Gå til innhold

Huus

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Huus

  1. LSK ligger 3 poeng bak og Brann skal møte LSK på Åråsen. Vinner LSK er de A poeng, så å si at Brann har vunnet er latterlig.

    9260579[/snapback]

     

    LSK ligger 6 poeng bak Brann, vinner de i dag er de 3 poeng bak. Men helt enig, Brann har på langt nær vunnet noe enda.

  2. Da var nok seriegullet i boks. Så fantastisk deilig å se trønderrompene med de utålelige trommene bli sendt hjem til barteland!

    9259222[/snapback]

     

    Jeg vil ikke si at seriegullet er i boks. Vi har en klar ledelse nå, men likevel, ingenting er avgjort enda.

    9259237[/snapback]

    Klar og klar. Lillestrøm er 3 poeng bak med seier i morgen. Vanvittig glad for seieren i dag, men det er på langt nær avgjort enda. Stabæk og Lillestrøm er fortsatt like bak. Og Viking har jeg personlig som den farligste utfordreren, håper jeg tar feil.

  3. Selv som hardbarket Brann-fan er det ikke tvil om at det ikke er i nærheten av avgjort enda. 27 poeng igjen å spille for, 30 for noen. Kan aldri avskrive RBK, men det er flere utfordrere til gullet. Lillestrøm, Stabæk, og kanskje aller mest Viking er gode lag, og like i helene på oss.

     

    Dette blir en utrolig spennende høstsesong!

  4. Er jo fantastisk å høre på Riseth, Strand og co. "Joda, klart offside, ser jo det nå".

    Er det så vanskelig å se at kameraet ikke har rett vinkel? Se på femmeterlinjen, amøber!

     

    Var forresten en fantastisk kamp å se på, selv om Brann gjorde det altfor spennende på slutten. Hanstveit må ta litt avslutningstrening tror jeg! Synd at verken Solli eller Andresen fant nettmaskene heller.

  5. Tar av meg hatt og underbukser for dette Sunderland laget. Jeg tror aldri jeg har sett et lag komme rett fra Championships å spille slik de gjør (forutenom Reading ifjor).

     

    Skikkelig pågangsvilje og gir seg på ingenmåte før fløyten er gått. Fantastisk, beunderer Keano veldig mye for hva han får til med dette laget.

    9256653[/snapback]

     

    Enig, men synes ikke laget de har er så dårlige som alle skal ha det til. De har noen spennende spillere, og rutinen til York står det respekt av!

  6. Jeg tror også med de spillerene Man utd har fått inn, så forsvares gullet lett.

    9241414[/snapback]

     

    Håper det går veien i år også, men lett blir det ikke. Nani og Anderson er unge gutter for fremtiden, kjøpt inn for å erstatte spillere som Giggs og Scholes den dagen de legger opp, jeg tror ikke vi skal forvente at de slår til med en gang, de trenger tid.

     

    Det er bare Tevez og Hargreaves som kan kalles for skikkelige forsterkninger. Med Tevez har vi endelig fått den målfarlige spissmakkeren Rooney trenger. Hargreaves kan brukes som defensivt bindeledd i midten (usikker på hvem som trekker de to lengste stråene om plassene sentralt), men også vikariere på vingen og til og med som vingback. I tillegg har han en fantastisk skuddfot.

  7. Håper nesten ikke at United og Chelskij stikker fra så alt for tidlig, for det hadde vært morsomt å latt Liverpool og Arsenal ta del i spenningen til minst halvspilt sesong :)

    9218299[/snapback]

    Jepp. Hadde vært morsomt å hatt med alle de 4 store helt i slutten.

    Så det ble et skikkelig oppgjør.

    9218314[/snapback]

     

    Har tro på at et lag kommer til å følge kvartetten i år, hvilket det blir er jeg mer usikker på. Tottenham har et sterkt lag, og lag som Newcastle kan henge med hvis de overpresterer. West Ham har et spennende lag, men får se hvordan det går uten Tevez. Hvis Svennis kan få skikk på City kan det bli gøy å følge de og, forhåpentligvis mindre uro i rekkene med Barton borte (får se om Big Sam får roet han ned), men har aldri likt metodene til Svennis. Kanskje han overrasker meg i år.

  8. Smith er vel betenkt å være erstatter for Dyer...

     

     

    Nå viser det seg at Dyer blir i Newcastle likevel, noe jeg tror Newcastle selv skal være fornøyd med. Lurer veldig på hvordan det går med de i år, de har flere ganger hatt et brukbart lag uten å klare og prestere etter (de noe høye, kanskje)forventningene, kanskje er Big Sam mannen til å rette på det.

     

     

    Selv håper og tror jeg at Manchester følger opp suksessen fra i fjor og at trofeet blir der det hører hjemme. Er ikke enig i at United er det nye kjøpelaget, som mange hevder. De har riktignok brukt en stor sum i år, men kan likevel ikke sammenlignes med Chelsea. Det begrunner jeg med at Chelsea budsjetterer med store tap, mens United har en stødig økonomi uten en "Sugar Daddy". United har styrket laget for fremtiden, i tillegg til at stadig nye talenter fra eget juniorlag stiger i rekkene. Miksen mellom egenproduserte spillere og spillerkjøp, samt miksen av talent og rutine, er meget bra i United, bedre enn de fleste lag i England vil jeg påstå.

×
×
  • Opprett ny...