Gå til innhold

Rolfus

Medlemmer
  • Innlegg

    98
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rolfus

  1. DMC-TZ7 ser jo helt kurant ut og vet at den er populær her på forumet. Når norsk pris ligger på litt over tre tusen så er det ikke værre en at jeg kan ta meg råd til den i Hong Kong. Størrelsen ligger dog litt over det jeg var ute etter, for med 3,3cm dybde og 230 gram forsvinner den ikke akkurat i lomma. FC100 og spesielt S12 er jo ganske små og lette, men lurer på om de 500 kronene og 30 ekstra grammene som skiller FC100 fra S12 er verdt det på bildekvalitet og funksjoner? Hm..

  2. Skal ut og reise til varmere himmelstrøk om ca en mnd. I den anledning driver jeg å researcher nytt kompaktkamera som kan akkompagnere evt speilrefleks. Jeg vet at speilrefleksen er for stor og klumpete til at den blir tatt med over alt, derfor vil jeg ha et hendig lite kompaktkamera som alltid skal ligge i lomma, klart til bruk.

     

    Jeg var fristet til å kjøpe et Exilim EX-S12 pga størrelsen og finfin filmfunksjon, men så leste jeg denne anmeldelsen og nå er jeg usikker igjen. Noen som har kameraet som er enige/uenige med CNET?

     

    Dette kameraet blir sansynligvis kjøpt i Hong Kong. Pris spiller ingen stor rolle men helst ikke noe særlig over 2000,- NOK / 2500HKD.

     

    Noen som har noen tips?

  3. Situasjonen i et nøtteskall: Etter at jeg flyttet ut fra mitt forrige bosted glemte jeg å deaktivere automatisk overføring av husleie i min nettbank. Som en konsekvens av dette betalte jeg en ekstra husleie, noe som er selvsagt er ganske uønsket. Huseier forsøker nå å vri seg unna å måtte overføre tilbake den summen dette gjelder.

     

    Hvaslags rettigheter har jeg i denne situasjonen? Bør vel nevne at huseier ikke er noen privatperson, men et mellomstort foretak som eier flere hus.

     

    På forhånd takk for evt hjelp.

  4. Kjempebra tråd dette, men jeg har et spørsmål. Hvor får man kjøpe etterligninger/replikker som ikke bare er lagd av ståltråd og pappmasjè? Har ambisjoner om å kjøpe en Tag Heuer i fremtiden men kunne vært moro å prøvd noe som ligner til en billig penge, også får det heller aksepteres at den kommer til å gå i stykker etterhvert. Noen tips?

  5. rolf-mnz.jpg himself-.jpg

    (Klikk for større bilder)

     

    Spilltittel:

     

    GRAND PRIX LEGENDS

     

    Kategori:

     

    Racing sim

     

    Omtale:

     

    Grand Prix Legends er fra 1998 og ble laget av amerikaneren Dave Kaemmer og hans firma Papyrus som var blant de aller første som startet å lage kjøresimulatorer til PC. Som han sa: "With my interest in Flight Simulator I thought it would be neat to make a flight simulator on a race track, with a 3D out-of-the-cockpit view and real physics. Just as Flight Simulator let you climb into a Cessna and see what it was like to be a private pilot, I wanted to make a program that would show someone, as much as possible, what it was like to drive a racecar." Hans første simulator 'Indianapolis 500: The Simulation' kom ut i 1987. Siden fulgte IndyCar (1993), NASCAR Racing (1994), IndyCar II (1995) og NASCAR Racing 2 (1996) før Grand Prix Legends kom ut med banebrytende realistisk fysikk. Som Kaemmer sa om simulatoren: "Driving a 1967 GP car is more difficult than driving just about anything else, and the simulation is more difficult than driving a real car...many people think that it feels like driving on ice."

     

    Simulatoren klarte ikke nå de helt store salgstallene på grunn av vanskelighetsgraden og at den krevde mer maskinkraft enn hva var tilgjengelig i tiden den ble gitt ut, men noen år etter kom en patch som tillot bruk av de da mer vanlige D3D-grafikkort og som er standarden nå. Dette åpnet for at GPL-entusiaster verden over kunne oppdatere bilene og banene hvilket gjør at spillet holder stand den dag i dag med 100-vis nylagede baner og flott grafikk. Men den store attraksjonen foruten realistisk fysikk var at det var mulig å kjøre fulle felt over internett på vanlige modemer hvilket fortsatt ikke er helt vanlig uansett oppkobling. Grand Prix Legends var ikke bare en av de første ordentlige racingsimulatorene, den var også av de første spillene hvor man kunne kjøre mot flere andre førere av kjøtt og blod.

