Gå til innhold

maiN2k

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av maiN2k

  1. Worst. Sniper. Ever! :p

     

    Jeg kan love deg at du sannsynligvis ikke ville treffe mye med en nedslitt SVD eller AK47 med påteipet håndkikkert uten noen form for trening på forhånd.

     

    Han ene soldaten sier vell underveis: " dude, that's a fucking 50'. ", noe som vil si at snipern mest sannsynligvis brukte noe sånn som:

     

    http://en.wikipedia.org/wiki/Barrett_M82

     

     

    Tror vis du har litt trening at du klarer å treffe med den på en avstand mellom 200 - 1000 meter(ja den kan treffe ved lengre avstand enn det også..)

  2. Tbh så driter jeg i om det er mye innovasjon fra år til år i denne serien spesielt. Etter 1 år med heftig daglig gaming med ett fps spill, så blir man oftest lei å da er det kjekt at det kommer en ny versjon vært år. Kunne kanskje ha vært DLC men er jo egentlig "for stort" til det. Jeg har elsket alle cod spilla med unntak av WaW så at det ikke er sinnsyke endringer vært andre år forlanger jeg ikke. Hadde det vært tilfelle i f.eks det nye Hitman spillet, at det var bare en upgrade av Hitman: blood money, hadde jeg jo seff blitt pissed, men dær har jo utviklerne mange år på seg til å innovere.

     

    Lei av at folk sier at "MW2 suger" eller "MW2 er ikke i nerheten av MW" osv osv. Mw2 er ett sabla bra spill, å vis du elsket MW skjønner jeg erlig talt ikke hvorfor du ikke kan elske MW2 kun 2 år etter at kanskje tidenes mest innovative fps spill kom ut. Gikk nylig igjennom single-player delen av MW2 og jeg har aldrig tidligere følt at jeg var inne i en mer heftigere story, med unntak av kanskje MGS. Alt ved MW2 var sinnsykt bra og det er jo faen ikke kriminelt å fortsette på en oppskrift som fungerer. Så slutt å klag over at det ikke er innovativt, vær eneste oppfølger kan ikke bryte grenser like mye som den første kanskje klarte.

  3. Skrevet 16.03.2010 23:50 av maiN

    Gleder meg sinnsykt, men vi får servert underveis at datteren til Sam ikke er død likevell, og vi må redde henne fra en bad-guy så skrur jeg av driten.

     

    Skrevet 17.03.2010 00:37 av TCi

    Heller tvilsomt. Splinter Cell hittil har ikke vært noen Hollywood happy-ending akkurat. Og jeg ser heller ikke at Sam Fisher kan bli lurt så lett. Noen må ha identifisert datteren.

     

    hva sa jeg? kom meg 30 min utti før jeg skrudde av driten.

  4. Fant en guide på hvordan du kan bypasse memory locken slik at du kan spille på høyere settings enn det rockstar "tror" pc'n din klarer.

     

     

    Retail version instructions

     

    1. Create a shortcut on your desktop to the LaunchGTAIV.exe - by default this will be in C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV

    2. Right click the shortcut and click Properties

    3. Make sure the Shortcut tab is selected. You should see a field called "Target", edit this to say the following, making sure the path is correct, I'm just using the default here:

    QUOTE

    "C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\LaunchGTAIV.exe" -norestrictions -nomemrestrict

     

    That includes the quote marks and the options coming after the link to the path

    4. Click Apply

    5. Double click the shortcut to launch the game.

     

     

    Vis det ikke funker lager du ett wordpad dokument og skriver det inn dær og lagrer det som commandline.txt i gtaIV mappa

  5. Kontroll med 2 sticks og ett par knapper mot tastatur og mus? Jeg tror de er inne på noe, men at det kommer i nærheten av slik strategi kontroll som vi har på pc tviler jeg sterkt på. Det funker sikkert veldig bra siden "computern" er sikkert stilt inn for å la deg gjøre ting i litt lavere tempo enn hva vi er vant til på pc. Samtidig online, så spiller du jo mot en annen spiller som også spiller på konsoll, så det funker sikkert veldig bra også. Men hadde en x360 spiller møtt en pc spiller online i kamp hadde det nokk funket dårlig. Men siden dette kun er for x360 er det sikkert ett veldig bra strategi-spill som funker bra, men at det er opp mot pc i forhold til tempo og den kontrollen du har med mus og tastatur vil jeg si er helt feil vis dere skjønner hva jeg mener.

  6. En annen teori er muligens det at Sony ikke hadde så mye å komme med på E3 så Microsoft sparer bomben til en senere anledning. Men enda var det litt dumt å avlyse det hele, timer før den faktiske annonseringen av spillet.

     

    Faktisk vis du ser litt rundt på nettet så virker det som at Sony hadde den beste konferansen(screwattack.com, gametrailers.com). Nye spill, GoW 3 trailer osv. MS sin hadde vist ikke noe spesielt nytt å vise annet enn ny interface og mer stuff om Gears 2(som ikke akkurat var så veldig nytt). Nintendo sin derimot ble jo direkte slaktet.

×
×
  • Opprett ny...