Gå til innhold

a-henriksen

Medlemmer
  • Innlegg

    115
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av a-henriksen

  1. Hei! Håper jeg poster i riktig kategori nå.

    Jeg har nå fått meg en del penger og har lenge siklet på en iPad. Har i senere tid også sett mer på Samsung Galaxy Tab. Det jeg lurte på var om noen kunne hjelpe meg i valget mellom disse tre. Jeg har allerede en Nokia n97 mini, og lurte på om jeg heller burde oppgradere til en iPhone 4 eller om en tablet vil ta seg av de funksjonene jeg mangler i min Nokia slik at jeg kan minimere bruken av mobilen. Og hvilken av disse tabletene jeg isåfall burde velge!

    Setter pris på all tilbakemelding ettersom jeg står helt likt mellom disse tre.

  2. Eh, nå var V for Vendetta et gåendne tegneserie fra 80tallet. Filmen er bassert på den.

     

    Ja, det er jeg fullt klar over, men det jeg tenker på er, også kjent som 'novelisation' på engelsk, tilfellet hvor forfattere skriver en allerede utgitt film om til bøker.

    http://www.bokkilden.no/SamboWeb/produkt.do?produktId=1740858

    Romaner som da er basert på en film. Samme om filmen allerede er basert på noe, men det jeg skal fokusere på er hvordan en film blir skrevet om til bok.

  3. Jeg skal ha særemne på skolen og har tenkt til å ta det utifra vinkelen om filmer som blir skrevet om til romaner. Flere filmer har blitt basert på bøker, men andre ganger skriver forfattere om filmer til bøker og jeg lurte på om noen visste om noen kjente filmer hvor dette er tilfelle. Jeg tenker mer på litt nyere filmer og har allerede funnet 'V for Vendetta' som et alternativ. Om noen vet om noen så hadde det vært til stor hjelp!

  4. Sangen jeg leter etter er en dancy/electro låt med både mannlige og kvinnelige vokaler.

    Refrenget går "Cause it's satur-saturday, everybody wants to play" og "I like to move it move it, I'm about to loose it."

     

    Om noen gidder å ta seg tid til å høre kan man finne den her, den begynner 15.20: http://www.bbc.co.uk/programmes/b00sg90s

    Kan også anbefale programmet for de som liker ny dance og house.

     

    Release: 11.07.2010

     

    TUSEN TAKK :-)

  5. Jeg hører regelmessig på et radioprogram kalt Floor Fillers på BBC Radio 1 fra England, og på hvert program kan man finne tracklist på alle sangene som blir spilt den aktuelle dagen, men den siste som er ute nå er det ikke noen tracklist.

    Sangen jeg leter etter er en dancy/electro låt med både mannlige og kvinnelige vokaler.

    Refrenget går "Cause it's satur-saturday, everybody wants to play" og "I like to move it move it, I'm about to loose it."

     

    Om noen gidder å ta seg tid til å høre kan man finne den her, den begynner 15.20: http://www.bbc.co.uk/programmes/b00sg90s

    Kan også anbefale programmet for de som liker ny dance og house.

  6. Noen som husker navnet på sangen jeg kun husker musikkvideoen på? Det er en mann som går rundt et basseng i en hage og det er forskjellige damer der. Den ene stuper (i slow motion om jeg ikke husker feil) Det er lyst og mannen går rundt bassenget. Han spiller også gitar på et punkt. Jeg husker at artisten har rolig musikkstil, typ John Mayer (Som jeg trodde det først var.)

     

    Noen som vet? Sang eller artist?

  7. Jeg har ikke A1 (lett lappen) men hvis du strøk, er det ikke mulig å evt. ta noen flere kjøretimer og ta oppkjøringa på nytt?

     

    Jo, det er det, men saken var at oppkjøringa mi ble satt så seint ut på sommeren at jeg vurderte heller å ta scooterlappen istedefor ettersom jeg bare skulle kjøre nå på sommeren og siden det blir bil neste år. M

    Men har fått ny oppkjøring på torsdag så det er ikke lenger et problem! Ønsk meg bare lykke til!

  8. Hørte denne på en fest! Det er en techno sang som går sånn

     

    "Are you ready? A-a-are you ready? Are you ready? A-a-are you ready?"

     

    Og så melodien da som blir litt vanskelig å forklare da hehe men:

     

    dy, dy-dy-dy, dy-dy-dy, dy-dy dydydydydy

     

    ja haha dere får prøve :p

     

    Ganske sikker på at det er Are You Ready av Pakito.

  9. Jeg har en hjemmeside som jeg kunne tenkt meg å bruke som blogg, men det blir så tungvint å oppdatere hele tiden som jeg gjør, så derfor lurer jeg på om noen kan hjelpe meg med å få wordpress inn i designet mitt. Jeg har søkt masse, men finner kun tutorials på hvordan å bygge mitt eget wordpress design.

    Hjemmesiden min er: www.andreas-henriksen.110mb.com

    Om noen som vet hvordan så setter jeg pris på svar.

  10. Jeg legger ved en jpg fil som jeg lagde i photoshop. det er en oppgave på skolen, og jeg lurte på om det er mulig å legge denne siden ut på internett, akkurat sånn som den ser ut der.

    IKKE kopier siden min.

    EDIT: Jeg har nå fått svar på om det er mulig, og siden jeg ikke er noen CSS, eller HTML proff så lurte jeg på om noen på forumet her kunne gi en hjelpende hånd!

    Jeg har lyst at siden min skal se ut som den gjør her og har veldig lyst på ideén av at jeg kan bruke den som en personlig blogg hvor jeg legger inn innlegg der dere ser på bildet. Jeg har vist eksempler.

    Så jeg tar imot alle tips og all hjelp! :D

    post-127907-1225958300_thumb.jpg

  11. Løsningen er veldig enkel. Bildelinkene dine og linken til css-filen stemmer ikke. I følge kildekoden din skal ccs-filen ligge i en mappe som heter "css" og bildene i en mappe som heter "img". Hvis du ordner det skal nok siden vises skikkelig =)

     

    tusen takk! Nå funker det :-)

    Men det er en ting jeg lurer på. Siden oppdaterer seg selv hele tiden, og da blinker siden litt, selv om jeg har avsluttet FileZilla. Kan jeg gjøre noe for å hindre det?

  12. Hei, jeg har hatt en fag på skolen nå hvor vi har drevet en del med html koder og css. Jeg har laget en side og den vil jeg nå publisere. Jeg har skaffet meg webhost, og når jeg prøver å laste den opp til serveren via filezilla blir siden bare halvferdig. Det virker som den ikke tar css filen og ikke bildene jeg laster opp.

    Noen som vet hva jeg gjør feil?

    Hjemmesiden er: www.andreas-henriksen.110mb.com

    Den er langt fra ferdig, men jeg prøver bare å få den opp.

    Legger ved screenshot av filene jeg har lastet opp i filezilla.

    post-127907-1222524359_thumb.jpg

  13. Jeg bor i Mosse området og broren min har derfor blitt valgt ut til å være en av fire som kan få tittelen som årets russegutt!

    Stikk innom og stem, hvem enn du er ! Dette tar deg maks et minutt og det er mye til hjelp!

    Stem på Marius Henriksen som årets russ på ### Lenke fjernet av moderator ###

    scroll litt nedover siden og stem på Marius Henriksen!

    Tusen takk for alle som stemmer!

×
×
  • Opprett ny...