Gå til innhold

steinar2000

Medlemmer
  • Innlegg

    759
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av steinar2000

  1. De fleste har vel et hat/elsk forhold til disse gutta her, men er det flere enn meg her som syns det siste påfunnet deres er genialt? Jeg elsker den jævlig cheesy, absurde stemninga. Har sett at programmet programmet fikk en sekser i VG, mens andre har gitt det totalslakt, så er litt spent på hva dere syns.

     

    Det første programmet finner dere her, for dere som ikke har sett det:

    http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/682222/

  2. Har akkurat anskaffa meg en PS3 Slim (dvs. jeg venter på den i posten) med 250GB for 2100 kr. Fikk den for en så god pris at jeg bare slo til. Hvertfall, jeg er nå ute etter spill. Trenger forslag til "essensielle" spill på denne konsollen, ettersom at jeg ikke er den helt store gameren sjøl. Har allerede planlagt å skaffe GTA IV, Red Dead Redemption og Heavy Rain. Jeg er imidlertid ikke noen stor fan av fantasy og denslags.

  3. Under Cubakrisa hadde Sovjetunionen satt opp missiler på cubansk jord. Dette var en direkte reaksjon på instalasjonen av amerikanske missiler i Tyrkia, som sovjeterne så som en stor trussel. Videre så så Sovjetunionen det som nødvendig som en følge av den mislykka amerikanske invasjonen av Cuba (Grisebukta), hvor amerikanerne prøvde å styrte Fidel Castro, å beskytte øya fra framtidige angrep. Det hele endte med at partene blei enige om å trekke ut sine missiler i henholdvis Tyrkia og på Cuba.

  4. Nei, dessverre. Jeg veit at mye av det blei gitt ut på et obskurt plateselskap på starten av 1990-tallet, men at de utgivelsene forsvant for lenge sida.

     

    Det finnes litt på diverse live music trackers av det som ikke har blitt gitt ut som kan lastes ned lovlig ettersom at det ikke har blitt gitt ut. (se dimeadozen.org, the-zomb.com)

  5. Jess, den blei visstnok spilt i begravelsa hans og! Det er jo ei fantastisk låt ingen tvil om det. :)

     

    Det som var beundringsverdig ved John Peel var den breie smaken han hadde (alt fra Napalm Death til Amon Düül til Atari Teenage Riot). Han ga spilletid til band som ellers aldri ville ha fått noen oppmerksomhet blant de breie massene.

     

    Ellers så er det jo verdt å nevne at «Blålys» av The Aller Værste i si tid blei spilt hyppig av sjefen sjøl.

  6. disse to liker jeg godt. Gun Club sitt omslag til Miami kommer på en førsteplass.
    Streetkred til deg for begge, sjøl om jeg personlig liker coveret til Fire of Love bedre. Zen Arcade er imidlertid en av mine største favoritter, både musikalsk og visuelt.

     

    Jeg så og at The Replacements var nevnt. Mitt favorittcover fra dem må være klassikeren Let It Be.

  7. Jeg husker å faktisk ha lest noe om akkurat det en gang. Vikingene hadde et relativt bra kvinnesyn tatt tida i betraktning. Samfunnet var alltid tydelig kjønnsdelt i forhold til arbeidsoppgaver, men når mennene dro på tokt styrte konene drifta av gården og var de hadde det "øverste ansvaret".

  8. Apropos Buddy Rich, som ofte blir nevnt i slike diskusjoner. Sjøl så er jeg ikke en så stor fan. Fyren er jo reint teknisk en Gud, men jeg må si at jeg syns han mangler den estetiske sida av spillinga noe som i mine øyne er uhyre viktig. Sånn sett er han ikke i nærheten sammenligna med f. eks. Gene Krupa mener nå jeg.

×
×
  • Opprett ny...