Gå til innhold

holysmoke

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av holysmoke

  1. Jeg forsøkte med lukket telefon i hylster spent fast rundt overarmen (slik jeg bærer mp3-spiller) på joggetur i går og det fungerer helt fint. Mistet ikke satelittkontakt i det hele tatt. Kunne se runden på Google Earth etterpå. Er imponert over gps'en jeg. Amobil kan ta seg et godt tak i........ De vet ikke hva de snakker om :nei:

    8455412[/snapback]

     

     

    Har vært på jakt etter noe sånt. Er det et hylster spesielt laget for N95, eller bruker du et til iPod eller noe sånt?

    8455850[/snapback]

     

     

    Gå i sportsforretning. Mange steder har de produktserien "8åtte" som funker fint til trening

  2. og forøvrig kan jeg opplyse om at min erfaring er at gps fungerer overraskende godt/mer enn tilfredsstillende (og forventet) både i bil (i holder ved rattet), når jeg går med den og jogger med den (med Sports Tracker)  :thumbup:

    8448270[/snapback]

    Jeg tok selv nettopp en fin gåtur med Sports Tracker, og det funket fint. Nå hadde jeg med ungen min, så jeg la telefonen i nettet bakpå barnevogna. Men hvor praktisk er det egentlig å jogge eller sykle når man bruker dette programmet? Det blir jo slitsomt å holde den i hånden hele tiden, og signalet forsvinner vel om man putter den i lommen, eller?

    8451932[/snapback]

     

    Jeg forsøkte med lukket telefon i hylster spent fast rundt overarmen (slik jeg bærer mp3-spiller) på joggetur i går og det fungerer helt fint. Mistet ikke satelittkontakt i det hele tatt. Kunne se runden på Google Earth etterpå. Er imponert over gps'en jeg. Amobil kan ta seg et godt tak i........ De vet ikke hva de snakker om :nei:

  3. ingen som vil legge inn en listen liste med nyttige(og unyttige) program som kan kastes inn på N95`en? :p

    8452116[/snapback]

     

    i en egen tråd helst :cool:

    mareritt å bla seg gjennom 70 sider for å finne ting...

    8452132[/snapback]

     

     

     

    Men så utrolig lite nyttig med en haug programmer som ikke er kompatible, ikke er signerte etc, osv. Blir bare irritert av slikt. Skulle gjerne hatt en liste over programmer som GÅR an å legge inn (rett inn...)

  4. Er det bare jeg som har problem med å avspille video tatt med telefonen? Bare henger seg og så begynner bilde og lyd å hakke.

    8449627[/snapback]

     

    Funker fint hos meg, men jeg sliter med at jeg får "Memory full" (eller noe i den dur), når jeg prøver å spille videoer av og til. Selv om jeg ikke har andre programmer i bakgrunnen. :hmm:

    8449692[/snapback]

     

     

    Har akkurat samme problem ("minnet er fullt") noen ganger. Har lest et eller annet sted at det er ganske vanlig. Kan sikkert rettes opp ved progr.vareoppdateringer senere

  5. Ok, jeg begynner å gå tom for idéer, så jeg håper noen kan hjelpe meg... Som tidligere nevnt, så sliter jeg med kartet for østlandsområdet. Først lastet jeg ned kart for Nord-Norge, Sør-Norge og Danmark. Siden jeg fikk dette problemet, forsøkte jeg å laste ned kartet for Sør-Norge på nytt, men det hjalp ikke. Da forsøkte jeg heller å slette alt av kart, for så å laste ned alt på nytt igjen + Sør-Sverige. Heller ikke dette hjalp, så nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Her er noen skjermbilder som viser hva jeg ser når jeg zoomer inn på Oslo.

     

     

    Jeg hadde samme problem når jeg hadde lastet ned kart første gangen. Fikk alle detaljer i et lite område rundt der jeg bor, men noen km utenfor var det "tomt" kart. Scrollet meg til f.eks Stavanger og der var alt ok, men det virket som om mye manglet. Det virket på meg som om det ble noe krøll med at jeg jo først hadde vært inne på gps før jeg fant Map Loader, da lastet telefonen ned kart fra nærområdet så jeg hadde jo det før jeg brukte Map Loader for første gang. Virket som en konflikt mellom data fra første og andre nedlasting. Jeg gikk da på Map Loader igjen og valgte å slette alle kart, lastet Norge og Sverige på nytt og nå er alt på plass

     

    Edit: og forøvrig kan jeg opplyse om at min erfaring er at gps fungerer overraskende godt/mer enn tilfredsstillende (og forventet) både i bil (i holder ved rattet), når jeg går med den og jogger med den (med Sports Tracker) :thumbup:

  6. Hvor lastet du ned "Google Earth" til mobilen?

     

    Du må exportere til Google Earth i Sports Tracker, den lagrer en KML-fil. Jeg lurte selv på hvordan jeg skulle åpne den, men når jeg dobbeltklikker på den, så åpnet Google Earth den automatisk. :-)

    8447792[/snapback]

     

     

    Har vært ute på joggetur med gps/sports tracker på, og det fungerte meget godt. Men finner ikke ut hvordan jeg finner igjen filen som blir lagret. Den blir jo lagret på telefonen/kortet? Kan du forklare hvordan du fant filen og fikk lagt den inn i Google Earth?

