Gå til innhold

eriku

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av eriku

  1. Kjipt at den er USA ekslusiv. Men uansett så har vi i Europa eller rettere sagt i UK (den jeg har forhåndsbestilt) fått en spesial utgave: Link. Denne "gutten" her inneholder 2 gull våpen skins for online, 2 postkort, PS3 Theme, andre online skins og ikke minst eksklusiv limited edition collector's box. Jepp, en metall boks i veldig kul design. B)

  2. Kjøpte mitt Shadow of the Colossus på ebay for 150kr helt nytt og uåpnet ifjor jul. Men merker at prisene på ebay har gått opp sterkt etter. Kanskje fordi det ikke blir produsert lenger og blir bare mer og mer sjelden. Dette spillet er et must play for alle ps fans ihvertfall. Spillet er legendarisk!

  3. Jeg spilte aktivt i 6 år, men sluttet etter jeg knakk noen tær etter å ha blitt tråkket over av pigg knåtter. Er ikke den typen som skryter men jeg ble toppskorer i slutt tabellen vi spilte i (var vell 13 jeg da).

    Liker å spille fotball iblant med noen venner, ikke noe seriøst, bare på gøy. Liker også å ta meg en pils å se fotball kamp på tv'en med kompiser også. :)

  4. Er litt frustrert over Microsoft nå. Først får de FF13, Tekken 6 så MGS (sikkert flere eksklusive ps3 titler også). Så får ikke vi en drit fra dem. PS burde ihvertfall få Fable 2 og Gears of War 2. Vi gir ikke bort PS "stolthet" så enkelt. Bortskjemte drittunger!

×
×
  • Opprett ny...