Gå til innhold

Gonzolaz

Medlemmer
  • Innlegg

    857
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gonzolaz

  1. Lang historie kort: I min oppvekst spilte jeg kun på pc. Men for seks år siden da jeg begynte på universitet byttet jeg til PS3, da det passet meg bedre. Har vært veldig fornøyd med PS3'en min, men nå som vi ser konturene av den nye generasjonen med PS4 og XBox1 så vurderer jeg nå og returnere til pc'en.

     

    Har bygget pc'er før selv, men er forferdelig uoppdadert på hardware. Derfor trenger jeg hjelp til forslag til hva slags utstyr jeg skal kjøpe.

     

    Pris: Ca. 10 000 kr. Ikke inkludert skjerm, tastatur eller mus, men forslag til disse er alltid velkomne.

     

    Bruk: Hovedsaklig spilling. Faktisk ikke noe annet. Har allerede to laptoper som jeg bruker til arbeid, surfing og skriving osv... Men de egner seg ikke til spill. Blir mye retro spill fra f.eks. gog.com osv, men vil og ha kraft til å spille fremtidige spill som f.eks. The Witcher 3.

     

    En ting som kanskje må vurderes er overclocking. Selv om jeg har bygget pc'er før er dette noe jeg aldri har gjort, men slik jeg forstår det er dette en del lettere nå?

     

    Til slutt: Windows 7 eller 8?

     

    Takk for alle svar :)

  2. Kommer ann på hvilket Universitet du studerer på. Det er gjerne slik at Universiteter i storbyer, som f.eks. London, ikke har campus men heller ett eller flere bygg som de bruker, og er relativt upersonlig. Men Universiteter som er i små byer eller ute på landet har campus slik som i USA. Jeg gikk på Royal Holloway som ligger i en liten by utenfor London, med et campus, hvor vi hadde alle forelesningshalene, butikk, puber og spisesteder, flere bygg hvor studentene bor av forskjellig kvalitet osv...

     

    Anbefaler at du gjør litt research, sjekk forskjellige hjemmesider til Universiteter i England. Også finn ut når de har open-day, hvor du kan besøke Universitetet, og ta deg en liten England tur! Det er ikke spesielt dyrt heller. Men hvis du er interessert i campus liv så burde du ikke sjekke de store byene, som London og Manchester.

     

    Også, Engelske Universiteter er mye billigere enn de i USA, og du får ikke penger fra lånekassa for det første året i USA.

  3. Enig i at vi trenger ny spiss, skulle gjerne sett Rodrigo opp, men han ble jo solgt til Benfica. Gjorde det bra både for Castilla og u-21 Spanske landslaget. Morata er lovende, men tror han fortsatt er litt for ung. Kanskje neste sesong eller sesongen etter, hvis han ikke blir solgt først...

     

    Har blitt snakket om Llorente, som jeg liker, men syntes han hører hjemme i Bilbao. Nilmar kunne vært et alternativ, men blir nok veldig dyr for en backup. Rooney gidder vi ikke snakke om.

     

    Backup for Marcelo er også noe jeg syntes vi burde vurdere.

  4. Dårlig kamp men 3 poeng er viktigst, litt press på Barcelona i morgen.

     

    Men spillet må bli bedre, Getafe i uken og Atletico i helgen, det kan begge bli vanskelige kamper.

     

    Ronaldo hadde en "off-dag" i dag, men fint at Higuain puttet sitt 20 mål på 21 kamper :)

  5. Lagene i kveld:

     

    REAL MADRID: Casillas; Arbeloa, Ramos, Garay, Marcelo; Xabi Alonso, Lass, Granero, Van der Vaart; Cristiano Ronaldo e Higuaín

     

     

    SPORTING: Juan Pablo; Lora, Gregory, Botía, Canella; Rivera, Camacho, Morán, Diego Castro, De las Cuevas; Barral

     

    Vet ikke hvorfor Albiol ikke starter men... skulle ønske Pellegrini kunne spare seg for å spille Granero så mye. Hvis vi leder greit mot slutten håper jeg vi får se Marcos Alonso debut, som er med i troppen. Bare å ta av Granero og Marcelo opp på midtbanen :)

  6. Er ikke noe å si på at ungdomssystemet har vært latterlig dårlig de siste årene, den som slo igjennom sist var vel Casillas. Granero spiller jo en del nå, men er ikke helt hva man kaller et stort gjennombrud. For tiden mener jeg de fleste i Castilla er for dårlige til å gå opp, selv om jeg håper på denne Marcos Alonso. Nedover i systemet er det flere veldig spennende spillere, men det må nok en liten revolusjon til i ungdomssystemet før det blir noe av disse. Men dette var jo noe Valdano hintet til i begynnelsen av sesongen, håper vi ser noen forrandringer i Castilla til sommeren.

     

    Igjen, det er nok ikke så mye i disse "nyhetene" om spiller som Rooney osv... ellers vurderer jo Real Madrid på mange spillere, men om man faktisk legger in bud er jo en hel annen sak. Det meste er bare avis snakk.

     

    Og som andre sa: vi gir i alle fall kompensasjon for andre sine spillere.

  7. Skal man sparke manageren fordi laget taper en ussel kamp, en match dere dominerte atpåtill? For en sjelløs kjøpeklubb RM er og alltid har vært. Supporterkulturen i Spania og Madrid spesielt er forkastelig. Dette er ikke kritikk av dere, men av måten RM drives på.

