Gå til innhold

Hakkebakk

Medlemmer
  • Innlegg

    303
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hakkebakk

  1. Har et Asus P7P55D-E.. og hver gang jeg starter PCen blinker det 3 røde LED-lys i en fast rekkefølge. MemOK! (rød LED i nærheten av RAMen), Q-LED (står CPU-LED i på hk, men Q-LED i manualen) og BOOT_DEVICE_LED. Lysene blinker før den starter normalt (altså FØR skjermen skrur seg på og num luck osv blinker på tastatur)

     

    PCen fungerer forsåvidt normalt når den først er i gang og starter vanlig sett bort fra de røde lysene, ingen blåskjerm ell. men oppstarten tar vel ~5sek lenger tid og røde lys er jo skummelt :p

     

    La nettopp inn nyeste BIOS fra asus.com, ingen forskjell. Skal det kanskje være sånn?

  2. Har et Asus P7P55D-E.. og hver gang jeg starter PCen blinker det 3 røde LED-lys i rekkefølge. MemOK! (rød LED i nærheten av RAMen), Q-LED (står CPU-LED i på hk, men Q-LED i manualen) og BOOT_DEVICE_LED. Lysene blinker før den starter normalt (num luck osv blinker på tastatur)

     

    PCen fungerer forsåvidt normalt og starter vanlig sett bort fra de røde lysene, ingen blåskjerm ell. men oppstarten tar vel ~5sek lenger tid og røde lys er jo skummelt :p

     

    La nettopp inn nyeste BIOS fra asus.com, ingen forskjell. Er det kanskje normalt?

  3. Min i7-860 gjør dette også. Som nevnt, det skal ikke ha noe å si på ytelsen din, prosessoren yter etter behov. Så i grunnen er det ikke noe du behøver å gjøre noe med, med mindre du behøver å ha CPU på 2.66 GHz selv når den ikke gjør noe.

    Riktig.. men en kompis med i7 920 har helt stabile frekvenser på alle moduser (seff forskjellige frekvenser på ulike moduser). Hos meg skifter frekvensen hvert 3. sekund på alle moduser unntatt max power saving. der er den stabil på 1,2ghz. begge har asus hk med EPU-6 program.

  4. Hei. Er dette vanlig på Intel Core i5 750?

     

    Frekvensen ("MHz") på prosessor varierer hele tiden. Se hardware i signaturen.

     

    Core temp:

    Frequency: varierer mellom 1182,55 MHz (131,39 x 9,0) og 2759,22 MHz (131,39 x 21.0) i modusen "High performance"

     

    PC Wizard:

    Frequency: 2666 MHz (current mellom 3040 MHz og 3119 MHz)

     

    Litt info, det var helt likt før jeg installerte Asus sine program; EPU-6 og TurboV Evo. Men kan jo skifte modus til feks Power saving, men den er likevel ikke stabil.

     

    Takk for svar :)

  5. Siden nvidia skal lansere sine nye skjermkort berre nåken daga før TG, 26. mars. Så blir det ATI denne gang. Hovedkort bør helst ha USB3.0, Sata 6Gb/s og vanlig ATX størelse. Skjermkort bør helst ha DX11. Trenger berre nytt skjermkort, cpu, ram og hk. Resten holder mål.

     

    Sapphire Radeon HD 5770

    Intel i5 750

    ASUS P7P55D-E

    Kingston DDR3 HyperX 1600MHz 4GB

     

    Budsjett? Helst ikkje langt over 6000kr :)

  6. Har opplevd det med skurring i lyden, ja. Løste problemet med å kjøpe eksternt USB-lydkort. Når du pleier å høre lyd i god kvalitet blir du gal av den skurringen :p det er nok lydkortet som rett og slett er dårlig. Opplever skurringen i alle operativsystem jeg har prøvd. Linux, Vista og Windows 7. Samme problem, uansett driver.

     

    Og når det gjelder varmen. Prøv å bruke luftkompressor eller trykkluft på boks. Blås ut alt støvet i viften. Dette må gjøres mye ofte på denne PC-en enn noen andre jeg har eller vet om, rart, men er sikkert dårlig originalvifte på denne modellen.

  7. Emnetittelen sier det meste. Jeg er ute etter en MP3-spiller som kan lades med USB samtidig som den kan spille av musikk. Den kan være så billig som mulig, helst 2GB eller større. Den kunne lades med USB.

     

     

    Hvis du lurer skal jeg bruke AUX i bilen og MP3-spilleren skal alltid være tilkoblet strøm og lade (USB fra sigarettenneren) mens den spiller av

     

  8. I dag, 13.04.2009, har det kommet to nye ting på "Downloads and drivers" for Lenovo n500.

     

    Power Manager for Windows Vista - 3000 N500, G530 (MT 4446 only) og BIOS Update Utility - 3000 N500, G530 (MT 4446 only)

     

    Beskrivelsen av Bios update er:

    This package updates the BIOS and Embedded Controller program to fix problems, add new functions, and expand functions.

     

    Jeg håper dette fikser varmeproblemmet :) Jeg skal gi tilbakemelding neste gang jeg spiller.

  9. Vet ikke hvordan vi får tilbake den gamle, men har googlet i mange timer uten å finne noe. Et tips til andre med samme PC er å aldri oppdatere BIOS uansett om den er offisielt utgitt fra Lenovo selv. Behold heller orginalen.

     

     

    For å fjerne pipelyden som kommer når du tar ut laderen;

     

    Norsk Windows Vista: Start -> Kontrollpanel -> Maskinvare og lyd -> Lyd -> Trykk en gang på Speakers og velg Egenskaper -> Trykk på fanen Nivåer -> Trykk på mute-ikonet til PC-høyttaler

     

    På den måten forsvinner pipelyden samtidig som at høyttaleren virker :D

     

    Edit:

    Jale: Hvis du hadde beholt alle Lenovo-programmene som fulgte med PC-en fra starten av hadde et program som heter Lenovo System Update spurt om vi vil oppdatere BIOS til den nyeste. Ellers ligger denne ute på Lenovo sin hjemmeside. Den har jeg prøvd å installere på nytt 3-4 ganger.

×
×
  • Opprett ny...