Gå til innhold

johellin

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av johellin

  1. Anandtech testet dette kabinettet 20. juli.

     

    Det er heller ikke på lager i Norge enda, så at ikke HW har kunnet gjøre en test av det, er ikke så merkelig.

     

    Men jeg skjønner ikke hvorfor man skal syte om at denne nyheten skulle vært her for et par måneder siden (Tidligste testen jeg kunne finne, var fra mai) når kabinettet ikke har vært tilgjengelig i Norge før nå.

     

    Dessuten er det langt fra alle leserne av HW.no som tråler de store utenlandske tech-nettstedene hver uke. Jeg er en av disse, og synes det er mange nyttige artikler på HW som blir kritisert som kjedelige og "utdaterte" av kommentatorer.

     

    I tillegg går det an å være litt saklig og seriøs i kritikken sin. (Se amiganostalgia sitt innlegg....... )

  2. Megascorcher - Faktisk finnes det en del som bruker begge deler, og som liker begge deler. Og samtidig er interessert i HW. Kanskje ikke det store flertallet, men vi finnes.

     

    LoveAmiga - Dersom man teller, er vel fremdeles de aller fleste harware-artikler som kommer ut på HW.no i løpet av en uke rettet mot plattformer som ikke har noe med apple å gjøre. Men det er veldig lett å legge merke til Apple-sakene, i og med at alle tilhører samme selskap, og det er et selskap de fleste enten hater eller elsker. De har derimot en stor andel brukere, også i Norge, og artikkelforfatterne i HW.no sin oppgave er vel først og fremst å få flest mulig lesere til å stoppe innom sidene, så derfor prøver de å få med Apple-brukerne også.

  3. OPPDATERING:

    Har nå bestilt 2stk. Seagate Momentus XT 500GB som jeg skal kjøre i Raid0. Det vil uansett bli en kraftig oppgradering fra den SATA disken som står som systemdisk i maskinen per i dag.

     

    Tar forøvrig også imot ideen til RRhoads (Er du gitarist/liker Ozzy Osbourne eller?)om å sette de to 250GB-diskene i Raid0 også! Det kommer til å bli min lagringsdisk for musikkprosjekter og dokumentmapper.

     

    Har ordnet meg med ekstern E-SATA dokking, og en stor disk til backup også, i tillegg til min 1TB NAS. Så har jeg backup'en klar!

     

    Er ikke hver dag jeg bygger PC, så det er alltid spennende. Sikkert noe jeg har glemt et eller annet sted. Skal gi dere en oppdatering på hvordan det har gått når jeg kommer så langt at jeg har fått det til å fungere.

     

    JI

  4. Heisann.

     

    Jeg sitter å krangler litt med meg selv om hvordan jeg skal oppgradere mitt harddisk-system.

     

    Har noen forskjellige alternativer:

     

    #1 - Bruke mine to 250GB SATA-disker i Raid0 og kjøpe en stor disk i tillegg, CA 800kr

    #2 - Kjøpe to billige SATA2-disker(WD Green-serien f.eks.) i Raid0 - CA 800kr

    #3 - Kjøpe to stk Seagate Momentus XT (hybrid-disker) i raid0 - CA 1500 kr

    #4 - En SSD på 64GB, CA 1000kr

     

    Litt tilleggsopplysninger:

    Jeg vet om "levetiden" på en billig SSD.

    Spørsmålet er egentlig hvor mye jeg kommer til å tape i hastighet på å bruke mine to nåværende SATA (gammel type, ikke SATA-300) i Raid0 i forhold til å kjøpe Momentus XT-diskene eller to SATA-300 disker. Jeg har lyst til å gjøre dette billigst mulig for meg selv.

     

    Maskinen brukes til blant annet musikkproduksjon, bilderedigering, og også litt spill. Jeg har ganske god maskinvare ellers, og harddiskene er nok det punktet som representerer det svakeste leddet i systemet mitt per i dag.

     

    På forhånd takk for hjelpen.

     

    John Inge

×
×
  • Opprett ny...