Gå til innhold

Core2Dude

Medlemmer
  • Innlegg

    1 798
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Core2Dude

  1. Kvalitetsdekning dette her! Godt jobba Benedichte :) La oss håpe laget klarer å holde koken i en lengre periode så de får opparbeidet sterkere lagkjemi. Det er ofte dette som gir det lille ekstra for å nå et stabilt toppnivå! Lykke til til både nukeduck og k0u!

     

    Når det angår "toxic" temaet så kan jeg ikke si meg enig i at dette er positivt på noen måter i det lange løp, både mtp community og lag-kjemi. Jeg tror mye mer på en motivert og kontrollert spiller som er i stand til å utarbeide noe positivt fra både tap og vinn. Dette ser man i hvert fall er en ekstremt viktig egenskap i Starcraft.

    • Liker 1
  2. Jeg ser på oppbygging av et rangeringssystem for turneringer. Jeg ønsker at første plass skal få 100 poeng mens siste plass får 20 poeng.

     

    Dette kan enkelt løses med følgende formel (la oss si at 40 deltakere er med):

     

    (100 - 20) / ( 40 - 1) = 2.05 poengdistanse

    2.05 blir da distansen mellom poengene for hver plassering.

     

    1. plass - 100 poeng

    2. plass - 97.95 poeng

    3. plass - 95.9 poeng

    ...

    40. plass - 20.05 poeng

     

    Det jeg ønsker å få til er større spredning på poeng i toppen, slik at det blir mer lønnsomt for de som gjør det bra i turneringen.

     

    Hvordan kan jeg øke poengene gradvis / prosentvis mellom 20 til 100 når antall deltakere er variabel?

    Godt mulig at jeg er veldig tungvind her, så om noen har bedre forslag til en løsning, vær så god.

  3. Topplisten er kjekk å se på, men det den egentlig viser er hva folk føler de har råd til og ikke hva som er bra :hmm:

     

    Entusiast klassen velger det beste uavhengig av pris, men i de fleste tilfeller blir dette nesten litt naivt, mtp kostnadene du legger i for de ekstra få prosentene ytelse du får igjen. Det mest aktuelle spørsmålet for hvermansen derimot, blir ytelse per krone og andre faktorer som strømforbruk og kjøling. Denne listen viser tydelig hvilke populære kort som yter godt nok i dagens nye titler til en akseptabel pris. Går du enda lavere i sjiktet (type 800-1000 kr) finner du de beste ytelse per krone kortene, men dette går nok hakket for lavt i ytelse for den gjennomsnittlige brukeren.
  4. Har hatt Gran Turismo 2 og 4 på playstation, men etter hvert som man vokser opp blir man mer kresen og skal du ha en ordentlig kjørefølelse i dag må man kikke på titler som allerede nevnt: Assetto Corsa, rFactor, iRacing og Project Cars. Kjøpte selv Assetto Corsa early access på steam, som er det nyeste tilskuddet i simulator verden. Så langt har både fysikk, lyd og grafikk imponert veldig, og det er en fantastisk følelse å sette seg godt bak rattet og ta en runde med BMW M3 E92 drift setup.

    • Liker 1
  5. Jeg skjønner veldig godt poenget folk prøver å få frem mtp realisme og konsekvenser av det man gjør burde blitt kraftig forbedret. Det jeg ikke skjønner er de som responderer med den hjernedøde setningen "Gå å spill Sims". Hva er negativt med å lage spillet mer realistisk på denne måten? Det hadde jo bare gitt en dypere og bedre spill-opplevelse ettersom dette er myntet på de som er eldre enn 18 år.

     

    Den beste måten å gjøre dette på ville vært å la bruker velge i form av en vanskelighetsgrad slik at de som ønsket hjernedød skyting og plyndring kunne leke seg med det, mens de som ønsket mer dybde og realisme kunne få det.

    • Liker 1
  6. Klarte ikke å holde meg oppe lengre enn til at scoren stod 1-1. Så siste gamet på VOD når jeg våknet i dag og wow.... Det er den sykeste og mest intense kampen jeg har sett noen gang.

