Gå til innhold

Laik

Medlemmer
  • Innlegg

    72
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Laik

  1. Afghanere vil aldri godta eller støtte amerikanerne / ISAF-strykerne i Afghanistan. Et av grunnene er at de ser på ISAF og NATO som kafir eller vantroe og de mener at de faktisk har rett til å krige mot dem. Andre grunn for at Afghanistan enda er i krig er at afghanere assosierer demokrati med utlandske styrker og de assosierer utlandske styrkerer med sivile dødsfall og at deres land okkupert av utlandske styrker. Samtidig syntes jeg at det er ironisk at FN/NATO/ISAF og Norge faktisk tvinger afghanere til å godta/ akseptere demokrati. Demokrati kan jo ikke på tvinges, eller hva? Som en nordmann med afghansk bakgrunn har jeg utrolig mye peiling på hva jeg snakker om, spesielt når det gjelder afghansk kultur. Noe spesielt med det er at afghanere er et stolt folk og de vil ikke ta imot hjelp fra utlandet eller så.

    • Liker 2
  2. Hei

     

    Jeg fikk høre om Boot camp og parsjonere disken og så installere windows 7 på den andre delen av hardisken for en uke siden og har prøvd å få dette til å funke, men uten flaks. Når jeg prøver å parsjonere får jeg denne meldingen:

     

    http://bildr.no/view/417799

     

    Jeg har prøvd å defrage med iDefrag og har reparert hardisken og alt annet jeg kan tenke meg, jeg har googlet problemet og det er en del som har dette problemet, men dette problemet fikses ved hjelp av noen små triks, men hos meg virker det ikke!

     

    Linken jeg har prøvd å fikse macen min med : http://mac1.no/forum/viewtopic.php?t=221347:

    Jeg har prøvd alt, men det hjelper ikke, noen som vet noe jeg må gjøre for å få dette fikset :dontgetit: ?

  3. Hei!

     

    Jeg har nylig kjøpt en Netgear som gjør det sånn at du kan se på filmer på tv hvis du kobler til en USB-minne til denne netgear-boxen. Jeg har sett to-tre filmer på den, men man kan ikke se filmer (AVI) med tekst (SRT). Netgearen finner ikke srt. så jeg må hardcode den

     

    Hvordan gjør man det? :/ Er en noob når det gjelder sånn :p

  4. Hei!

     

    Jeg lasta ned spillet Rise of Nations idag. Jeg installerte den men når jeg trykker på for å spille den så står det

     

    : Rise of Nations cannot run with the monitor display mode set to 256 colors. Please change monitor display to 16- bit color or greater

     

    Hva skal jeg gjøre og hvordan endrer jeg dette?

×
×
  • Opprett ny...