Gå til innhold

saleall

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av saleall

  1. Hei

     

    Jeg tror du har tenkt litt for komplisert rett og slett.

    Se om denne gjør hva du er ute etter.

    Option Explicit
    Sub test()
    Dim A As Long, B As Long, C As Long, D As Long, R As Long
    Workbooks.Add (1)
    For A = 1 To 6
    For B = A + 1 To 7
    For C = B + 1 To 8
    For D = C + 1 To 9
    R = R + 1
    Cells(R, 1).Value = A
    Cells(R, 2).Value = B
    Cells(R, 3).Value = C
    Cells(R, 4).Value = D
    Next D
    Next C
    Next B
    Next A
    End Sub
    

     

    Beste hilsen Harald

     

    Oi sånn! :blink: Haha så lett? wow. konge! opgaven er løst! Jeg vet ikke hvorfor jeg tenkte alt for komplisert, Din måte var mer elegant og enkelt og grait og funker! takker!

  2. Hei, Folkens. Noen avanserte Excel brukere her som kan lit excel vba koding? jeg er kjøl ikke alverdens avansert bruker, men trener meg til et oppgave som skal gjøres i Excel. Jeg tror jeg har gjort alt ferdig med kodingen men den vil da ikke kjøre :hmm: . Oppgaven er at jeg har tallene 1-4 i rekke under ABCD.

     

    Jeg vil få excel til å telle fra første rekke som er 1,2,3,4 til siste rekken som blir 6,7,8,9. altså det fåregår slik som 1,2,3,4, 1,2,3,5, 1,2,3,6, 1,2,3,7, 1,2,3,8, 1,2,3,9 og da column D er 9 blir rekken 1,2,4,5, 1,2,4,6, 1,2,4,7, 1,2,4,8, 1,2,4,9, og da igjen 1,2,5,6.... og så videre helt til rekken kommer til C1Max=6 og C2Max=7 , C3Max=8 og C4Max=9 ... altså det som er siste rekken. så slikk gikk jeg frem i Excel VBA, men jeg finner ikke hva jeg har gjort gale her, så det vil kke kjøre. kommer opp med Error melding "Compile Error Next Without For" .. Strever med å få til! !! :w00t: !!

    Har lagt ved filen i atachment.

     

    Sub TreningTelling()

     

    Dim ws As Worksheet

     

    Set ws = ThisWorkbook.Sheets("Sheet1")

     

    ''''''nr = ws.Cells(Rows.Count, 1).End(xlUp).Row + 1

     

    C1Max = 6

    C2Max = 7

    C3Max = 8

    C3Max = 9

     

    'starting

    ws.Cells(1, 1) = 1

    ws.Cells(1, 2) = 2

    ws.Cells(1, 3) = 3

    ws.Cells(1, 4) = 4

     

    'loop

    For x = 1 To 100

    If ws.Cells(x, 1) = C1Max And ws.Cells(x, 2) = C2Max And ws.Cells(x, 3) = C3Max And ws.Cells(x, 4) = C4Max Then Exit Sub

     

    If ws.Cells(x, 4) = C4Max Then

    If ws.Cells(x, 3) = C3Max Then

    If ws.Cells(x, 2) = C2Max Then

    ws.Cells(x + 1, 1) = ws.Cells(x, 1) + 1

    ws.Cells(x + 1, 2) = ws.Cells(x + 1, 1) + 1

    ws.Cells(x + 1, 3) = ws.Cells(x + 1, 2) + 1

    ws.Cells(x + 1, 4) = ws.Cells(x + 1, 3) + 1

    Else

    ws.Cells(x + 1, 1) = ws.Cells(x, 1)

    ws.Cells(x + 1, 2) = ws.Cells(x, 2) + 1

    ws.Cells(x + 1, 3) = ws.Cells(x + 1, 2) + 1

    ws.Cells(x + 1, 4) = ws.Cells(x + 1, 3) + 1

    End If

    Else

    ws.Cells(x + 1, 1) = ws.Cells(x, 1)

    ws.Cells(x + 1, 2) = ws.Cells(x, 2)

    ws.Cells(x + 1, 3) = ws.Cells(x, 3)

    ws.Cells(x + 1, 3) = ws.Cells(x, 3) + 1

    End If

     

    Next x

     

    End Sub

     

    Vba trening.rar

  3. Jeg var uheldig her for en stund siden. Var ei som hadde plassert en halvfull kaffekopp rett bak maskinen min, og når jeg strekte meg etter noe som var bak min Multicom W760 CU så veltet den h#@XQ#@s kaffekoppen mot maskinen min. Var kjapp med å løfte maskinen opp og slå den av, men likevel må jeg vel definere den som død, selv om jeg får litt liv i den noen korte stunder.

     

    Så derfor begynte jeg å gruble på en ny maskin, og har vært såvidt fornøyd med Multicom og W760 CU at jeg velger å bestille fra dem igjen. Har sett på hva de andre leverandørene har å tilby, men akkurat for øyeblikket er det vel ingen over en Multicom Kunshan P150 når en ser på totalbildet.

     

    Det skader heller ikke når en leser slike tester.

