Gå til innhold

Langsuyar

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Langsuyar

  1. Dette er muligens noe av det mest usaklige jeg noensinne har lest på gamer.no. Artikkelforfatteren illustrerer åpenbare mangler på kunnskap om sjanger og har tydeligvis ikke engang interesse for hva dette dreier seg om. Ikke ETT kløyva ord om spillet som fighter, bare salt om hvor harry det er med ultravold. At det kan sammenlignes med Braindead er jeg forsåvidt enig i, for volden i Mortal Kombat er så over the top at det ikke går an å gjøre noe annet enn å le, men om det er harry eller ei er seriøst en smaksak og ikke noe man skal slenge inn i en seriøs vurdering om hvorvidt spillet er bra eller ei. Det er massevis av folk som syns slikt'no er himmla artig, skal dere virkelig dømme dem for det? Har dere i det hele tatt SPILT Mortal Kombat X på en ordentlig måte, satt dere inn i hvordan det fungerer på konkurransenivå? Så vidt jeg vet blir det inkludert på EVO i år, til stor glede for mange, og jeg kan love dere at hver gang en proffesjonell gamer gjør en fatality på storskjerm der går publikum like bananas hver gang. Kommentatorene fråtser, det er ren og skjær underholdning, et slags digitalt colloseum om du vil. ingen som bryr seg om "harry" da. Personlig kjøpte jeg spillet BARE for historien og fordi jeg liker nevnte fatalities, at spillet faktisk holder mål som fighter er selvfølgelig en solid bonus. Artikler som det her får meg bare til å lure på om dere egentlig har noe å skrive om eller om dere kanskje burde ansette folk som har noe ordentlig å bringe på arenaen. Noe som løfter fram istedet for å rive ned.

    • Liker 1
  2. Hahaha! Noe så forbanna tragisk. Har aldri sett mere waste i hele mitt liv. Man trenger ikke å betale 85 tusen kroner for å sitte på ræva og spille! Det klarer man helt fint hjemme, gratis! Om man skal bli god i spill som er pop i esport-scenen er det bare å bruke youtube og lignende for å se på mesterne og øve så mye man kan. Det her tror jeg seriøst er det dummeste forslaget jeg noensinne har sett.

  3. Jeg er hypp på litt gears action på kveldene med folk. Hva som helst egentlig, bare ikke campaign. Gjerne Beast på høyere nivå enn Normal eller Horde hele veien ut. Versus er kult det og. Jeg er ikke sinnsykt god men jeg er ikke den verste i verden heller liksom...har begynt å lære meg noen teknikker nå i det siste. Gamertagen min er Langsuyar84, legg meg til med en melding om hvem du er/referanse til denne posten så får vi til noe.

  4. Lurer på om de noen gang får tilgang på Wolfenstein 3D på lovlig vis. :p

     

    Å nei. det inneholder jo nazister... og de har de jo helt glemt og trives vist med det..

     

    Those who cannot remember the past are condemned to repeat it.

    "George Santayana (1863-1952)"

     

     

    Ikke rart at mediene konstant driver og linker spilling til folk som Behring Breivik når idioter som deg fortsatt linker helt vanlige folk som tilfeldigvis kommer fra tyskland til noe helt forjævlig som skjedde for over 60 år siden.

  5. Damn. Dette var utrolig deprimerende nyheter. Jeg fullfører som regel de fleste spill jeg begynner på, med mindre jeg oppdager at spillet suger totalt pikk. Jeg er UTROLIG stolt av å ha fullført Shin Megami Tensei: Lucifers Call med den vanskeligste alternative slutten og alle de ekstra utfordringene klarert. Det tok 5 måneder og over 100 timers spilletid, men det gikk til slutt - dedikasjon var løsningen. Jeg har ikke like mye tid som før, så det blir ikke så mye japanske rollespille lengre, men siden folkene bak Persona også har laget Catherine, er det spillet helt bankers og skal kjøpes på release. Jeg har store planer om å fullføre det 102% også.

