Gå til innhold

DeMarcos

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DeMarcos

  1. Finnes det en app som lar meg styre hvilke programmer som skal ha tilgang på 3g? Slik at jeg kan bestemme at f.eks at disse programmene skal ha tilgang til å synke/oppdatere via 3g:

    - Mail

    - Kalender

    - Kontakter

    Osv...

     

    Mens f.eks disse programmene skal bare kunne oppdateres/synkroniseres med wifi:

    - Facebook

    - Vær

    - Aksjer

    Osv...

     

    3g watchdog virker greit til å se hva man bruker av 3g trafikk, men jeg trenger muligheten til å styre hvilke programmer som skal ha tilgang. Noen tips?

  2. Sliter litt med kalenderen som synkes mot google kalenderen. Etter jeg oppgraderte til 2.2, får jeg inn bare 2 av google kalenderne mine på telefonen. De andre kan jeg velge å legge inn avtaler i, men jeg ser dem ikke i avtaleoversikten. For sikkerhetsskyld er det kun 2 uinteressante kalendre som vises også, ikke de jeg egentlig vil se. Jeg antar disse to kalenderne ble valgt fordi det var de som var merket på visning på nettversjonen av google kalender når jeg synket første gang etter oppgraderingen. Nå har jeg avmerket de og valgt de jeg ønsker å vise på google kalender på nettet, og synket, men fortsatt er det bare de to første som vises.

     

    Går det an å velge på telefonen hvilke kalendre som skal vises? Finner ingen innstillinger for den defaulte kalender app'en. Please help :)

  3. Er bare å ha datatrafikk avslått det. Datatrafikk = 3G. Wifi sin datatrafikk kan du ikke slå av med annet du slår av wifi helt på telefonen .

     

    Det var det jeg egentlig trodde, men jeg får hele tiden beskjed om at websider er midlertidig utilgjengelig, så jeg trodde kanskje det måtte være en annen innstilling. Tyder på at det er problem med trådløsnettet og mobilen...

  4. Jeg kan ikke slette preinstallerte program som Peggle, RollerCoaster som jeg må kjøpe! om jeg ønsker å bruke det, jeg vil jo for F*** bli kvitt det!!

     

    Har akkurat kjøp x10 mini også, men er stort sett veldig fornøyd. Men jeg irriterer meg også grenseløst over at jeg ikke får fjerna de preinstallerte programmene! Noen som har en løsning på det? Ønsker ikke å fjerne alt, bare ha muligheten til å fjerne noe av det verste søppelet. Fins det ikke en app eller noe som gir mulighet til det?

  5. Jeg får stadig telefonselgere på tråden tiltross for at jeg har reservert meg mot telefonsalg. Jeg har laget meg et par egne "teleterror" kontakter på telefonen, så jeg ser når de ringer. Men jeg vil gjerne sperre disse telefonnummerene slik at telefonen ikke en gang ringer. Noen som vet hvordan jeg gjør det? Har hørt at det finnes eget program for slikt, men ikke greid å finne det. Jeg har en HTC HD, med win mobile 6.1.

     

    -MP

  6. Takk for tipset! Det var den ultimate løsningen for meg som ønsker XBMC, HD-rips, Blue Ray og Win7, framfor å knote med linux.

     

    Nå har jeg eksperimentert litt med ekstern player i XBMC og det fungerer glimrende. Trenger ikke tenke på linux i det hele tatt, kjører XBMC i win7 og den tar 720p/1080p uten problemer når jeg bruker Mediaplayer Classic HC som ekstern player i XBMC. XBMC fungerer helt som normalt med libraries og alt sammen. I tillegg er det en veldig fleksibel løsning, for man kan fritt legge inn flere eksterne players, som tar seg av ulike format dersom man ønsker.

     

    Dersom noen andre lurer på oppsettet er det en kjempegod forklaring her:

    http://xbmc.org/wiki/?title=HOW-TO_use_an_..._media_playback

     

    Jeg brukte playercorefactory.xml metoden, og det tok 5 minutter så var det på plass.

     

    - DeMarcos

  7. Jeg tror du kan sette opp media player classic som ekstern spiller i XBMC, da har du Hardware akselrasjon. Jeg har ikke testet det, men er noe du kan se på.

    Tenkte på samme oppsett som deg, men ble bare til at jeg administrerer hva jeg skal se på gamlemåten.

