Gå til innhold

OstePåPp

Medlemmer
  • Innlegg

    255
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av OstePåPp

  1. Cayman har strotsett fått veldig god kritikk, men folk fleste tenker at det bare er de som ikke har råd til 911 som kjøper cayman. Den er jo perfekt vektfordeling, og har hørt av noen porsche fantaster at den har bedre kjøreegenskaper enn en 997. Personlig synes jeg cayman er en sykt kul bil, så lenge du får på noen BBS lemans felger:P

  2. Kjøp deg en Porsche 911(993) :thumbup:

    Den holder seg nok bedre i verdi enn ferrari 348en og er billigere å vedlikeholde. Har hørt at ferrari 348 ikke er en av de beste ferrariene, og at den er ganske "gammeldags" med tanke på kjøreegenskaper. Det er ikke noe elektronikk som hjelper deg om du ikke klarer å styre 300 ville hester.

  3. Den eneste erfaringen jeg har med bilene er at jeg har sittet på utallige ganger.

     

    Toyota Previa: Grei komfort, men baksetene er litt små og smale for ungdommer og voksene. Er ikke så god plass i baksetet og kupen generelt. Toyota er jo kjent for å ha lite feil, men begge Previane 2.4 jeg kjenner til har det vært en del feil med.

     

    Peugeot 807: Overlegen komfort, og god plass i HELE bilen. Vi leide denne bilen 3 uker når vi var i Frankrike for 3 år siden. Vi var 4 voksne og 2 ungdommer og vi hadde til og med plass til bagasjen.

  4. AR 147 er den perfekte hvis du også legger vekt på bilen skal være god og sportslig å kjøre og med et fint utseende. Det er veldig mange ymse historier om AR sin kvalitet, men faktum er at de nyere(1998->) ARene er på et helt gjennomsnittlig nivå når det kommer til vedlikeholdskostnadder. Men får å få kostnaddene betraklig ned, anbefaler jeg deg å ikke bruke motorforum, men et annet verksted eks; Carrozzeria Alfa. Motorforum tar blod priser i tillegg til at noen har manglende kompetanse og kanskje ueffektivitet. Motorforum estimerte 10 arbeidstimer på regreim bytte, Carrozzeria Alfa estimerte 3 timer.

     

    Jeg har selv en AR 147 2.0TS selespeed, og er meget fornøyd med den hittil. den har gått 145 000 km og har en god del modifiseringer som øker kjøregleden betraktlig. Har ikke hatt noen problemer enda, med unntak av CD-veksleren fra Blaupunkt. Før denne bilen hadde jeg en AR 156 1.8 TS som hadde gått 120 000 km, det eneste jeg gjorde med denne var å skifte bærearmer foran, men dette er en vanlig slitedel.

     

    lykke til med valget!

  5. Fiat Punto: 311 000 km

    Svært driftssikker, lettskrudd, billige deler, billig forsikring, under 0,5l/mil på langkjøring... ja, du har sikkert tatt poenget nå. Problemer utover normale slitedeler har vært dynamo og viskermotor til bakrute. Alt annet har vært kosmetisk flikking og frivillige morodeler (alt nytt i understell, Bilstein dempere, Eibach fjærer og stab.stag, polyforinger, +++). Står på bukker as we speak og får litt TLC mens det vurderes nye motoralternativer. Selge den? Aldri.

     

    Fiat Brava: 181 000 km

    Kjøpte den billig og har brukt litt småpenger på service (olje, filter, plugger og denslags) samt litt kosmetisk plukk. Uansett en veldig rimelig bil jeg er godt fornøyd med. Betalte £5 for to kliss nye, originale bakre støtdempere. :!:

     

    Lancia Delta HF Integrale: 175 000 km (solgt i fjor) :cry:

    200 hk og 4WD. DRITTmoro! Hadde vel kun to problemer med den i løpet av tia jeg eide den; et klips på vindusviskermekanismen hoppet av noen ganger og dårlig kontakt i en kobling førte til fusking. Utrolig morsom pendlerbil når det var 6 mil hver vei til jobb :love: Ulempene var vel at deler og trim var noe dyrere i forhold til f.eks. populære japsebiler, og at de som regel måtte bestilles fra utlandet. Men jeg savner den fremdeles som bare pokker!