     

    Jeg tror denne holdningen kommer av at man ikke har like mye tid som før, fordi spillere blir eldre og har da jobber og koner og barn ved siden av at de har lyst å leke litt selv. Men regninger og slikt betaler ikke seg selv. Jeg setter alltid mer pris på en skikkelig god historie, mer enn f.eks god grafikk - men det kommer an på spillet. I et spill som ikke trenger en veldig innovativ historie, f.eks et fightingspill eller et bilspill, er god grafikk et stor pluss. Det nyeste Mortal Kombat hadde begge deler, men jeg skal innrømme at det er usansynlig fett å spille det på den splitter nye 32" HD-tv'en min om dagen. Hvis man kutter ned på lengden, vil historien sansynligvis lide, enkelte sjangere mer enn andre. Det kan føre til at man må kompansere ved å pøse på med bedre grafikk og andre ting, og dette gjør ikke nødvendigvis spillene bedre i mine øyne.

     

    Alt var bedre før!

    • Liker 1
  6. Hei!

     

    Jeg spiller en del Starcraft 2 for tiden og kunne tenke meg noen sparrepartnere.

    Jeg hadde egentlig tenkt å opprette en ny tråd for dette, men så at det allerde var etablert noe lignende.

     

    Jeg skal litt forskjellige ting i sommer, så jeg har ikke tid til å spille absolutt hele tiden. Men en del. Jeg er ikke sinnsykt god, jeg er i Bronze liga, men ranked 3-7 (går litt sporadisk opp og ned, da det er så ekstremt lite poeng mellom hver bruker i den divisjonen jeg er i).

     

    Jeg spiller Zerg. Jeg har 250 Zerg Wins achievementen, men har fortsatt mye å lære.

     

    Jeg ser egentlig for meg at vi skaper en liten liga med faste spillere som gjennomfører treningskamper, se replays sammen (våre egne og andres) og generelt har det morro sammen. Jeg er ikke ute etter et Koreansk nivå eller noe sånt, bare folk som kan lære av meg og omvendt.

     

    Nicket mitt er Langsuyar og karaktercoden min 268. Add meg og snakk med meg direkte i spillet når jeg kommer på eller svar på denne tråden.

     

    Håper på noe snarlig respons!

    God sommer!

    • Liker 1
  7. Jeg stoler på Gamer.no. Jeg skal innrømme at det er den eneste siden jeg stort sett alltid har vært enig i på alle avgjørelser av karakter. Men uansett side er det alltid en karakter som er SINNSYKT frusterende uansett, nemlig den elendige sjueren.

     

    En sekser er for meg en soleklar "for spesielt interesserte" og en åtter er eller bedre ville fått meg til å vurdere å kjøpe spillet uten å forhåndsprøve det først. Men så har du sjueren. Ikke sier den "løp og kjøp" og ikke sier den "for spesielt interesserte" heller. Det er liksom sekseren som kunne vært en åtter men føkka opp og ble en uplasserbar hybrid i stedet. Ta f.eks ett spill som Batman Begins. Det fikk sju. Jeg kjøpte det, og trivdes godt med det. Jeg fant en masse feil som de ikke hadde nevnt på gamer.no og jeg var ikke enig i det feilene DE hadde funnet. Men etter å ha runna det 3 ganger (easy, medium og hard) solgte jeg det videre fordi jeg følte at det ikke hadde noe mer å tilby meg. Men nå må det nevnes at jeg er en IHUGA batman-fanatiker av de helt store, og derfor kunne Batman Begins helt fint fått en sekser og jeg ville fortsatt kjøpt det fordi det er for "spesielt interesserte".

     

    Så ser vi på ett spill som Tomb Raider Legends. Jeg skal innrømme at jeg hadde gledet meg men var såpass skeptisk at jeg ventet med å kjøpe det til gamer.no hadde presentert sin anmeldelse og til min store lettelse fikk det en åtter. Hadde det fått en sjuer hadde jeg knust ett eller annet dyrt i frustrasjon. For da måtte jeg jo PRØVE det først og det innebærer at en eller annen kompis går til innkjøp av det først - hvilken sjappe er det som lar deg prøve spillet før du kjøper det idag?

     

    Så hva er en sjuer? Hva sier den? Jeg får den ikke til å henge på greip.

     

    Noen andre som er med på det her?

     

    *Emnefelt redigert av moderator, pass på å lage eit godt og beskrivane emnefelt neste gang*

×
×
  • Opprett ny...