Gå til innhold

mrknockout

Medlemmer
  • Innlegg

    48
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mrknockout

  1. Da har jeg akkurat lastet ned Osiris, har lest mye bra om denne nye tittelen så tenkte det er verdt å prøve. Noen andre her inne som spiller det? Det er vel en multiplayer del der, så hadde vært kult å spilt litt sammen med noen. Går vel da en god del raskere å samle ressurser samt bygge base. Er selv en voksen kar på 29. Du finner meg på Steam under navnet: mrqlan

     

    Mvh

    Eirik

  2. Hei!

     

    Jeg er helt totalt fersk i Arma-verden, men kunne tenke meg å prøve ut dette etter å ha sett mange videoer og slikt rundt det. Nå har jeg endelig godt til innkjøp av en maskin som også kan takle dette. Tar gjerne en økt med noen som gidder å lære meg litt. Er voksen kar på 29, så ikke noe "tull". Men vil gjerne ha noen som kan instruere litt. Har headset med mic :) Mvh Eirik (Konvertert fra konsoll-verden)!

  3. Hva er forskjellen på denne og Garmin Fenix 3, som dere ga 9/10?

     

    http://www.tek.no/artikler/test-garmin-fenix-3/190367?utm_source=related_articles

     

    Fenix 3 er litt mer beregnet på friluft og ser langt mer ut som en "normal" klokke. Jeg har hatt 920xt i et pr mnd, men byttet den nå ut med fenix 3 for en mnds tid siden. Fenix 3 knuser 920xt i min verden, og jeg bruker den til trening rundt 3 timer om dagen, samt med varslinger hele dagen ellers. Fenix har langt bedre skjerm å se på, den er MYE raskere, og på 920xt mistet jeg hele tiden varslinger fra mobilen, men Fenixen har vært dønn stabil. Fenix har også mer enn nok gode treningsfunksjoner, og den ser ikke så "racing" ut som 920xt. Softwaremessig er klokkene ganske så like, men jeg ville uansett valgt fenix 3 over 920xt enhver dag..

    • Liker 2
  4. Hei!

     

    Jeg har en 3 stk forskjellige Xboxer som har hopet seg opp her iløpet av årene. Derfor driver jeg nå å kobler opp disse mot diverse monitorer og projektorer rundt her. Et problem som gjelder SAMTLIGE Xboxer er at jeg IKKE får HD signal ut fra noen av de når jeg kobler de til mine HD skjermer..? Jeg får HD når jeg kjører component på den vanlige flatskjermen min, men ikke når jeg kobler til via VGA eller DVI på verken projektoren eller pc monitoren ( Benq G2420HDB) som da er en full-HD skjerm.. Hva kan dette komme av? Jeg får ikke valgt HD setting, kun vanlig oppløsning. Det står at jeg må koble til en HD kabel på samtlige xboxer når jeg prøver å bruke andre kabler enn component.. Jeg har forsøkt å søke rundt på nettet, men finner ingen løsning på dette.. Noen som kan ha en anelse?

     

     

    /Eirik

  5. En liten ting jeg lurer på som kanskje noen her kan svare på..

     

    Jeg har koblet min xbox opp mot en pc skjerm (Benq G2420HDB) med en VGA HD kabel, jeg får likevel ikke valgt HD under skjermoppløsning, kun vanlig SD bilde.. Har forsøkt på min projektor også, som også er HD Klar, men får ikke noe HD valg der heller.. Hva skjer egentlig? Skjønner ikke det her, har prøvd med 3 forskjellige Xbox´er, men ingen vil gi meg HD bilde via VGA Kabelen.. :(

     

    /Eirik

  6. Har hatt 7740G et par dager nå.. Kjøpte den på Lefdal Sandvika, 6795,-.. Funker helt suverent, ikke veldig god batterikapasitet på den synes jeg, men nå er jeg vant til Timeline, så det blir litt anderledes.. Har modellen med i3 330M cpu, 5650 1gb, 640 gb hd, 4 gb ram osv.. Må si meg fornøyd med maskinen, den er ganske stillegående, selv under spilling. Bare å fyre noen spm. hvis det skulle være ønskelig.. Er ikke noen supergeek på pc'er, men skal da klare de fleste spørsmål ;)

     

    Noen ide om ca batterilevetid?

     

    Har en asus X77JA med bare bittelitt bedre specs (Core i5-430 / ATI HD5730) og klarer 2 timer på maks strømsparing om jeg bare surfer på nettet osv.

