Gå til innhold

markusgs

Medlemmer
  • Innlegg

    171
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av markusgs

  1. Bruker dere W10 som primært operativsystem? Hvordan fungerer isåfall det? Jeg har lyst til å prøve ut selv, men har kun mulighet til å prøve på laptopen min som jeg bruker daglig, og er derfor avhengig av at det fungerer sånn noenlunde ihvertfall.

    Og er det mulighet for dualbooting, eller blir W8.1 erstattet av W10? Har ikke satt meg veldig inn i det foreløpig.

  2. Gir bort min 5 år gamle laptop, en Acer TimelineX med sine feil og mangler. Den begynte etterhvert å slå seg av i tide og utide,og mot slutten så var det ikkemulig å få liv i den i mer enn fem minutter av gangen. Mener å huske at det ene skjermkortet sluttet å fungere, ihvertfall var det noe krøll med det, HDMIporten funket ikke osv. Det integrerte fungerte ihvertfall hele tiden. Har derfor kjøpt meg ny for en stund siden, og den gamle har blitt liggende å slenge.

    Jeg antar den har noen brukbare deler for de som er interessert i / trenger sånt, og noen har forhåpentligvis mer nytte av den enn meg. Hvis ingen vil ha den havner den på dynga.

     

    Spesifikasjoner:

    1366x768 15.6" skjerm

    Intel Core i5 430M (2,26 GHz)

    4 GB RAM

    ATI HD 5650 (som muligens ikke funker)

     

    Har skrudd ut harddisken for å beholde den selv.

    Kan plukkes opp i Trondheim!

     

    Gitt bort!

  3. Tror fort du kan tjene det dobbelte på å selge den på Finn, i hvert fall en tusenlapp. Vil tro mange er villige til å kjøpe og reparere den selv, i og med at både kjøperen og du tjener en del penger på det (vet i hvert fall at jeg ville vært villig til å kjøpe om det var aktuelt).

     

    Er mange som selger med ødelagt skjerm på Ebay, så tydelig at det er mulig.

  4. Vil ikke legge skyld på Martin foreløpig, han har tidligere vist at han har en klokt fotballhode. Men nå må han gjøre noe.

    Selv et Enga på en dårlig dag bør knuse ethvert 2.divisjonslag, hva skjedde? Eneste som får godkjent er Hirschfeld som hindrer at det blir, om mulig, mer pinlig. Nielsen slipper også stryk, han løper jo i det minste på slutten, i motsetning til alle andre.

     

    Og hva skjedde med vår mentale trener?

  5. Så fantastisk digg å være på stadion i dag! :D

     

    Selve kampen var så som så, men VI VANT!

    Mos skulle hatt rødt kort, sånn jeg så det overspilte nr. 1 han dytta og gult kort i den situasjonen hadde vært greit, men han dyttet en ny person rett etterpå mye kraftigere og normalt sett ville siste dytten kvalifisert til et direkte rødt uansett.

    Har nå sett straffesituasjonene igjen, men ble ikke mye klokere, mye tvilstilfeller begge veier... dommeren hadde uansett ikke helt kontroll.

  6. Det å irritere motstander er vel ikke stygt spill? Det samme med å rive... Ingen ble dratt ned.

    Jeg vil gjerne se bildene på nytt før jeg kommenterer altfor mye (har allerede glemt det meste av situasjonen :p), men han provoserer jo stadig vekk motstanderen. I tillegg bruker han altfor mye armer til både holding av trøye og river og drar i kroppen til motstanderen, noe som er unødvendig. Mulig vi er litt uenige om hva som er stygt spill. (Jeg mener altså ikke stygt som ikke farlig, men som i unødvendig og en slags juksing.)

     

    Grei kamp idag, men er langt ifra overbevist. Vi må en del høyere for å prestere mot de gode lagene. Skal sies at jeg heller ikke så første omgang, men har skjønt at den var verre?

  7. Kommentatorene under Barca-kampen forklarte det veldig bra. Shelton gjør stort sett alltid det samme (han har bare ett ben og skjærer derfor nesten alltid inn mot høyre hvis han får til noe). Tippeligalagene er klar over dette pga. analyse i forkant, mens Barca sannsynligvis ikke brydde seg voldsomt (hørte noe sånt som at de så to Vålerenga-videoer eller noe). Kjipt for Shelton, men han får bare trene teknikk og venstrebenet sitt, så er problemet løst.

  8. Altfor mye slurv, litt synd, for vi spiller til tider ganske bra.

    Backene har tydeligvis ikke dagen og stiller meg igjen skeptisk til ferdighetene til Hirschfeld, men skal ikke klage altfor mye. Scoring fikk vi og greier! :)

     

    Irriterer meg at Terje Hauge blåste for keeperen, hadde vært så gøy å putte på en sånn smell!

×
×
  • Opprett ny...