     

    Etter starten NA'VI fikk i siste gamet tenkte jeg, "uff nei, nå er det over og ut for alliance", men etter et fantastisk roshan angrep og bra split-push på slutten klarte alliance det utrolige.

     

    Gleder meg allerede til TI4, nesten så jeg vurderer å ta turen bort.

  7. Det var ikke lenge siden jeg også begynte med DotA 2 for fullt. Læringskurven er bratt å stige, men det blir egentlig bare mer og mer morro etterhvert som man forstå mekanikken og de forskjellige heroes'ene i spillet. Kommer definitivt til å slenge meg med i gamer.no guilden! Gleder meg til å se profesjonelle spillere i The International 3 om bare noen få dager! Godt skrevet Gøran og håper vi kan få spillt sammen en gang :)

  8. For de sjelene som av ulike årsaker ikke har mulighet til å sitte bak VPN men fortsatt ønsker tilgang til TV-serier finner dere mye bra på couchtuner.eu. Her blir alt streamet på lik linje med youtube og du vil i de fleste tilfeller ha bra tilgang på 720p materiale. Denne siden har vært en god TV-serie kilde for meg de siste par årene og den blir oppdatert rimelig kjapt etter at episodene er offisielt ute.

  9. Nettopp dette gjør at jeg ikke er interessert i TitanFall. Å spille mot usportslige unge "voksne" som banner og skriker har jeg blitt for gammelt til. Og jeg er 24 år... Spillet ser kult ut og dersom det blir et litt voksent community så kan det muligens hende jeg skaffer det til PC.

     

    En relativt enkel løsning på dette er å teame opp med folk du kjenner eller vet er modne nok, men jeg er enig i at det er altfor mye lavmål i online spill mtp umodne mennesker. Selv helt opp i 20-25 års alderen.

  10. Jeg kjenner jeg nesten blir mer ivrig etter å laste ned ulovlige filer når man ser hvor hullete og lite gjennomtenkt hele situasjonen er. VPN og andre "forbigående" alternativer ser ut til å bli en fremtidsrettet business i millionklassen.

     

    HaakonNordengen

    "Når skal de lære at en nedlasting ikke er det samme som et tapt salg?.."

     

    harald72

    "En ip-adresse er ikke det samme som en person: http://www.dagbladet.no/2011/05/04/kultur/tekno/fildeling/porno/internett/16410741/"

     

    Tiltman

    "Det finnes jo ikke brukbare "lovlige" løsninger, hva pokker forventer tullingene ?"

    • Liker 2
  11. Tror spillet fort kan være noe som går i glemmeboksen for min del da jeg gjerne ønsker spill som byr på litt mer realisme når det kommer til selve kjørefysikken.Men skal følge litt med for å se hvordan det blir.

     

    Konseptet virket ganske engasjerende fra starten av, men så fort de kom til ingame footage ble jeg helt paff. Nok en elendig kjørefysikk. Det ser jo ut som hovercraft-biler som flyter over bakken. For min del er kjørefysikken også viktig for at et bilspill blir bra. Det behøver nødvendigvis ikke være realistisk, men denne hover-tendensen gjør meg vondt i hjertet.

     

    Men vi kan jo håpe det endrer seg til ferdig lansert produkt.

  12. for de som ikke så lanseringen. La meg oppsummere.TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV TV sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports sports Call of Duty Call of Duty Call of Duty Call of Duty Call of Duty Call of Duty Call of Duty Call of Duty Call of Duty Call of Duty Call of Duty Call of Duty Call of Duty Call of Duty Call of Duty Call of Duty Call of Duty Call of Duty Call of Duty Call of Duty Call of Duty Call of Duty Call of Duty Call of Duty Call of Duty Call of Duty Call of Duty Call of Duty Call of Duty Dog Call of Duty Call of Duty Call of Duty Call of Duty Call of Duty Dog Call of Duty Call of Duty Call of Duty Call of Duty Call of Duty

     

    http://www.youtube.com/watch?v=8yXVGztBVPg

×
×
  • Opprett ny...