     

    Takk for svar,

     

    Betyr det at jeg kan bruke XBMC fullt ut i Win7, med library og full pakke, bare jeg setter opp media player classic som ekstern spiller i XBMC? Så når jeg velger å spille av en 720p episode av en serie i XBMC, så skjer det på vanlig måte, bare at mediaplayer classic tar seg av selve avspillingen?

     

    - DeMarcos

  8. Jeg har akkurat mottatt min flunkende nye Asrock nå, og pløyd gjennom denne tråden. Det er et par tinger jeg gjerne skulle ha avklart som jeg håper noen kan hjelpe meg med... :hmm:

     

    Jeg ønsker følgende med min Asrock:

    - Kjøre XBMC

    - Spille av HD-rips, både 720p og 1080p

    - Spille av vanlige Blue Ray filmer

    - Vanlig websurfing

     

    Men når jeg leser denne tråden ser jeg at det er noen utfordringer med å få kombinert disse ønskene. Stemmer det at:

    1. Jeg må kjøre linux for å kunne kjøre hdkvalitet i XBMC?

    2. Jeg kan ikke spille av Blue Ray filmer i Linux?

    3. Er eneste løsningen å ha to partisjoner, en med win7, og en med linux, og kjøre blue ray i win7 og xbmc i linux?

    4. Funker IR senderen og trådløskortet i den nye versjonen av ASROCK'en med linux?

    5. Er det noen som vet noe om når det kan komme en xbmc win7 variant som støtter hardware aksellerasjon? Er det i hele tatt under utvikling?

     

    Håper noen kan hjelpe meg med disse avklaringene. :)

     

    - DeMarcos

  9. De objektivene jeg har sett paa her er Sigma 100-300 (ca 2000 kr) Sigma 70-300 (3000 kr). Jeg aner ikke om det er dyrt eller billig da. Har ikke pruta noe. Er dette gode objektiv? Usikker paa hva jeg selv skal kjope. Kan sjekke ut 28-200 ogsaa. 28-300 var veldig dyrt. Reiser i mandag kveld Singapore tid.

  10. Jeg er i ferd med aa kjope meg et Canon 300d kamera her i Singapore. I den forbindelse lurer jeg paa hvilket objektiv jeg bor kjope til. Jeg har null peiling paa objektiver. Leser at mange er skeptiske til det objektivet som kommer i pakken. Kan noen komme med noen forslag til objektiv. Jeg har blitt tilbudt baade Sigma og Canon objektiv her. Sigma er mye billigere. Jeg onsker et "standard" objektiv alla det som folger med 18-55, samt et objektiv med god zoom kanskje 70-300. Noen anbefalinger? Gjerne ogsaa litt info om hvorfor jeg bor satse paa det ene eller det andre.

     

    Ps. Dersom noen er interessert kan jeg kanskje kjope et ekstra kamera... Er hjemme i Norge 13. Des ;)

  11. Spillet er halvferdig spør du meg. De har gitt det ut uten at det er kompatibelt med ulik maskinvare. Selv sitter jeg på en Athlon 1200 m/768MB ram, ATI Radeon skjermkort og HD med 8MB buffer, og spillet hakker selv på minste mulige oppløsning. Helt tragisk. Det bør komme en patch rimelig kjappt. Forsøkte å kopiere hele 2. cd'en inn også slik som foreslått tidligere, men det hadde minimal effekt.

  12. Hvis Gud eksisterer, og hvis Jesus var Guds sønn, skjønner jeg ikke helt hvorfor det er vanskelig å tro på Jomfrufødsel, brennende busker, vin til vann, osv. Hvis Jesus virkelig er Guds sønn, skulle det være den minste sak å gjøre vann til vin. Og dersom Gud eksisterer, tror jeg ikke en brennende busk er særlig stor utfordring for ham, sammenlignet med å skape jorda.

     

    Slik argumentasjon at å gå på vannet ikke går an, blir litt usaklig synes jeg. Spørsmålet her er om Jesus og Gud finnes. Det er det som er det relevante. Om de gjør det, så tror jeg enhver her skjønner at det ikke ville vært noe problem å gjøre vann til vin og få til brennende busker...

     

     

    Quote:


    Den 2002-05-31 12:44, t-paul skrev:

    Jomfrufødsel, brennende busker, vinger på ryggen, gå på vannet, og vann til vin.

    Draugen, nisser, troll, huldra.


    Fine eventyr og sagn for barn og barnesinn..




×
×
  • Opprett ny...