Gå til innhold

Grosy

Medlemmer
  • Innlegg

    164
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Grosy

  1. Enig, kan du ikke svaret burde du la andre som har mer peiling komme til... DE som fortjener det... Men enig i at premiene holder langt høyere nivå enn andre spillsiders kalendere!

    Hvem har størst mulighet for å svare på spørsmålet? Det er de som allerede har spillet, eller er veldig interresert i det og dermed nok allerede har kjøpt det.

     

    Har egentlig alltid synes det er dumt spørsmålene alltid skal dreie seg om spillet da de som allerede har spillet har desidert størst sjanse for å svare på spørsmålet.

  2. I forhold til PlayStation MOVE (hvis det er det det skal hete), så er Kinect helt klart den svakeste av de to nye gadgetsene.

    Jeg vil se en Slim utgave av 360 og noe nytt fra Rare og slippdato for Fable 3.

    Vel datoen for Fable III er satt, du får en slim Xbox og hva er det som gjør PS sin Move så mye bedre enn Kinect? Sony sin løsning ser ut som noe du har raida fra nattbordet til ei kjerring på 50 som glemte å fornye dildosamlingen sin.

     

    Fordelen slik jeg ser det med Kinect er jo at du slipper å stå å peive med en kontroll i hånda i det hele tatt. You are the controll...

    Slik jeg ser det er det lettere å lage mer avanserte spill til MOVE da man har fysisk kontrollere i tillegg.

  3. Lurer på hvordan dette spillet skal bli, har spilt de andre og det er opp og ned :|.

    De andre? Er bare kommet et spill i Red Orchestra serien så langt og det er Red Orchestra: Ostfront 41-45.

     

    Selv gleder jeg meg veldig til det nye Red Orchestra spillet kommer :D . Har spilt det første spillet ganske mye og elsker det da jeg både liker realistisk spill og elsker WW2 settingen.

  4. Egentlig litt skuffet over at de forlater WWII settingen. Er så mye som ikke er tatt med i noe spill, f eks finnes det ikke et eneste spill som har en kampanje del hvor man spiller som tysk/japansk (litt usikker på japansk) soldat og er så sinnsykt mange scenarioer som ikke er vært spillmatisert. Hadde vært dritfet å spille som tysk soldat på østfronten, italiensk soldat i Afrika og den allierte invasjonen av Italia eller som japansk soldat i en/flere av invasjonene deres i Asia (Hong Kong, Singapore, Burma, India osv).

  5. På tampen av oktober lanseres Wii Fit Plus.

     

    Les hele saken

     

    Inneholder denne absolutt alt som er på wii fit 1? Hva er i såfall vitsen med å ha det første spillet, om det er helt likt?

    Er selfølgelig ikke vits å kjøpe orginalspillet etter at Wii Fit+ kommer ut, men er mange som har kjøpt det fra før av og da allerede har balansebrett. Tipper orginale Wii Fit blir trekt tilbake fra markedet etterhvert.

  6. Gode nyheter :) . Min bærbare PC greier ikke å kjøre HoI3 da det krever veldig mye.

     

    Syns kampene i HoI 3 tar kort tid, over på ett par timer og hvor flere titusen soldater braker i strid dør....200, til sammen.

    Synes også tapstallene er altfor lave, men nå regnes vel kun drepte ikke skadede, skadede er jo også regnet som tap.

  7. Ser spennende ut, kan kanskje minne litt om Hearts of Iron 2.

    Noe av problemet med slike spill er at når russerne først før produksjonen sin i gang er det nesten umulig for tyskerne å gjøre noe.

    Selv om jeg har vellykkede kampanjer bak meg i HOI2 med tyskerne.

    Har også greid å slå russerne med tyskerne i HOI2, takket være hjelp fra Japan og atombomber (spilte på normal).

×
×
  • Opprett ny...