     

    Noen ide om denne har bluetooth? Elkjøps sider sier nei.

     

    Har ikke testet på maks strømsparing, men den holder ca 2 timer på "balansert". Ved normal bruk verdt å merke. Det er ikke bluetooth på den, ihvertfall ikke som jeg har funnet noe sted.. Det synes jeg er svakt og forferdelig dårlig egentlig, slikt burde da jaggu være standard i 2010... :)

    Det er med Radeon-kortet?

     

    Det er med Radeon 5650 1 Gb. kortet ja. Men er det ikke slik at den switcher til Intel grafikk når belastningen ikke tilsier at det skal være nødvendig å bruke det dedikerte kortet..?

  7. Har hatt 7740G et par dager nå.. Kjøpte den på Lefdal Sandvika, 6795,-.. Funker helt suverent, ikke veldig god batterikapasitet på den synes jeg, men nå er jeg vant til Timeline, så det blir litt anderledes.. Har modellen med i3 330M cpu, 5650 1gb, 640 gb hd, 4 gb ram osv.. Må si meg fornøyd med maskinen, den er ganske stillegående, selv under spilling. Bare å fyre noen spm. hvis det skulle være ønskelig.. Er ikke noen supergeek på pc'er, men skal da klare de fleste spørsmål ;)

     

    Hva slags spill spiller du på den? Hvordan er ytelsen i spill generelt sett? :D

     

    Nå har ikke jeg spillt noen heftige spill på denne, siden jeg kjøpte den her om dagen og sitter i skrivende stund i Latvia siden jeg er her for å skirenn, hehe.. Men har spillt Underground 2 og LOTRO for morro skyld, begge kjører fint på maks på alle innstillinger, og høyeste oppløsning. Så for min del er vel det mer enn nok, bruker som regel Xbox'n til spilling likevel ;)

  8. Har hatt 7740G et par dager nå.. Kjøpte den på Lefdal Sandvika, 6795,-.. Funker helt suverent, ikke veldig god batterikapasitet på den synes jeg, men nå er jeg vant til Timeline, så det blir litt anderledes.. Har modellen med i3 330M cpu, 5650 1gb, 640 gb hd, 4 gb ram osv.. Må si meg fornøyd med maskinen, den er ganske stillegående, selv under spilling. Bare å fyre noen spm. hvis det skulle være ønskelig.. Er ikke noen supergeek på pc'er, men skal da klare de fleste spørsmål ;)

     

    Noen ide om ca batterilevetid?

     

    Har en asus X77JA med bare bittelitt bedre specs (Core i5-430 / ATI HD5730) og klarer 2 timer på maks strømsparing om jeg bare surfer på nettet osv.

     

    Noen ide om denne har bluetooth? Elkjøps sider sier nei.

     

    Har ikke testet på maks strømsparing, men den holder ca 2 timer på "balansert". Ved normal bruk verdt å merke. Det er ikke bluetooth på den, ihvertfall ikke som jeg har funnet noe sted.. Det synes jeg er svakt og forferdelig dårlig egentlig, slikt burde da jaggu være standard i 2010... :)

  9. Har hatt 7740G et par dager nå.. Kjøpte den på Lefdal Sandvika, 6795,-.. Funker helt suverent, ikke veldig god batterikapasitet på den synes jeg, men nå er jeg vant til Timeline, så det blir litt anderledes.. Har modellen med i3 330M cpu, 5650 1gb, 640 gb hd, 4 gb ram osv.. Må si meg fornøyd med maskinen, den er ganske stillegående, selv under spilling. Bare å fyre noen spm. hvis det skulle være ønskelig.. Er ikke noen supergeek på pc'er, men skal da klare de fleste spørsmål ;)

  10. Hei,

     

    Får min nye A4 iløpet av få uker, men er gira på å øke effekten av denne litt. Har sett litt på BSR sine forskjellige tuning muligheter, og de har noe som heter PPC (tror ikke denne er tilgjengelig for B8 A4 enda) og serielltuning. Det siste er at de kobler seg til ECU via serviceporten i bilen og omprogramerer. Vet noen av dere hva som evt. er tilgjengelig der ute, og som er anerkjent? Vil ikke ha noe ræl som ikke funker. Vil også ha noe som gutta på Audi ikke finner og henger seg opp i, da de har blitt helt hysteriske for tuning de siste årene.. BSR er de jeg har sett på nettet som leverer mest effekt (191hk) av de jeg har funnet.. Har sett på TS og bl.a. Dahlback, men synes det virker som de henger noe "etter"..

