Gå til innhold

whipslash

Medlemmer
  • Innlegg

    299
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av whipslash

  1. til deg som logger ut på sniperhill når du blir skutt på. Tragisk

     

    Slapp av nå, ungdom! Alle gjør det, og alle syter over det. Jeg nekter å tro du ikke har gjort det selv, og inntil admin finner ut at de skal straffe disse, eller forebygge det på et vis, så er det vel lite annet å gjøre enn å bite i det sure eple og akseptere at det skjer. Siden han eventuelt fikk mulighet til å trykke alt-f4, så må jo du lære deg å beregne avstand og treffe på første skuddet. Jeg antar du prøvde å counter-snipe han?

     

    Og nei, det var ikke meg og jeg taler ikke fór alt-f4, jeg er mot det, men det er ikke til å unngå at folk gjør det, og sutring fungerer ikke.

     

    Jeg har selv opplevd utallige ganger der folk har trykket kontant på alt-f4, det irriterte noe hinsides, men etterhvert som tiden har gått, så har jeg blitt mer nøye med å "sikre" meg killsene, og akseptere at det ikke er til å unngå. Man må tilpasse seg, vet du. Les litt Darwin, så blir du fort bedre i DayZ :p

     

     

     

    Papirkurven:

    Om det faktisk ér mulig å implementere et slikt system, så er jeg jublende enig i at dette burde vært forsøkt, men 60 sekund var kanskje i meste laget.

     

    Folk som tar alt+f4 fortjener ban. Du taler jo stadig vekk for idiotisk oppførsel, så tviler ikke på at du selv og de du spiller med bruker alt+f4.

    • Liker 2
  2. Hhaha mastrix :D takk for at jeg fikk gearet tilbake

     

    Haha, du var flink å få deg våpen å komme deg tilbake, haha.

    faen, jeg som var så glad for å finne NVG og as50.

    Var sikker på det var noen andre som drepte meg. men garantert en du kjente!

     

    Jeg spawna rett ved og løp rett opp til teltet. Jeg sto jo å loota teltet når du kom! :D du var sikkert så gira at du ikke så meg. Syntes nesten litt synd på deg, siden du akkurat hadde fått jackpot :p

  3. Jeg har så mye på hjertet, men gir egentlig faen i å ta meg bryet med å skrive det fordi folk med normalt (folke)vett burde skjønne det.

     

    Så derfor vil jeg bare understreke det eneste jeg faktisk synes er viktig. Alt det andre er småpirk.

    Så da begynner jeg, og formulerer dette enkelt og greit slik at alle burde skjønne det:

     

    Ettersom jeg har skjønt, så tilhørte campen 5-6 spillere. Her er en liste over kjøretøyene gutta hadde lagra (av det jeg kan komme på dagen etter):

    2 Orange ural, Hvit UAZ, GAZ, Felleskjøpetbilen, rustkjerra, rød traktor, 2 blå hippievogner, svart SUV, Hvit bil, Hvit Pick-up, V3S lastebil.

     

    Totalt 13 kjøretøy på hjul. 13/6 (i beste fall) er 2.17, altså over to kjøretøyer per pers.

    Hvor mange fremkomstmidler det er totalt på serveren vet jeg ikke, men om man sier 30, og trekker ifra helikopteret, pbx, 2stk fiskebåter, 3 sykler og en hvit båt så ender vi opp med 21. (100/21)*13=62% av alle biler og lastebiler på serveren.

    Mao. det eneste dere manglet var 2-3 atv'r, 2 UAZ'r, en blå ural, 3 busser og en hvit pickup (av det jeg vet) Og ja, da er det nok mer enn 30 kjøretøyer. MEN ALIKEVEL. skjerp dere! En gruppe på 5-6 klarer seg i massevis med 4 biler. Det synes jeg er et raust antall. Er man helt alene synes jeg man kan ha feks.en lastebil og en atv, men når man er i en stor gruppe kjører man aldri rundt alene, ihvertfall så kjører ikke alle seks rundt i hver sin bil til hvert sitt sted, og de kjører ihvertfall ikke 2-3 biler hver samtidig, det blir for dumt. hva skal dere med en traktor når dere har alt annet å velge imellom? seriøst....

