Gå til innhold

Endrogaz

Medlemmer
  • Innlegg

    407
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Endrogaz

  1. Jaha. Jeg har prøvd å laste ned fra flere forskjellige sider, blandt annen download.com å andre sider. Og jeg skjønner ikke at filen kan være korrupt alle gangene så jeg har prøvd å laste den ned. Og det er litt rart om at hjemmesida til apple har korrupte filer...

     

    Isåfall kan du linke meg hvor du lasta det ned, også kan jeg gi tilbakemelding om det funker eller ikke.

  2. Hei, ettersom jeg fikk meg ny PC med Windows 7 64 bits home premium versjonen, å som iPod eier tenkte jeg at jeg skulle installere iTunes.

     

    Så jeg tok å lasta ned, valgte først den vanlige windows installeren. Fikk opp en feilmelding, jaja. Prøvde 64bits installeren. Fikk opp samme feilmeldinga.

     

    581919.jpeg

    Feilmeldinga som kommer opp.

     

    Har prøvd det samme med Quicktime player, menne skjer det samme.

     

    Har testa diverse måter å, høgreklikka å testa kompatibelhet å diverse, menne funker faen ikke.

    Har prøvd å feilsøke kompatibelhet, å da får jeg opp at programmene ikke er kompatible. Det har jeg fått med alle forskjellige itunes installers jeg har prøvd.

  3. Måten jeg ungikk vennesonen var at andre fortalte det til jenta jeg likte, at jeg likte henne.(De gjorde det uten og spør meg for og si det sånn.) Også engang møtte vi hverandre på en fest, så kom hun med det spørsmålet om jeg likte henne, fordi hun hadde hørt det av vennene mine. Så kom jo jeg med alle standar komentarene osv. Og etterpå når vi møttes senere bare rota vi som et lite helv... Vi ble sammen etter noen måneder. Fordi jeg ikke tok hintet hennes.

     

    Men det var nok det beste med det forholdet..*sukk*

  4. Heisann. Jeg har netopp skaffa meg oblivion på PC og har det veldig gøy med modding og slikt. :w00t:

     

    Men det står somregel noe om patcher til oblivion o.l

     

    Så jeg tenkte jeg skulle prøve og finne ut av hvordan jeg patcher spillet, men jeg tenkte jeg skulle spørre noen som har peiling først sånn at jeg ikke roter til alt.

    :)

×
×
  • Opprett ny...