  7. Jeg var ikke klar over at det var mulig å hente det, eller at de i det hele tatt befant seg i Oslo. Aldri har jeg vært mindre fornøyd med det faktum at det er fredag... Jeg får ta å suse innom på mandag.

     

    He he... Stikk innom Movida du. Var innom der en gang og hentet en makulator. Artig firma. I et rekkehus. Hyggelig fyr. Ring ham så får du varene i morgen :thumbup:

  8. Synes det var ganske passe jeg da, at en telefon som skilter med 5 megapiksler IKKE har blits!! Det er jo uhørt! Mange som kjøper denne telefonen gjør det sikkert p.g.a. kamera.

     

    Som å reklamere med walkman mobil og bare ha mono-lyd spør du meg!

    8419119[/snapback]

     

     

    Da foreslår jeg at du ikke kjøper en. Tror du blir blid og fornøyd da :thumbup:

  9. Min holder på å laste ned kart "as we speek".

     

    Gjorde følgende:

    - Lastet ned og installerte Map Loader

    - Satte inn minnekort i N95

    - Koplet sammen N95 med pc-en via USB og valgte "dataoverføring" og ikke "pc-suite"

    - Startet Map Loader, valgte kort og klikket download...

     

    Thats it!

    8416093[/snapback]

     

    Er litt forvirret her. Map Loader lastes ned fra hvor?

     

    Noen andre som synes menyene er trege? Min telefon var tight og fin i går når jeg fikk den men etter et døgn har den nå litt av den vippe-klikkingen. Virker uunngåelig :thumbdown:

  10. Min fjernkontroll fungerer heller ikke. Andre som har samme problemet?

    8413515[/snapback]

     

     

    Prøvd å svitsje på låseknappen på fjernkontrollen kanskje...? Ja vel, da vet jeg ikke. Min fungerer i hvert fall som den skal

    8414840[/snapback]

     

    Har prøvd det, men den virker fortsatt ikke. Mikrofonen (tror det er en slik på den også) virker heller ikke. Må nok inn for å få byttet.

    8415753[/snapback]

     

    Er det mic på fjernkontrollen? Ser ikke noe som tyder på det...? :dontgetit:

  11. Det jeg derimot har litt problemer med (muligjeg har misforstått noe her) er at jeg får ikke "fjernkontrollen" på headsettet til å funke i det hele tatt! Den gir ingen reaksjon what so ever, noen andre med det samme problemet?

     

    EDIT: Headset problemet er at knappene ikke fungerer, det er seff lyd...

    8407875[/snapback]

     

    Min fjernkontroll fungerer heller ikke. Andre som har samme problemet?

    8413515[/snapback]

     

     

    Prøvd å svitsje på låseknappen på fjernkontrollen kanskje...? Ja vel, da vet jeg ikke. Min fungerer i hvert fall som den skal

  12. 6200? Fikk pris på 6600 uten abo der tidligere i dag jeg... ?

    8407671[/snapback]

     

     

    De ser an kundene litt da vel... :cool: Neeeeei da.

     

    Jeg har ikke prutet en gang. Men la inn bestilling der tidlig, og nevnte at jeg kunne få den fra elprice da jeg var innom i går før jeg kansellerte ordren fra elprice.

     

    Telefonen fungerer forøvrig som en drøm foreløpig :thumbup:

  13. faen i helvete om ikke jeg får mail fra elprice i dag om at min er sendt (nr 73 eller noe på lista)! Jeg bor i Bodø og det tar minst 4-5 dager før man har ting i posten her oppe når de sendes fra drittsør-norge! :hrm:

    8406177[/snapback]

     

     

    En sann glede å bo i sentrale strøk (ikke bare i dag). Hadde bestilt tidlig på Elprice men fikk jo aldri noe tidlig-telefon derfra. Avbestilte den i går og ruslet innom butikken på hjørnet og plukket med meg en fem minutter før stengetid i dag. Ligger til lading ved siden av meg. :w00t:

     

    Slipper å vente på henting på posten, samme pris, lettvint å stikke innom butikken når noe er galt (forhåpentligvis aldri...),

     

    Pent i nord, men takke meg til Majorstua :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...