    Jeg er ikke den som sliter mest med å skaffe seg et fremkomstmiddel, men tenk på hvor mye morsommere nye spillere har det hvis de finner en bil! Tenk også på hvor mye mer morro og actionfylt det hadde blitt for alle...

    Om noen er uenige i dette, så vet jeg ærlig talt ikke hva som er galt med dem annet enn at det er noe alvorlig.

     

    110% enig.

  4. Utifra det jeg har sett og erfart, så kan de umulig ha alle kjøretøyene (eller 95% som du sier). De hadde heller ikke gjort noe galt om de faktisk hadde hatt det.

     

    Tror faktisk du må lese hva jeg skrev en gang til, men jeg er enig i det -> IVR <- skriver.

     

    Tatt fra ourforums.

     

    "Cheating, hacking, duping, griefing is NOT ALLOWED

    Using bugs to your own advantage is NOT ALLOWED (Please report unknown bugs instead, and get rewarded)

    Creating camps/hording vehicles outside map is NOT ALLOWED. (Vehicles outside map will be deleted on server restart.)"

     

    Griefing: "A griefer is a player in a multiplayer video game who deliberately irritates and harasses other players within the game"

     

    Jeg vil si at når noen har hoarder i den skala som blir vist her, er det ikke for noen annen grunn en å nekte de andre spillerne på serveren gleden av å ha en bil. Har dere bruk for 2 biler per person i gruppa? Nei det har dere ikke. Jeg vil faktisk si at dette nærmer seg griefing.

     

     

    Til sammenligning spiller jeg i en gruppe på tilsammen ca 8 personer. Vi har aldri hatt mer en 3-4 biler. Ikke fordi vi ikke har hatt muligheten til å "samle" flere biler, men fordi man ikke trenger 2 biler per person. Jeg og mine venner har ved flere anledninger gitt bort biler til nye spillere eller dumpet de på plasser der vi vet de blir funnet.

     

    Jeg spiller på ourdayz for å slippe unna idioter som ødelegger spillopplevelsen for andre, enten det er hackere, griefere, folk som tar alt+f4 når de blir skutt på og de som driver og samler alle kjøretøy på kanten av mappet.

     

    PS: Moral, noe dere har hørt om?

     

    Jeg vil gjerne at admins skal gi en kommentar eller klare litt opp i reglene her.

    • Liker 1
  5. Jaja, da får vi kjempe om disse tingene som vi bare kommer til å miste igjen på kartet det egentlig ikke går å gjemme de da ;)

     

    True, men det er gøy med firefights! Litt bedre når vi er 5 også, men 2 mot 5 i går var ikke så ille det heller :)

    Hadde det ikke vært for den jævla 50cal. snipern deres som lå å campa ved copter så hadde vi wipa dere :green:

     

    -Renolz

     

    hmm, Ingen av oss hadde 50cal ved copter. Jeg drepte drepte deg med dmr da du løp rett ned til likene. Også klarte jeg kun å treffe 1 skudd på han vennen din med ghilliesuit.

  6. Hvorfor fikk jeg ikke låne suven litt? :p

     

    Hehe! din luring! du fortjente egentlig å få den. Vi har vel drept deg 4-5 ganger hver eneste dag i en uke nå. Får dårlig samvittighet hver gang! :p du må få deg hero skin, så vi vet hvem du er! ;D

     

    Ble noen episke kamper i dag Lother, Sidee, Vindi & co! :grin2:

     

    Ja! Goodtimes! :D

     

    -Vindi

     

    Indeed! var sykt fett både øy-invasjonen, skogsgjømsel og kampen om helikopteret ^^

    Dere får en overraskelse i morgen da.. :)

     

    -Renolz

     

     

    Har... dere... tatt... bilen vår? :'(

×
×
  • Opprett ny...