    Litt av en samling du har :thumbup: Creds for at du har turt å ha en Lancia delta HF, er så mange skrekkhistorier som er ute å går, så ingen tør jo å kjøpe en ordentlig bil lenger.

     

    Har selv en

    Alfa romeo 147 2.0TS selespeed: 145 000 km

    Ikke et eneste problem hittil med unntak av CD-veksleren som produseres av blaudpunkt. Skal skifte skiver og klosser rundt baut i løpet av uka.

  6. Bil generelt er ikke økonomisk, og jeg tviler på sterkt på at de fleste har bil på grunn av økonomiske åresaker. Det er vel heller komforten og "luksusen" ved å ha bil, istedet for å sitte på bussen og lukte på den billige parfymen til sidemannen.

     

    Hvis jeg hadde vært deg hadde jeg tenkt meg nøye om før jeg hadde oppgradert til ny bil. Du må finne ut hvor høyt du prioriterer bil fremfor andre ting/hobbyer. Hvis bil er din store lidenskap er det vel ikke tvil.

  7. tror ikke det var en Scuderia, men en vanlig f430 :) Trodde det jeg også helt til jeg så litt nærmere på den. Er egentlig en hvit f430 som autostrada har lagt folie på, ser dritkult ut. (skulle egentlig finne finn.no annonsen men den er borte)

    Trodde også det, men stusset over ordet røde striper. Autostrada sport hadde jo hvite striper på sin f430 med svart folie.

  8. Man er sin egne lykkes smed!

     

    Er enig med mange over her om at du må dra ut å utforske/oppleve verden eller skifte til en mer spennende jobb.

     

    Hvis jeg hadde vært i samme situasjon hadde jeg tatt å pakket de mest nødvendige tingene og dratt ut av Norge med de aller nærmeste vennenene mine, å hatt "the time of my life" som jeg aldri hadde kommet til å glemme. Eks: en kjøretur gjennom europa i en superbil.

     

    Man har jo også de små gledene i livet, som gjør det lettere å komme igjennom den så ellers grå hverdagen. Ta en pills sammen med kolleger eller venner .osv

  9. Ganske mye aktivitet her :p

    Fint å høre at det er mange som har en fin oppvekst med foreldre som oppfører seg ordentlig og støttende.

    Men også synd å høre om alle dere med "grusomme" foreldre som har hatt en tøff oppvekst.

     

    UPDATE: Nå som det er sommer klarer faren min å roe seg litt mere ned, nå har jeg HELE 3 uker fri fra han. Han tror jeg er på båtferie sammen med noen kompiser, men siden den ble litt forsinka overnatter jeg heller hos kompiser og moren min enn å bo hos han.

  10. De fleste som uttaler seg negativt om alfa romeo uten noen konkrete bevis, har som oftest ikke hatt en alfa, men har hørt av onkelen(som er Audi fanatiker) at det er noen jævlige drittbiler.

     

    Selv har jeg en 156 1.8TS som første bil og har ikke hatt noen problemer(med unntak:øvre bærearm foran) de snart 32 000 km jeg har tilbakelagt. Bilen runder snart 150 000 og bærer ikke preg av det, så jeg kan anbefale alfa romeo på det sterkeste.

  11. is'en er en superdeilig kjøremaskin(!) det at dem lever 17" alufelg som standard(untatt i norge da selvfølgelig(pga. elendige veier)) er bare "in your face" på bmw sin grunnmodell med 15" jønnfelg!

    Så når Skoda Roomster kommer med 18" alu som std, er den bedre enn både IS og BMW? :roll:

     

     

    Punkt en: Det er en helt annen bil fra en helt annen tidsalder.

     

    Punkt to: Er 18" det som er på grunnmodellen, FØR du setter på ekstrautstyr? tror ikke det nei, sjekk litt fakta først er du snill ;)

    Han sa jo ikke at Skoda Roomster kommer med 18", men spør når det kommer og om det virklig gjør den til en bedre bil enn IS og BMW.

    Det at IS'en leveres med 17" som standard betyr vel ikke at IS er bedre enn BMW? Husk, det er ikke alle som har lyst på 22" spinners :yes:

×
×
  • Opprett ny...