Gå til innhold

kimsel

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kimsel

  1. Nå ble jeg virkelig usikker her :no:

     

    Har virkelig lyst på denne tlf, men jeg er meget utålmodig! Så om den er så treg som jevel sier så bør jeg nok ikke kjøpe den.

     

    Jeg føyer meg til dem som har positive erfaringer med responsiviteten. Jeg har freløpig bare brukt telefonen slik den ble levert. De testene jeg har lest har også påpekt stor forbedring fra Diamond. Med en skjerm som denne tror jeg uansett jeg hadde tålt noen tregheter. Den er fantastisk!! FANTASTISK!!!

     

    I mine øyne er kamera den store svakheten. Utrolig sårbar for moderate lysforhold. Og det er virkelig tregt. Sliter dessuten med synkroniseringen. Både trådløst og kablet. Til tross for at den tilsynelatende går sin gang havner ingen filer, kontaktdata eller annet over på telefonen. Mistenker at dette skyldes min egen inkompetanse, men synkronisering har ikke vært noe problem med andre telefoner og heller ikke PDAer som har brukt ActiveSync.

  2. Nope. HD og Xperias skjermoppløsning er lik. Men blir HDs skjerm større enn Xperias 3", så vil Xperias skjerm være skarpere ja. Men jeg tror HDs vil være 3" av en enkel grunn:

     

    HTC produserer Xperia for SE. Dvs at HTC bruker deres egne skjermer. Så tilfeldig at HTC HD skal lanseres rett etter Xperia? (sånn ca.) Neppe. Jeg vil tro at HTC vil bruke den samme skjermen som Xperia har. Ett ledetråd her er at oppløsningen er helt lik Xperias. Så sjansen for at den er 3" er svært høy.

     

    På HTCs sider lanseres den nå med 3,8" skjerm. Er det noen grunn til å betvile dette?

  3. hobgoblin: Alle funksjonene hjelper deg lite hvis de er lite brukervennlige, og du ikke klarer/makter å bruke dem.

     

    Må si meg enig med hobgoblin; har aldri hatt problemer med å benytte meg av funksjonene på mine telefoner. Bruker for tiden en N95 og synes den er genial. Har selv ikke prøvd iPhone, men mistenker at brukervennligheten er noe "hypet". På alatests sider er over 1500 brukererfaringer med iPhone samlet og den scorer betydelig dårligere enn telefoner som Nokia N95 og 6300 og SE W580i og K810i for å nevne noen av MANGE.

  4. Ja, dette var alt annet enn bra fra Nokia, tragisk.

    Har du prøvd N95? Les minuslisten til amobil en gang til. Denne gjelder da også for N95, bortsett fra kamera og super 3g.

     

    Kjenner meg egentil bare igjen i batteri problematikken når det gjelder N95. Har ikke hatt noen problemer med slidemekanismen, annen byggekvalitet eller menytastene. Telefonen har hatt seg 3 solide turer i asfalten, men det eneste som skjedde var at batteridekslet spratt av. Slidemekanismen er i grunn like tight og god etter et drøyt halvårs bruk. (Men det skulle vel også bare mangle.)

     

    Hadde håpet at 1200mAH batteriet som følger med N95 8GB skulle kunne brukes til den opprinnelige modellen, men det går altså ikke iflg Nokia support. Det forbauser meg egentlig at de ikke har kommet med et bedre batteri til N95. Burde jo være muligheter for bra omsetning her. Må likevel si at jeg er aldeles glitrende fornøyd med modellen. Kan ikke helt forstå hvorfor det ellers hevdes at Nokia forfaller. Et drøyt halvt år etter at N95 ble sluppet er den ennå en av de "hotteste" telefonene på markedet. Nokia klarer seg jo også bra i andre segment.

×
×
  • Opprett ny...