     

    Virker dog som enkelte her tror RM har enerett på CL, men det har de ikke. RM vant E-cupen 7 ganger rad under Francotida på 50-60 tallet. Siden den gang har dere "bare" ("" fordi det er latterlig godt gjort) vunnet E-cupen tre ganger.

     

    Jeg tror de fleste er frustrert fordi vi ikke klarer å komme forbi 16-dels finalen på seks år, tror heller ingen her mener vi har enerett på CL, men vi ønsker veldig å gjøre det bedre enn dette i konkurransen. Er også bittert med tanke på sjansesløsingen. Er også lei at RM ikke klarer å prege seg mot andre storlag lengre, annet en Barcelona når de er i en dårlig periode.

     

    Jeg tror heller ikke Ribery kommer i sommer.

     

    Anyway, Valdano sa i et intervju i går at Pellegrini ikke får sparken, håper han kan stå ved disse ordene ved slutten av sesongen.

  8. Gonzolaz: Nå høres du tåplig ut.

     

     

     

    Beklager min veldig dårlige tone, men dette er noe av det mest skuffende jeg har opplevd som RM supporter. Sa til meg selv i hele dag, "dette klarer vi ikke". Jeg gjorde dette for å sørge for å ikke bli skuffet. Men i første omgang ble jeg utrolig optimistisk, mente nesten at vi allerede var igjennom. I fjor gikk vi fortjent ut til et sterkere Liverpool, men i kveld hadde vi virkelig fortjent å gå videre, derfor er dette så utrolig skuffende.

     

    Jeg håper likevel at Pellegrini får fortsette, CL tap til tross, denne mannen fortjener å fortsette.

     

    Ønsker virkelig ikke å våkne til overskrifter om at Pellegrini må gå.

     

    Hehe, etter dette kommer nok Marca og AS til å lokte blod, blir nok masse kritikk og snakk om at Pellegrini må gå et par uker nå.

  9. Wenger!? Tror du vireklig han kommer? NEI! Vet du hvem som kommer? Den største treneren som det er mulikghet for å kommer er Murinho, men vil vi han? Nei, selvfølgelig ikke! Ikke ta meg feil, jeg elsker Muruho, men jeg vil ha han i en annen klubb å glede meg over han der, ikke i Madrid, det er ikke rigkit. Jeg elsker Wenger, men han forlater ikke Arseal, han er der til slutten, han var sikkert interessetrt i madrid i sommer. men selvøfolgelig valgte han ikke Madrid, for han viste, Han viste at Madrid aldri kommer til kvarten i CL, se på Arsneal, knuste Porto, LETT! Håper Murinho kommer til kvarten og skjønner at det ikke er noen vits i å gå til Madrid.Hvem er det igjen da? Benitez? HA!

  10. Det er det vi sier vær jævla gang, "ja, nå er vi ute av CL, så da får vi fokusere på La Liga", vi så jo vor jævlig bra det gikk i fjor, NEI, i år taper vi 8-0 hjemmer i Clasico, garantert,jeg viste allerede når Ramos sa at vi skulle vinne 3-0 at vi var ute, hvorfor kan vi ikke fokusere på det laget må gjøre, man kan ikke tippe slike resultater,

     

    Man tror man har allerede vunnet kampen, men kampen spilles når kampen spilles, ikke når man tipper i hodet sitt,.

  11. Jeg gråter nærmest her jeg sitter, utrolig skuffende. Higuain misser på åpent, velger å skyte når ronaldo er på åpent, vi blir snytt for straffe og vi har en manager som bytter inn raul for kaka. Greit, Kaka var dårlig, men vi har 10 min igjen og må score 2 mål. Også går han ikke over til 3 mann bak. Herre, jeg hadde kunne styrt laget bedre. Pellegrini er borte for uka er slutt.

     

    Nei! jeg liker Pellegrini, han er den beste managerern vi har hatt siden Capello og del Bosque, han må fortsette! vi trenger kontinuitet, Pellegrini er perfekt for Real, men det er bare at vi har en jævlig vanskelig barriere for å komme videre i CL, han trenger mer tid for å jobbe med dette.

  12. Det gjør så jævlig vondt, i fjor var det ikke så ikke, greit nok, vi var ikke gode nok til å gå videre, Liverpool vant fortjent. Men dette er bare faenskap, kampen skulle vært avgjort i første omgang, vi hadde fortjent det i kveld. Greit nok at vi ikke har vunnet siden 2002, greit nok! Det er ikke lett å vinne CL !!! Men hvorfor i helvete klarer laget ikke en gang å komme seg til kvartfinalen eller semifinalen, det skal vi da for helvete klare. Hva feiler laget?! Hvorfor kommer vi ikke forbi der vi er nå? Greit, vi har ikke hatt et fantastisk lag i alle år, men selv før sommeren i år har vi hatt et lag som, jeg mener, er godt nok i det minste til å komme til kvartfinalen, iverthafall minst EN gang på SEKS år!! Hvorfor satte ikke Higuain den sjansen, den var hundre prosent, jeg var helt siokker på at han skulle score, ja, det var jeg. Jeg er lei av å ikke komme lengre i CL, vi har 9 CL, vi trenger felre, dette rer ikke godt nok!

×
×
  • Opprett ny...