Gå til innhold

Anech

Medlemmer
  • Innlegg

    249
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Anech

  1. var driverene fra acer jeg sjekket først, men disse oppfører seg på samme møte (søker etter hw-->forenklet system-->installerer hdmi lyd..) var null problem å installere dem i høst, men nå går det bare ikke =/

     

    edit: Vet du om det kan være driveren på intel hd graphics som skaper konflikten? den blir automatisk reinstallert når jeg prøver å fjerne den, men kanskje det er problemet?

  2. prøvd å få inn 13.1 whql, men etter den har søkt etter hardware går den videre med forenklet system... virker ikke som om ccc blir installert i det hele tatt...

     

    gpu-z viser begge kortene på samme måte som enhetsbehandleren i windows: Intel hd graphics er "ordentlig", men ati 5650 vises som "ATI Mobility Radeon HD 5000 Series (microsoft corporation - WDDM v1.20)

     

    Edit: sensortaben på GPU-Z viser forresten en GPU load på 100%, en temp på -1 C(mens en annen som heter GPU temp #1 viser 32767,5 C....

    Viftehastigheten er oppgitt til 0RPM, samtidig som fan speed i % er på 100%.. (og vifta har kjørt HEFTIG siden forrige reinstall av windows....)

     

    Noe å bli klok av? skal jeg laste opp bilde?

  3. Hei!

     

    I helgen skulle jeg prøve å spille på laptopen min (acer aspire timelinex 4820 tg, hdd byttet med ssd) igjen, men alt hakket voldsomt og gikk ufattelig tregt. De første spillene jeg prøvde var Smite, lol og diablo 3, og tenkte først det kunne være nettlinjen.

     

    Prøvde derfor å starte opp skyrim for å sjekke om dette gikk fint. Det gjorde det ikke! Her også hakket bildet, og etter få sekunder begynte skjermen å blinke grønt....

     

    Tenkte at det var noen drivere som hadde blitt tullete (steam hadde oppdatert skjermkortdriver en stund før dette, hadde ikke spilt siden det), og prøvde å rulle tilbake, installere på nytt etc.. Laptopen har byttbar grafikk, og da jeg prøvde å endre fra internt kort til 5650 reboota maskinen. Har derfor formatert disken og installert windows (8) på nytt, i tilfelle det var drivere jeg ikke klarte å fjerne helt. Alt av drivere er installert igjen (fra acer sine sider, kan ikke laste drivere direkte fra amd).

     

    Problemet mitt nå er at det ikke virker som at skjermkortdriveren egentlig vil bli installert i det hele tatt, og i enhetsbehandlingen får kortet "error 10, device could not start"...

     

    Har prøvd å installere, fjerne driverene, men uten hell.. Noen som har tips til hvordan jeg kan få fikset problemet? Kan skjermkortet ha blitt ødelagt?

     

    På forhånd tusen takk for hjelpen!

     

    PCen ble for øvrig kjøpt for to og et halvt år siden og mye av tiden vært koblet til ekstern skjerm for gaming... Kanskje blitt litt hardere brukt enn hva som er beregnet på et slik kort..?

  4. Faen ta edda media :@

     

    Ble litt deprimert nå =/

    Tror det blir en del mindre aktive medlemmer i diskusjon.no nå (byebye)...

     

    Meen det positive! Gamer gir iallefall ikke etter mot de store, slemme kapitalistene! Håper at de samme redaktørene fortsetter, og at Dere i Gamer viser at det er edda media som mister noe, ikke dere! Jeg er stolt av dere. Jeg kommer til å følge etter til den nye siden, og jeg håper (og forventer!) at dere blir minst like gode som i dag! Takk for de siste 8 år!

     

    Lykke til videre, og lykke til!

     

    -Anech

×
×
  • Opprett ny...