     

    Fikk vite i går at de begynner å montere de den 24. d.m.

     

    Jeg plukker løs min Intel 160 GB X25-M SSD fra dem gamle, samt BluRay spiller og DVD-brenner. Plukker også minnebrikkene fra den gamle (2x2GB) og dytter de inn i den nye, som jeg allerede har bestilt med 2x4 GB RAM.

     

    Når det gjelder skjermkort, så hadde selvsagt jeg kvaler. En NVIDIA GeForce GTX 460M burde egentlig holde for meg, men mye vil ha mer, og fanden vil ha fler. Derfor siklet jeg på de to andre alternativene også. En AMD Mobility Radeon HD 6970M med tillegg på kr 1400, og NVIDIA GeForce GTX 485M med tillegg på kr 2.200. Valget falt på AMD Mobility Radeon HD 6970M pågrunn av denne ytelsestesten. Altså at det er ikke den helt store forskjellen på ytelses alt-i-alt og kr 800 spart betyr mer.

     

    Noen flere som venter på vidunderet?

     

    Det er sikkert mange som vil høre hva vi har å si når vi får den i hus.

    men hvertfall aldri aldri aldri aldri aldri aldri aldri kjøp fra multicom! maskinen du har tenkt på Multicom Kunshan P150 hetter originalt egentlig Sager NP9150 http://www.sagernotebook.com/index.php?page=product_info&model_name=NP9150 du kan konfigurere den nesten ubegrenset på originale kampanje sin siden med bla, fra gtx 670m eller med AMD Radeon HD 7970M GPU with 2GB om du vil. og Core™ i7-3920XM Processor Extreme Edition, alt langt under på max konfigurasjon for under 15k ink toll. eneste du ikke får, er norsk tastatur med., men er det noe problem da? hvis det er problem må du bare kjøpe den som multicom selger for 5 ganger midre performance og 10 ganger mer pris :nei2:
  4. 15 tommer?!? hvem i helvete kjøper en spill laptop til over 15K går for en 15 tommer?!?!

     

    og hvorfor i helvette la Multicom bestille for deg, og døble prisen 4 ganger bytte navn og selge deg med sin klistre merke mens du kan få samme maskin til langt lavere pris og langt mer konfigurer bar og kraftigere maskin fra selve kompanjen kjøl? :realmad: maskinen originalt hetter NP9150 og her kan du lese om den :wallbash:http://www.sagernotebook.com/index.php?page=product_info&model_name=NP9150 og her kan du konfigurere den langt mye bedre en multicom sin og alt på maks konfigurasjon vs multicom sin 18000 nok, for du samme maskin konfigurert langt bedre en multicom sin for ca 13000 nok http://www.sagernotebook.com/index.php?page=product_customed&model_name=NP9150 :grumpy:

  5. jeg kjøpt en sånn ruter fra butikken og jeg ville sette opp alt klart med sikkerhet osv. men osso jeg kommer ikke inn til ruterens konfigurasjons siden ved å taste inn ipen som er opgit på manualen. på manualen står det skriv inn ipen til net browseren din etter å ha deaktivert alt med proxy å gjøre og skrive inn default gataway adressen og logg inn med admin og admin. men jeg kommer ikke inn med dete default bruker navn og pasen som admin.

     

    der med for jeg ikke konfigurert ruteren og står nå som ubeskytet netverk. og holder på jeg dele min internet gratis til mange usune folk rundt meg nå.

     

    noe forslag? om hvorden jeg kan fo den konfugurert og sette på sikkerhets kode?

    post-128420-1205619811.jpg

  6. det var fint om du kunne finne bruker manualen til routeren din. men du kan likkevel prøve på denne måten: du logger deg inn til ruteren din ved ¨å bruke gateway ip. opne opp cmd og tast inn ipconfig og kopier DefaultGateway ip adressen, og skriv det inn til browseren din og trykk enter. hvis du blir sport om brukernavn og kode.. så står det helt sikkert på manualen til routeren din. men som vanlig og default bruker navn og pass er admin og admin.

  7. hei, jeg kjøpt hp pavilion dv9041 fra amentio for ca 2 måned siden med windows madiasenter 2005 instalert på. jeg fik ikke noe cd med når jeg kjøpt det og alt var da alleredde instalert og fungerte bra . men jeg formaterte den engang til på grunn av ette eller ant og ..så instalerte tilbake alle driverne fra hp sin webside..og da fungerte ikke den innebygde trådløs som den skulle. den fungerer men det går så sakte at jeg kan isje gjøre noe på nette ...prøvde mange tint får å få den til å funke men det nyeste driveren som fins var bare v4.100.15.5(som ikke fungerer på min.:( jeg har formatert pcen flere ganger noe ..men samme prøblem. for o vare siker på om det feiler noe med kortet så installerte jeg vista på den bare får å prove men da fungerte det...

     

    jeg lurer på korden jeg kan løse dete problemet. :)

    takk.

     

    pc

    1gb ram

    nvidia geforce go 7600

    amd turion 64x2 TL-52 1.6Gh

    120 Gb

    xp madia center 2005

×
×
  • Opprett ny...