     

    Noen der ute som har noen tips?

  11. Hei,

     

    Jeg har en 120 GB HDD (orginal) og fikk med et slikt transfer-kit med HDD'n. Jeg har fått koblet den til via Xplorer osv. og fått kommet inn der hvor game saves ligger. Men når jeg kobler den til maskinen igjen og laster inn spillet, sier at gamesaven er korrupt, og ber meg lage en ny. Dette skjedde ihvertfall i Midnight Club: LA. Jeg koblet så HDD tilbake til pcen og overførte den orginale save filen min, men også den viste seg å være korrupt når jeg skulle loade igjen på xboxen. Noen som har noen tips? Er ikke ute etter å jukse, er bare så sykt lei av å aldri kunne få tilgang på de "fete" tinga uten å måtte tilbringe endeløse netter og dager foran tven..

    Noen som har noe tips på hvordan man gjør dette, evt. noen sider med save filer på også?

     

    Ha en fin kveld/helg!

     

    /Qlan :)

  12. Hei!

     

    Har nå lett og lett, men leste noe om at det var et program for å styre cpu? eller, for å få denne til å klokke ned mens man brukte pcen for å spare batteri, stemmer dette, eller bare blingset jeg? Har lett og lett gjennom tråden her, men finner det ikke igjen!

     

     

    Takk for svar :)

  13. Hei,

     

    Plutselig i min søken etter underholdende spill kom jeg på et gammel og meget underholdende spill, men jeg kan ikke komme på navnet!!

    Man styrte et gitt antall tropper med et mission, man kunne høyreklikke på de, og da fikk man opp en liten meny ved siden av de. man kunne sende troppen til å angripe, gjemme seg, løpe dit. Osv.. Man styrte gjerne små tropper, slik som maskingevær tropp, eller f.eks. en mortar tropp. Spillte dette på Windows 95 mener jeg å huske, tror kanskje det var Microsoft som ga det ut, men kan virkelig ikke komme på hva det het. Husker ihvertfall at det var en 1.er og en 2.er.. Man kunne også gå inn i en mappe på spillet å se masse videoer i svart/hvitt fra selve krigen! Håper virkelig noen husker dette, bare kom med forslag, så kjenner jeg garantert igjen navnet!

     

     

    Game on!

     

    Eirik

  14. Jeg kaster meg likegreit inn her; Hvis KU990 er ganske lik som Prada å skrive meldinger på, og ang. responsen når man bruker den, vil jeg kalle den treg. Jeg har både iPhone, Prada og andre touchscreen mobiler, og mener Pradaen ligger langt bak f.eks iPhone, og jeg er ikke noen apple fanboy.. Bruker mest N95 min, da jeg liker den best som overall mobil. Ville lett gått for N95 iforhold til Viewty, jeg tipper du kommer til å bli drittlei treg touch. Pradaen min er nå endt opp som by-telefon, muligens den drar noe damer ;) hehe.. de som opplever at Pradaen ikke er treg tror jeg må ha konstant lagg på øynene eller lignende, det tar tid fra man trykker til noe skjer, hvis trykket ditt i det hele tatt ble registerert. Nå høres jeg kanskje veldig negativ ut, men jeg liker den veldig godt, men ikke til noe annet enn som en god 2. telefon.. Orker ikke disse treghetene hele tiden, uansett hva jeg gjør.. Frykter Viewty fort sliter med samme problemet..

     

    /Q

  15. Hei,

    Jeg har nylig fått meg en bærbar pc med fingerprintreader, derfor lurer jeg på om det er mulig å beskytte tilgangen til filene ved hjelp av denne sensoren? Jeg har lett litt rundt, men kan ikke si jeg finner noe informasjon. Vil tro dette skal kunne gå greit, hadde jo vært en enkel og grei måte å sikre filene sine på! Noen som har tips? Gjerne til annen programvare som gjør det mulig også.. Bruker forøvrig Vista Home Premium!

     

    /Q

  16. Hei! Den blir nok brukt til først og fremst gaming, men har alle "neste gen. konsoller" slik at den behøver ikke være det råeste som er, men gjerne så sprek som mulig for ca. den prisen! Har en 17" HP og en 12" Dell i tillegg slik at disse gjør jo noe jobb som Office maskiner..

×
×
  • Opprett ny...