     

    (fra NGPLS)

     

    Kan Lastes ned?

     

    GPL kan kjøpes for ca 50 kr hos Sold out Software

  6. Heisann dere, har et lite problem som jeg ikke har greid å finne ut av på egen hånd. Installerte nettopp Vista på PC-en, hovedkortet er et DFI nf4 ultra-d med en X2 4200+ CPU.

     

    Problemet er at jeg i Device manager, task manager og cpu-z kun finner én kjerne. Mistenker at jeg bør oppdatere BIOSen men finner ingen nyere bios på DFI sine hjemmesider, der er nyeste bios fra april 2006. Noen som har noen tips til å få Vista til å registrere CPUen korrekt?

     

     

    EDIT: Nå viste det seg at problemet rett og slett var biosen, ved nærmere ettersyn hadde jeg faktisk ikke nyeste bios så da jeg flashet denne på nytt ordnet alt seg.

  7. Hyggelig at så mange av dere elsket Mafia. For min del var det bilkjøringen som satte prikken over I'en og virkelig hevet Mafia over resten av konkurentene. Håper bare for all del at utviklerene prøver å ivareta realismen i oppfølgeren og ikke blander for mye "NFS:Underground" aspekter inn for å glede mainstream spillerene som ikke liker biler uten NOS.

     

    Her er forøvrig en

    av meg på Lost Heaven Racing Circuit, extreme difficulty. En av favoritt oppdragene mine :)
  8. Hei,

    Jeg har en Netopia 3351 fra NextGenTel som inntil nylig har vært svært grei å åpne porter med. I dag oppdaterte jeg firmware og resatte routeren, nå kan jeg plutselig ikke åpne porter mer.

     

    La oss si at jeg prøver å åpne port 80, da gjør jeg som følger:

     

    Telnet 10.0.0.1

     

    NAT:

     

    nat1re7.jpg

     

    nat2ps9.jpg

     

    Filter:

     

    filter1vb1.jpg

     

    filter2sy1.jpg

     

    Da trodde jeg at alt skulle være i orden, men likevel får jeg dette resultatet når jeg sjekker:

     

    resultatoe2.jpg

     

    Hva har jeg gjort gæli? Får prøve å ringe NGT kundeservice hvis jeg ikke finner ut av det, men takker på forhånd hvis noen her ser hva som er problemet.

  9. Hei,

    Jeg trenger litt hjelp til å finne ut hvilket aksesspunkt som bør kjøpes når rekkevidde og signalstyrke er førsteprioritet? Hva med ekstrautstyr som antenner og lignende? Kan nettverk over stømnettet være en idè? Basestasjonen blir stående i et trehus, laptopen skal kunne være tilkoblet i en fjøs ca 30 meter unna og muligens bak en murvegg. Prisen er ikke vesentlig.

  10. Kan gå god for MX700, den har tjent meg trofast i et år nå og har i løpet av den tiden sklidd over bordkanten opptil flere ganger (mouseskates og ratpadz staver glatt) Den overlevde også å bli kastet fire meter igjennom luften og lande rett i veggen (ble faktisk hull i veggen her) uten at de protesterte på noen annen måte en å poppe batteriluken og slippe de oppladdbare batteriene mine bak senga (de har til gode å bli funnet)..

  11. Som kjent er pedalene til Logitech ratt (spesielt MOMO Racing) fælt lite holdbare, vil dermed tipse om steder som selger separate ratt\pedaler for bruk med PC.

     

    Ecci

    Ball Racing

    Frex

    Thomas-Superwheel

     

    Nå skal det sies at ingen av dem selger særlig billig utstyr, regn med over 3000 for enkelte pedalsett og opp mot 10k for komplette sett med ratt. Frex selger modifiserte DFP og vil i så måte være noe billigere en de andre.

    Vet at endel Simracere i Norge har slike ratt, bla GPL og LFS gutta. Jeg personlig sparer til Speed 7 pedaler fra BRD.

×
×
  • Opprett ny...