Gå til innhold

geirlor

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av geirlor

  1. Får jeg skrive ut mail da fra epostprogrammet på telefonen? Ikke bare fra google mail ?

     

    Mener du får dskrevet ut frutviklet som helst app på s3 så lenge du har et "skriv ut" menyvalg i appen

     

    Får ikke skrevet ut mail fra epostprogrammet til telefonen. Kan legge inn k-9 mail, da får du skrevet ut, men teksten blir bare en ren tekstfil. Ingen formatering og det blir veldig stygt.

  2. Tusen takk, det gikk. Har gått gjennom innstillinger for å prøve, men fant ingenting.

    Er vant til HTC Sensation. Savner kontakter widgeten derfra, der man kunne legge inn de kontaktene man ville og velge hvem man skulle ringe eller sende meldinger til derfra. Finner ikke tilsvarene på Galaxy. Fant ut at man kan legge enkeltkontakter ut på skjermen, men synes det blir litt tungvindt. Noen løsninger på det?

  3. Jeg har også XE coveret. Passert helt fint. Jeg har også kjøpt touch screen for XE. Tenkte å bytte den over på min sensation, men vet ikke om jeg tør. Da hadde jeg fått de røde lysene på knappene nede på skjermen. Jeg vil tro at den skulle funke på sensation, men klarer ikke finne noen informasjon om dette noe steder. Så nå ligger den der ubrukt. Men om jeg skulle få altfor lite å gjøre er det mulig jeg prøver.

  4. Hei.

    Har hatt denne Primen nå i 3 uker. GPS virker ikke i det hele tatt. Wifi signalet er blitt bedre med oppdateringer. En ting jeg lurer på er, går det ikke an å få denne til å synce med facebook? Jeg får det i hver fall ikke til. Når jeg går på kontoer/synkronisering får jeg legge den til men etter at det er gjort er den ikke i oversikten over kontoer jeg vil ha synkronisert. Er dette et kjent ptoblem eller? Jeg får ikke bursdagene til FB vennene mine frem på kalenderen. Noen som vet, eller har noen tips?

  5. Hei. Dette er første gang jeg skriver i denne tråden.

    Fikk min HTC Sensation i dag. Har rootet den og lagt inn recovery v5.0.0.8 for Sensation. Har ikke lagt inn noen ROM enda. Ser at jeg har Android versjon 2.3.3. Har fått en oppdatering på ca 42 MB, regner med at det er for 2.3.4,men den får jeg ikke lagt inn. Er dette fordi jeg har rootet telefonen? Når jeg skal installere oppdateringen slår den av tlf for å begynne, men så kommer det opp en trekant med et utropstegn inni og en android figur nedenfor, den blir aldri ferdig. Er det noen annen måte jeg må oppdatere på ettersom jeg har rootet den?

     

    Mvh/Gal

  6. Fant ut en liten ting idag; Hvordan man bruker mp3 som ringetone.

    Når du spiller av sangen i playeren, trykk på meny knappen, der er det en egen knapp som heter "bruk som ringetone". Der kan du klippe ringetonen i begge ender, så du kan få den delen av låta du vil ha, og justere lengden på ringetonen. :)

     

    I tilfelle noen ikke visste det hehe.

    Noen som vet hvordan man får bruke mp3 som varslingstone når man får mms/sms ?

  7. Hei.

    Er det ikke mulig å koble opp telefonen i hjemmenettverket slik at man får tilgang til mapper og filer? I så tilfelle, hvordan? Har ikke fått dette til.

     

    Jo det er mulig.

    Jeg bruker resco explorer og kobler meg opp til min smb share i hjemme nettverket mitt.

     

    Jeg har 4 pc'er i nettverk. Alle tilhører samme arbeidgruppe. Går det an å få en liten innføring på hvordan man setter opp telefonen mot et share med resco explorer?

  8. Hei.

    Er det ikke mulig å koble opp telefonen i hjemmenettverket slik at man får tilgang til mapper og filer? I så tilfelle, hvordan? Har ikke fått dette til.

     

    Har ikke funnet noe bra program for dette enda. Det du kan gjøre er å sette opp en http-server eller ftp-server på hjemmenettverket. Da kan du enkelt få tilgang til mapper og filer.

     

    Må jeg ha et eget FTP-program da eller?

  9. Bruker du one call geirlor? Sliter med akkurat det samme, det skjer samtidig som at signalet blir borte. Vil gå så langt å si at one call\network norway suger, nettverket har alt for dårlig dekning...

     

    Hei. Har OneCall ja. Da blir jeg nok å skifte. Er det bare de med OneCall som har dette problemet? Synd de er blandt de billigste da.

×
×
  • Opprett ny...