen:)

×
×
  • Opprett ny...